Rekordy OGame.pl (wszystkie speed zapraszam!)

• Rekordy:

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rozpruwacz1987 napisał(a)
      a moze ktos skan dalby, bo znowu sie okaze, ze jakies zero przybylo

12-25 01:36:12 Dowództwo floty Raport szpiegowski z Zuczek

Surowce na Zuczek o 12-25 01:36:12
      Metal: 1.513.879 Kryształ: 626.532
      Deuter: 686.390 Energia: 10.896
      Skan planety wykazał zaburzenia atmosfery, co sugeruje aktywność w ciagu ostatnich 15 minut.

Obrona
      Wyrzutnia rakiet 134.410 Lekkie działo laserowe 56.430
      Ciężkie działo laserowe 56.580 Działo Gaussa 23.390
      Działo jonowe 2.660 Wyrzutnia plazmy 2.485
      Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1
      Przeciwrakieta 80

Wartość obrony 2.046.360

Mi wartosc wyszła 2.044.080...ogromna ilosc CDL, ogromna ilosc gaussow, doobra ilosc plazm...jakby dorobił do tego 500k LDLi to nie ma bata :->

EDIT: aha...ja liczylem bez powłok i przeciwrakiet
      Sprzedam metal na Quantum.
      Nick w grze: Muniekk

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Muniek ().

• Jimmy napisał(a)
      piterpl napisał(a)

Kopalnia kryształu: 35

420 baniek metalu i 210 baniek kryształu. Masakra, gratulacje.

Niezle długo na to zbierałes ??? :rolleyes:

Zeby nie bylo

Stocznia: 138 Splendid [Anioly] - sumaryczny poziom budynkow [ uni9]

Działo Gaussa: 3.000 tAiTh [Sparta] obrona na ksiezycu [uni9]
    • Lord Mr Eko napisał(a)
      Jimmy napisał(a)
      piterpl napisał(a)

Kopalnia kryształu: 35

420 baniek metalu i 210 baniek kryształu. Masakra, gratulacje.

Niezle długo na to zbierałes ??? :rolleyes:

Kilka tygodni zbierałem, teraz chce uzbierac na 36 poziom
    • Munio_Uni 1 napisał(a)
      A po co ? Dla rekordu ? Taka surka na kopalnie...ehh...zeby to sie chociaz zwrociło jakos...

Robie to dla siebie a nie rekordu, po co inwestować w badania, bunkier czy flotę. Ja wolę kopalnie i tyle, uważam że nie jest to zmarnowana surówka.
    • maxmax napisał(a)
      Munio_Uni 1 napisał(a)
      A po co ? Dla rekordu ? Taka surka na kopalnie...ehh...zeby to sie chociaz zwrociło jakos...

Robie to dla siebie a nie rekordu, po co inwestować w badania, bunkier czy flotę. Ja wolę kopalnie i tyle, uważam że nie jest to zmarnowana surówka.

A z ciekawosci :

Na ilu planetach masz taki poziom :P :>
      Pozdrawiam
    • Munio_Uni 1 napisał(a)

hehe gdy w ciebie polecą RPM i ACSy to on będzie stawiał kolejny poziom "Niezniszczalnych Punktów" choć by dla tego :D

A tak w temacie: Gratuluje wszystkich rekordów :D
    • a ja mogę się pochwalić takim rekordem że nie mam narazie żadnego rekordu;) :P ;) A tak nawiasem mówiąc to kiedyś można było zdobyć rekordy.... tak mniej więcej w czasach początków ogame. to były rekordy kiedy kopalnie met i kr były na 10 lvl.,ehh stare dobre czasy
    • timonczak napisał(a)
      Timonczak( uni 4) sumaryczna liczba elektrownii słonecznych 301 :)

:?

Ja dopiero za jakis czas zrobie aktualizacje, ale bedzie troche wiecej niż 301 ;)
      Gratulacje.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jimmy ().

• słuchajcie, wpadł mi do głowy taki pomysł, że może dodać do rekordów największe transakcje handlowe, czyli np. "[uni1] Gracz abc z graczem xyz ---> 20kk deuteru za 80kk metalu" (to jest przykład)

Co o tym myślicie??
    • Hohooo to troszke sie postarasz i mozesz miec nawet wydobycie top 2 na ogame.pl...zaleznie jakie masz wydobycie deu. Z mety i krisu masz 9,85 mln na dobe...

Podziwiam wytrwałosc...ja mam niecale 7 mln łącznie i juz dziekuje.
      Sprzedam metal na Quantum.
      Nick w grze: Muniekk
    • Munio_Uni 1 napisał(a)
      ooo bardzodobry pomysł :-> tylko jak to sprawdzic ? ze leci tam surka, ze doleci..

można np. kazać robić screeny...

no a jak np. sprawdzana jest największa kolonia? Pewnie GO to potwierdza. I tutaj mogło by być podobnie.
    • Kod źródłowy

1. Średnia ilość pól na 9 planetach - 300.1 BeRGKaMP [Uni26]

Nie lepiej zamienić ten typ rekordu na: (lub dodać taki)

Kod źródłowy

1. Sumaryczna ilość pól na 9 planetach -

Wtedy ułatwiłoby to liczenie a przede wszystkim nie trzebaby się męczyć z ułamkami...

Ale to już tylko moje skromne zdanie :p

(PS. jeszcze tydzień i się tu znajde i to w tym własnie rekordzie:D hehehe...)

Pozdrawiam,
      Mephisto

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Mephisto ().

• piorekk napisał(a)
      chosen też tak wysyła GS'y, ale jakoś nikt się o nie jeszcze nie pokusił :P

Ale chosen ma 9 moonów i śle je z moona:P A oprócz GSów ma normalną flotę. I to nie małą. A poza tym jest dość często na koncie, wiec może zebrać masę ludzi, jak zobaczy, że coś na niego leci^^
      U1: Definitywny koniec 7.06.2010
      U10: Emerytura
      U40: Emerytura
      U60: Definitywny koniec 7.06.2010
      [b]
      7 czerwca 2010 umarło polskie OGame
      [/b]
    • zgadzam sie z Mistą. chosen nie robi błędów a nawet jeśliby jakiś zrobił to od razu zwoła ekipe do podstawki + reszta jego floty i agresorzy są bez szans. czy znacie kogoś kto pokusiłby sie walnąć 150k LM, 50k KRĄ, 8k OW, 30k PAN i 420 GS??? obecnie nie ma nikogo kto miałby na tyle NN żeby zdjąć panc i gs chosena z zyskiem (+ oczywiście reszta floty i agresorów i obrońców)...
    • Evileye napisał(a)
      zgadzam sie z Mistą. chosen nie robi błędów a nawet jeśliby jakiś zrobił to od razu zwoła ekipe do podstawki + reszta jego floty i agresorzy są bez szans. czy znacie kogoś kto pokusiłby sie walnąć 150k LM, 50k KRĄ, 8k OW, 30k PAN i 420 GS??? obecnie nie ma nikogo kto miałby na tyle NN żeby zdjąć panc i gs chosena z zyskiem (+ oczywiście reszta floty i agresorów i obrońców)...

Jak nie ma?
      A GO ? ^^
      Mozę szybko zdjąć i założyć ;P

Mmm chosen nie popełnia błędów bo gra w to dużo dni, i wie ze trzeba czasami sie odsunąć na kilka dni, aby potem mieć sile na ataki :)
      P.S: Ale jak on nie popełnia błędów to jest istota idealna?
      Albo ma Deja Vu :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez 12345 ().

• 12345 napisał(a)
      Evileye napisał(a)
      zgadzam sie z Mistą. chosen nie robi błędów a nawet jeśliby jakiś zrobił to od razu zwoła ekipe do podstawki + reszta jego floty i agresorzy są bez szans. czy znacie kogoś kto pokusiłby sie walnąć 150k LM, 50k KRĄ, 8k OW, 30k PAN i 420 GS??? obecnie nie ma nikogo kto miałby na tyle NN żeby zdjąć panc i gs chosena z zyskiem (+ oczywiście reszta floty i agresorów i obrońców)...

Jak nie ma?
      A GO ? ^^
      Mozę szybko zdjąć i założyć ;P

Mmm chosen nie popełnia błędów bo gra w to dużo dni, i wie ze trzeba czasami sie odsunąć na kilka dni, aby potem mieć sile na ataki :)
      P.S: Ale jak on nie popełnia błędów to jest istota idealna?
      Albo ma Deja Vu :)

po prostu chłopak jeśli robi błędy to tak nieznaczne że nie da się ich wykorzystać. a poza tym swoją flotą jest w stanie zezłomować chyba wszystkie konta na u10 z ogromnym zyskiem może poza byłym kontem waszego shoguna Miaga... :)
    • Najszybciej zniszczony księżyc po powstaniu - 5:10:02h Milfus [Uni18]

Ok. godziny 4 lukam co sie dzieje w ukladzie i na fali widze ze leca porby moonowe; 10min do kontaktu = 4:05:25 (brak opozniania), moon powstał :), 8.4k fi

12-28 04:09:22 polska22 [xxxx] Brak tematu Odpowiedzi
      moon jest:)

do rzeczy:
      ~ 3 gsy zniszczyly moona po czym padły.

12-28 09:15:27 Flotte Atak na księżyc
      Twoja flota z planety ---------- (Księżyc) [3:xxx:5] osiąga księżyc planety [3:xxx:4] należącej do . Twoja Gwiazda Śmierci kieruje swoje działo grawitonowe na satelitę. Następnie lekkie trzęsienie na księżycu wzmaga się. Księżyc zaczyna się deformować i w końcu rozrywa się. Gigantyczne kawałki szczątków kierują się w stronę twojej floty. Za późno, aby ich uniknąć. Twoja cala flota znika w gradzie szczątek księżyca.
      Szanse zniszczenia księżyca: 15.5884572681 % Szanse zniszczenia GŚ (Gwiazdy Śmierci): 45

9:15:27 - 4:05:25 = 5:10:02