Rekordy OGame.pl (wszystkie speed zapraszam!)

• Rekordy:

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Grateczki Milfus następnego pobitego rekordu :*

hehe Ty to masz szczęście:)
      Wczoraj koleś trochę szalał po gali,wystarczyło ,że miałeś go na oku i już nowy rekord pobity :D
      Tak trzymaj :P
    • [ PimP ] napisał(a)
      Jak już pisałem wyżej, wlicza się tam planeta + moon i obrona.
      Ile ktoś najwięcej wpakował surowców na jedną pozycję :P

no czyli z tego co napisałeś wychodzi, że tutaj:
      [*]Najwięcej warta planeta - x.xxx.xxx nick [UniX]
      powinien znajdować się: 1. User - uni 5 - 3.041.014 pkt
      :>:>:>

Yesterday, upon the stair,
      I met a man who wasn’t there
      He wasn’t there again today
      I wish, I wish he’d go away...
    • Doomik napisał(a)
      RIP 1.000 - Terratex (Uni1) - ogame.de <--- GŚ, najs

kolego to są rekordy ogame.pl jak widac w temacie

Zeby nie było spamu to:
      Sojusz z największą liczbą punktów w tysiącach - 119.408 S.S.G.U [Uni6]
    • piorekk napisał(a)
      chosen nie gra od początku :] dostał konto od dzidka pare miesięcy temu i je bardzo ładnie rozwija :) :P
      no to chosen/dziadek grają od początku na tym koncie w takim razie :P chyba, że dziadek też je od kogoś dostał czy cuś w tym stylu. w każdym bądź razie, nie chodziło o to KTO gra na koncie, tylko jaki czas trzeba poświęcić na rozbudowę konta do takich efektów ;)

Yesterday, upon the stair,
      I met a man who wasn’t there
      He wasn’t there again today
      I wish, I wish he’d go away...
    • cimar napisał(a)
      Doomik napisał(a)
      RIP 1.000 - Terratex (Uni1) - ogame.de <--- GŚ, najs

kolego to są rekordy ogame.pl jak widac w temacie

Zeby nie było spamu to:
      Sojusz z największą liczbą punktów w tysiącach - 119.408 S.S.G.U [Uni6]

Grasz na tym universum i nawet nie podajesz poprawnych danych... Stan z dzisiaj po godz. 16.: 123.361 [S.S.G.U]
    • Imm i chlopakiz V pewnie wiedza dokladnie. a to co lokam w ST wychodziz e bedzie z 700k LM 120k krazkow 71k owieczek z 30k panckow 4k niszczarek. Ale pewnosci nie ma. Jak Imm pisze fenio mialby zysk z chosena
      FORNAX top200

SOLO 2440%
      ACS
    • Captain John Koval napisał(a)
      Evileye napisał(a)
      co do ilości LM to raczej nie mylisz sie znacząco. ow myśle że jest z 75k ale nie wiadomo. NN 5k już raczej ma ale nie zdziwiłbym sie gdyby sie okazało że fenio ma ze 150k KRĄ i z 40k PAN...

Może go zapytacie?? :D
      Trochę zaokrąglacie, on ostatnio żadnego porządnego RW nie wykręcił, więc jego flota, aż tak szybko się nie rozrasta :> Co innego Krzysiurek który ma 600KK surki na przetopy :> Ostatnie RW Fenia, to są tak prawie jak farmingi, po 300, 400 %, więc chyba trochę kiepsko jak na TOP1 floty, co nie? :>

musi sie pilnować :>
      bo gdyby zrobił jakieś duże rw to by pokazał skład floty ...
      ale chyba chosen gra dla punktów , więc z jego strony fenio może czuc się bezpieczny :E
    • Ariel Szary napisał(a)
      rekord z cyklu INNE:
      Fs'a na 37 lat....

chyba nikt do tej pory nie zrobil dluzszego, nawet mimo woli :-/

ale to nie jest fs :] fs to flota wysyłana celowo aby uniknąc złomu:P

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez .:Frenzy:. ().

• ja bym chciał zgłosić rekord wszech czasów pewnych panów z uni24 :D

tu są szczegóły :

Fs'a na 37 lat....

najdłuższy fs 37 lat i 11 miesięcy ( maint, Hellboy i Sarmate uni24 ) :D

edit: można przyjąć to jako fs, fakt że niezbyt ciekawy bug wystąpił, ale cóż ...

nikt nie robił fs'a na napadaj :>

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Arnhem ().

• screeny można podrobić.., niektóre rekordy można sprawdzić porównując liczbę pkt danego gracza do jego osiągnięcia np czy nie przekracza liczby pkt konta
      gdy są wątpliwości wtedy można tą osobę przeskanować dla sprawdzenia
    • Peti94 napisał(a)
      Jeszcze mam takie pytanko do autora tematu, dlaczego nie są wymagane screeny ?

uwierz mi, ze kazdy ze zglaszajacych jest wnikliwie sprawdzany
      przez zyczliwych mu inaczej graczy z tej samej uni,
      inaczej mowiac zuchy sa wszedzie, prawda pimpus :P
    • ariel w to nie wątpie :)
      każdy zazdrośnik zaraz przeskanuje i sprawdzi wiarygodność ;)

ale tak szczerze powiedziawszy... co to za przyjemność z bycia w rekordach, nie posiadając takowego? nie bałdzo bym zrozumiał takie zachowanie...

szkoda tylko, że ja nie mam zbytnio szans na jakis rekordzik :D no chyba że przytrafi się naprawdę lajtowy bug mojej skromnej osobie :) (nawiązując np do "fsa")
    • Panowie...nie chce offtopować... ale mi sie wydaje, że to niemożliwe by ktoś miał planete wielkości 394 pól :/... bo..pomyślcie logicznie... po pierwsze nie spotkałem jeszcze nikogo kto skolonizował planete wiekszą niż 330 pól! (bez użycia terraformera) Teraz popatrzcie na rekord lvl terraformera - 10 lvl. (dodatkowe 50 pól)... 330 + 50 pól = 380 pól... więc myśląc logicznie majac planete na 10 lvl z terraformerem liczącą 394 pola musiałby ja skolonizować jak miała 344 pola (minimum o ile ma 10 lvl terraformeru).... jak dla mnie to troche bujda...

Ja prosiłbym jakiegos operatora gry o sprawdzenie tego rekordu... jeszcze raz... bo jak dla mnie to cos tu jest nie tak!

Pozdrawiam,
      Mephisto