Hayakutake i Hale-Bopp
Astronomiczny
- Quiz
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Jasne, zadawaj
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Gdzie w układzie słonecznym huragany osiągają prędkośc 2000 km/godz
-
Na Jowiszu?
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Nie. Trochę dalej
-
To pewnie Saturn Kojarzę, że czytałem o takim huraganie na którejś z tych planet.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
A ja mówię NeptunHowever strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
“The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."GO - 2015-2016 -
Neptun jest prawidłową odpowiedzią. Draken, zadajesz
-
Planeta, którą się nazywa Jutrzenką to?However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
“The man once wrote: Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger. Tolkien had that one mostly right."GO - 2015-2016 -
Wenus
-
SiHowever strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
Jak nazywa się niewielki księżyc krążący w pobliżu planety-olbrzyma, mającego wpływ na kształt pierścienia. Nie rozchodzi się o szczególny księżyc, ale o rodzaj księżycy
-
Pasterski ?[OFF] Libra - TOP6
[OFF] Polaris - TOP5
[OFF] Rhea - TOP1
[OFF] Uriel - TOP40
Kiedyś: min.: U1, U4, Rigiel, Deimos, Merkur i kilka innych. -
To ten. Zadajesz
-
Nie jestem na bieżąco,żadnej z poprzednich 54 nie przejrzałem,więc jeśli takie pytanie już padło to sorry.
Jak nazywa się najwyższa góra w Układzie Słonecznym?[OFF] Libra - TOP6
[OFF] Polaris - TOP5
[OFF] Rhea - TOP1
[OFF] Uriel - TOP40
Olympus Mons
-
zadajesz[OFF] Libra - TOP6
[OFF] Polaris - TOP5
[OFF] Rhea - TOP1
[OFF] Uriel - TOP40
Najgęstrza planeta w naszym układzie słonecznym
-
Merkury? 90% to jądro więc powinien być gęsty.However strong you become, never seek to bear everything alone. If you do, failure is certain. - Uchiha Itachi do Uzumaki Naruto
niestety nie
-
Ziemia________________________________________________________________________________________________________________________________
• Multikonto (1/2) z b4el •
"Nie wiedziałem , że na świecie jest tylu idiotów , dopóki nie poznałem internetu"
-Stanisław Lem- -
bravo twoja kolej
-
Sferyczny zbior gwiazd w gwiazdozbiorze Skorpiona odkryty przez Jamesa Dunlopa________________________________________________________________________________________________________________________________
"Nie wiedziałem , że na świecie jest tylu idiotów , dopóki nie poznałem internetu"
-Stanisław Lem- -
NGC 6388
-
nie ta
Odleglosc od slonca wynosi 36.9 tys lat swietlnych i byla odkryta okolo miesiaca pozniej od tej co podales________________________________________________________________________________________________________________________________
-Stanisław Lem- -
NGC 6496
-
twoja kolej________________________________________________________________________________________________________________________________
-Stanisław Lem- -
Rój meteorów aktywny w listopadzie i grudniu
-
Andromedydy?
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Nie. Maximum przypada na 2 grudnia
-
Udostępnij
- Facebook 0