Przyklejony Poszukiwany, poszukiwana... piosenka/książka/film/...

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Poszukiwany, poszukiwana... piosenka/książka/film/...

Wątek powstał z myślą o osobach które poszukują tytułu bądź wykonawcy jakiegoś utworu muzycznego, lub nie mogą przypomnieć sobie tytułu ciekawie zapowiadającego się filmu, albo chcą zidentyfikować autora pewnej książki, itd...

W skrócie, jeśli coś chodzi Ci po głowie i nie daje spokoju, a liczysz na to że któryś z użytkowników będzie w stanie Ci pomóc, to wpisz sie tutaj :)

Oczywiście bardzo proszę żeby nie spamować i nie prowadzić niepotrzebnych dysput...
      Jeśli nie znasz odpowiedzi to nie zaśmiecaj niepotrzebnie wątku... :>

Pozdrawiam ^^
      "The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more,
      that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds..."

Soczysta różoffa Truskawka Króliczka ;*

Multikonto 1/2
      Lady Claire/khartvin

• No , bardzo dobry temat :E
      Ja potrzebuje tytulu piosenki , niestety nie mam linku na youtube ale text "lecial" mniej wiecej tak : (piosenka hh)
      "Pamietam najlepsza lata , wtedy rozne akcje na wariata (...) mama jest kumata " x2
      EDIT : Znalazlem - Firma - Za malolata ;d

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez R K W D ().

• czy znajdzie się ktoś kto będzie znał tytuł piosenki z początku wywiadu?
      Z góry dziękuję!

Brzmi to jak j-pop śpiewany po angielsku z wschodnim akcentem. Jako, że na muzyce japońskiej się nie znam absolutnie (mimo, że ze względu na kierunek studiów powinienem) nie mogę się okazać bardziej pomocny.
    • przepraszam za post za postem.. chce zeby sie zaswiecilo ze ktos napisal bo nikt tu nie zaglada;/

kolejna rzecz do wyszukania

wrzuta.pl/audio/iB7rj6NRgx/900

bedzie latwiej niz poprzednio

ok juz wiem co to.. ale dorwalem tysiac remixow i badz czlowieku madry :P

"we interrupt this program" coburn
      sie zwie kawalek

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Nomad Demon ().

• RE: Poszukiwany, poszukiwana... piosenka/książka/film/...

Kiedyś oglądałem teledysk wloskiego wykonawcy

Taki włoch koło 40 - 50 lat. Z chustką na głowie w teledysku byl
      Jakies podpowiedzi ?(

Bo chcialbym obejrzec jeszcze raz
    • poszukiwana książka Jacka Piekary ,,Sługa Boży" albo najlepiej cały seria o inkwizytorze, ale w wersji e-book, wie ktos skąd mozna takiego e-booka miec ? tylko zeby to była narmalna wersjia a nei zeby mi w wordzie krzaczki wyskakiwały...
    • SkoQ napisał(a)
      poszukiwana książka Jacka Piekary ,,Sługa Boży" albo najlepiej cały seria o inkwizytorze, ale w wersji e-book, wie ktos skąd mozna takiego e-booka miec ? tylko zeby to była narmalna wersjia a nei zeby mi w wordzie krzaczki wyskakiwały...

Podpowiem ci jak znalesc , ale nie napisze calkowitego rozwiazania :E
      1. Otwierasz tajemnicza wyszukiwarke :E
      2. Wpisujesz w niej site:peb.pl Jacek Piekara,,Sługa Boży"
      3. Juz sobie chyba dasz rady :O
      Nie ma za co XD
    • Witam, ma ktoś, albo wie ktoś skąd można ściągnąć trochę starsze filmiki z kampanii Reeboka "I am what I am" np. z udziałem 50 Centa, Jeya-Z czy naszego Dżerziego Dudka? Fajnie by było gdyby to były filmiki z napisami, bo właśnie o taki mi chodzi. Niestety tych starszych już nie ma na stronce Reeboka :(
    • "zaginiona muza"

Z góry proszę o wybaczenie jeśli piszę w złym dziale, ale jako że temat dotyczyć będzie muzyki, więc zakładam go tutaj.

Każdy z Was miał na pewno swoje ulubione kawałki muzyczne, które odsłuchiwał często i gęsto, które dawały mu powera i frajdę :) Ja również takie miałem. Problem tylko w tym że od dobrego roku poszukuję na necie swoich ulubionych kawałkow... :( I niewiele, bardzo niewiele znalazłem :(
      Bo niestety pamięć ulotna jest i w 99% nie pamiętam już tytułów utworów ani nazw wykonawców, przez co odnalezienie swoich ulubionych kawałków sprzed lat graniczy z cudem.

puff

/moje ostatnie upomnienie
      C.
      <<< ??? za co ? :quasi:

Może Wy będziecie potrafili mi pomóc, może znacie strony na necie na których można odsłuchiwać utwory i w ten sposób zlokalizować to czego szukam.

Może w Waszych głowach i w Waszej pamięci zachowały się nazwy których ja zapomniałem....

A słuchałem głównie techno z lat 1997-2002, nie mówię że tylko komercję ale większość była znana w klubach.
      Do tego jeszcze pytanie czy ktoś z Was pamięta audycje radiowe ( o ile dobrze pamiętam radio ABC ) z cyklu Pantarej. Tego niestety też szukałem masę czasu i nie znalazłem :(

Może ktoś z Was jest w stanie mi pomóc ???

Pozdrawiam. Xalto

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Xaltotun ().

• RE: "zaginiona muza"

Xaltotun napisał(a)
      Z góry proszę o wybaczenie jeśli piszę w złym dziale, ale jako że temat dotyczyć będzie muzyki, więc zakładam go tutaj.

Każdy z Was miał na pewno swoje ulubione kawałki muzyczne, które odsłuchiwał często i gęsto, które dawały mu powera i frajdę :) Ja również takie miałem. Problem tylko w tym że od dobrego roku poszukuję na necie swoich ulubionych kawałkow... :( I niewiele, bardzo niewiele znalazłem :(
      Bo niestety pamięć ulotna jest i w 99% nie pamiętam już tytułów utworów ani nazw wykonawców, przez co odnalezienie swoich ulubionych kawałków sprzed lat graniczy z cudem.

puff

/moje ostatnie upomnienie
      C.
      <<< ??? za co ? :quasi:

Może Wy będziecie potrafili mi pomóc, może znacie strony na necie na których można odsłuchiwać utwory i w ten sposób zlokalizować to czego szukam.

Może w Waszych głowach i w Waszej pamięci zachowały się nazwy których ja zapomniałem....

A słuchałem głównie techno z lat 1997-2002, nie mówię że tylko komercję ale większość była znana w klubach.
      Do tego jeszcze pytanie czy ktoś z Was pamięta audycje radiowe ( o ile dobrze pamiętam radio ABC ) z cyklu Pantarej. Tego niestety też szukałem masę czasu i nie znalazłem :(

Może ktoś z Was jest w stanie mi pomóc ???

Pozdrawiam. Xalto

za bearshara i emule :D

/no i czo spamisz bytko :>
      C.

posty nabijam, wybacz :E :> :D

/tak myślałam ^^

Dlaczego dziewczyny piszą na różowo? :E :D :>

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez csn1 ().

• Ale o so Wam chosi :> hehe, z tego co wiem na kompie można przechowywać zgodnie z prawem utworki przez 24 h... :P udowodnij że ich potem nie usunę :P :>

A tu wciąż odpowiedzi nie mam na swoje jakże ważne pytanie :(

Przy okazji pozdrowienia dla C. :* już nie spamię :>

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Xaltotun ().

• Dobra szukam pioseneczki trzeba sobie przypomnieć wakacje ]:-D xF

Teks leciał mniej więcej tak:

"Była ciepła letnia noc w tedy to poznałem ją(..) grzechem jest nie grzeszyć(..)"

Będę wdzięczny :)