^Resident Evil^ napisał(a)
CIACH
z większością się zgodze masz dobry gust
No Kolego, nie cytuj tyle chcąc dopowiedzieć tylko jedno zdanie. Przez takie praktyki forum staje się nieczytelne. Może mniej cytuj, a więcej dodawaj od siebie?
Al Ganonim
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
^Resident Evil^ napisał(a)
CIACH
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Muniek ().
Munio_Uni 1 napisał(a)
Witam. Miałem bardzo długą przerwe w oglądaniu filmów...teraz zaczałem oglądac powoli te nowsze filmy, ale i te troche starsze, ktore przegapiłem.
Wczoraj "I am the legend" - bardzo fajne, fabuła naciągana, ale realnie zapoczątkowana (mutacja szczepionki na raka).
Dzisiaj "Hitman" - równiez wart obejrzenia, dokladnosc i "elegancja" tego mordercy wyroznia ten film z wielu innych o tej tematyce.
Dzisiaj jeszcze planuje jakąs komedie...nie lubie za bardzo typowych horrorow, ale tez zdarza mi sie ogladac jak juz mam...nie jestem na bieżąco tak jak pisałem...mozecie polecic jakies ciekawe, nowe filmy ? Pod ręką na wieczor mam Resident 3, Piła 4 i jakas komedie...Hay Chuck Nuck...czy jakos tak.
EDIT: no i jeszcze Transformers...tez bardzo mi sie spodobal, fajne połączenie osiągniec techniki z dobrym humorem - mowie o robotach...
3 filmiki na ten wekend zaliczylem + cos co wybiore na dzisiaj wieczor...niestety w tygodniu nie ogladam bo mam studia i tylko wekendami moge...bede wdzieczny za polecenie czegos na nastepny weekend.
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Muniek ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Iarwain Ben - adar ().
Iarwain Ben - adar napisał(a)
Ja wczoraj obejrzałem sobie Mgłe...[Tą nową] Trzeba przyznać iż horror porządnie nakręcony. Momentami świetnie wrażenie robiła muzyka i ujęcia [ może dlatego iż w sali poza mną była tylko jedna osoba, a sam krążyłem między snem i jawą. >_>] No, ale poza tym, i klimatem film ma do zaoferowania... okropnie banalną fabułe...
Ale mimo tego można mu wystawić porządne 4 minus w szkolnej skali. No, może troche mniej... Bo straszne to nie było.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Eshan ().
Munio_Uni 1 napisał(a)
"Grindhouse: Death Proof"
Polecam bardzo mocno, film genialny, legendarny pościg legendarnych aut. Na prawde warto, poczytajcie o tym filmie. Jest tez druga czesc, ktora mam na dysku, ale zostawie sobie na jutro.
Sega napisał(a)
Rosso ma racje mgła straszna nie jest ale film oglądać się da. Mi też podoba się ostatnia scena takie chamskie nietypowe zakończenie
Ostatnio oglądałem również flim Jumper naprawdę dobry jeśli ktoś lubi taki rodzaj. Szkoda tylko, że taki krótki :D
Sega napisał(a)
A ktoś oglądał film No Country for Old Men, albo Aż poleje się krew / There Will Be Blood (2007)?? ktoś poleca film lub odwrotnie?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Lucas ().
Step up 1 i 2...jednym słowem rewelacja, pewnie dlatego tak mi sie spodobało, ze ogolnie lubie taniec - lubie patrzec jak ludzie tanczą. 1 czesc o wiele lepsza od 2, ale w 2 tez są mocne momenty.
Aha...moze ktos podac nazwe filmu (chyba horror), w ktorym gosc ma jakies zadania do wykonania i chyba ktos sprawdza na ile stać tego człowieka...zaczyna sie coś od zabicia zwykłej muchy i pozniej zadania są coraz bardziej drastyczne...kojarzy ktos ?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rosso ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Oba-ma ().
koksu napisał(a)
Widzieliście panowie film [REC] ?? Jest to hiszpański horror, kręcony ręczną kamerą. Moja siostra jak go oglądała, to zakrywała oczy i krzyczała
[URL=http://www.filmweb.pl/f445353/%5BRec%5D,(2007)]Coś o filmie[/URL]
Reakcje publiki w kinie
Trailer
Polecam!
BTW. Ciekawi mnie tylko, kiedy i czy w ogóle będzie w polskich kinach
Xelte napisał(a)
Nie wiem czy taka sytuacja (stworzenie sekty) mogłoby rzeczywiście zaistnieć w normalnym świcie w obliczu podobnego zagrożenia.
Rosso napisał(a)
koksu napisał(a)
Widzieliście panowie film [REC] ?? Jest to hiszpański horror, kręcony ręczną kamerą. Moja siostra jak go oglądała, to zakrywała oczy i krzyczała
[URL=http://www.filmweb.pl/f445353/%5BRec%5D,(2007)]Coś o filmie[/URL]
Reakcje publiki w kinie
Trailer
Polecam!
BTW. Ciekawi mnie tylko, kiedy i czy w ogóle będzie w polskich kinach
To jakiś film niskobudżetowy?
Publika się śmieje
a tak poważnie to mi się podoba zapowiedz, i spróbuje sobie jakoś skołować
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez koksu ().
Rosso napisał(a)
Jestem ciekaw jaki efekt chyba nie ten z mackami
12 gości