Ja bylem na Krolowej i Dreamgirls i b.dobre sa te filmy nie dziwie sie skad tyle tych nagord dostaly
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
wybrałem się na Ghost Ridera..munio_666 napisał(a)
Najgorszą częścią filmu jest fabuła oraz sztywność dialogów, no po prostu nie da się ich słuchać... Do znudzenia przypominają te cieniutkie jak zupka z brukiww dialogi ze Skarbu Narodów...
Ehhh stanowczo ODRADZAM... ten film to strata czasu i pieniędzy...
zdecydowanie odradzam 

Było tak jak się spodziewałem...ludzie po prostu nie powinni robić ekranizacji komiksów
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Titus ().

Jedyna udana ekranizacja to moim zdaniem Spiderman i może Batman (tylko część z Jokerem ). A Hellboya nie ogladałem, ale słyszałem, że (delikatnie mówiąc) był nieudany.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Titus ().
King Nazgul napisał(a)
No poszedłbym na 300 do kina...moze byc niezłe
A jak nie pójde do cinema to ściągne![]()
-=Sasuke=- napisał(a)
King Nazgul napisał(a)
No poszedłbym na 300 do kina...moze byc niezłe
A jak nie pójde do cinema to ściągne![]()
Eh tez chcialem sciagac ale tylko popsuje sobie Efekt tak wiec lepiej isc do kina na tak swietny film.
Komandor Vako napisał(a)
Kto wie kiedy w kinie będzie film klątwa 2 ??

Jeden z najgorszych filmów jakie widziałem. Trzeba się przygotować, że to musical. Szczerze, nie ma 2 minut co by jakiegoś dialogu nie zaśpiewali. Normalnych rozmów prawie nie ma. I ileż można słuchać jak bohaterowie zamiast rozmawiać śpiewają do siebie powtarzając niektóre wersy kilkakrotnie?

to polecę ten bardzo dobry film kinomaniakom z forum:]Historia Ofelii, 12-letniej dziewczynki obdarzonej niezwykłą wyobraźnią. Ofelia wraz z matką i ojczymem wyprowadza się do wiejskiego domu. Posiadłość położona jest w pobliżu starego zrujnowanego labiryntu. Szybko staje się on ulubionym miejscem pobytu dziewczynki, która nie mogąc poradzić sobie z samotnością i brutalnością otaczającej rzeczywistości, wymyśla swój własny wyimaginowany świat. Jest on pełny fantastycznych stworów i tajemniczych miejsc, do którego ucieka przy każdej możliwej okazji. Ową krainą włada niejaki Faun...
jak dla mnie]