d[Oo]b napisał(a):
Przecież ta gra jest zrobiona żebyście mogli grać na przeglądarkach na kompie a nie na telefonie ludzie! .
A może mamy jeszcze grać wyłącznie w czerwonych spodniach i w zielonym sweterku
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
d[Oo]b napisał(a):
Przecież ta gra jest zrobiona żebyście mogli grać na przeglądarkach na kompie a nie na telefonie ludzie! .
Jazz86 napisał(a):
Też miałem problem z logowaniem na ogame przez nową stronę startową, żadna wersja mini opery nie uporała się z tym aż do dziś Proponuję ściągnąć przeglądarkę Bolt Browser, Klik , są 4 wersje ale pobieramy tylko jedną Unsigned Version, pozostałe nie chcą coś działać.
M A N I U T E K napisał(a):
Działa i to bardzo sprawnie. Dzięki kolego
M A N I U T E K napisał(a):
Działa i to bardzo sprawnie. Dzięki kolego
ZAiMeR napisał(a):
Ciekawe czy to samo powiesz jak przyjdzie Ci zapłacić za ilość danych Bolt pobiera znacznie więcej danych niż opera. Zwłaszcza jeśli nie wyłączysz grafiki.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Jazz86 ().
d[Oo]b napisał(a):
Przecież ta gra jest zrobiona żebyście mogli grać na przeglądarkach na kompie a nie na telefonie ludzie! . Więc to nie żaden błąd bo programiści nie zrobili nic w tym kierunku abyś mogli przez telefon się zalogować.-inflex napisał(a):
Logowanie na nowej stronie głównej nie działa w Operze Mini 5.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez -inflex ().
d[Oo]b napisał(a):
Raczej nikt nie będzie usunąć tego problemu bo to nie żaden błąd.
d[Oo]b napisał(a):
Gdybyś przeczytał wszystkie posty w tym wątku to byś zrozumiał że nie da się nic z tym zrobić.
d[Oo]b napisał(a):
Chcesz się zalogować przez tel? to ściągnij sobie BOLT'a, ponoc na bolcie da się zalogować.
Prosiłem o odpowiedź osobę kompetentną - najlepiej taką, która ma kontakt z deweloperami. To, że jeden czy drugi szeregowy użytkownik wyraził swoją opinię nie ma dla mnie znaczenia.
A ja ci powiedziałem że deweloperzy nie będą tego naprawić bo to nie żaden błąd iż gra (jeszcze raz powtarzam) nie jest grą dla telefonów a tylko i wyłącznie dla PC!. Może zadziałać na telefonie ALE NIE MUSI! Nie wiem czego tu nie rozumiesz, napisz do GO albo do GA i to samo ci odpowie (zresztą gdybyś przeczytał poprzednie posty to kilka GO to samo napisał innym). Chcesz aby w telefonie zadziałało to ściągnij BOLT na telefonie albo kup se smartfona typu iPhone, Google Androide albo Blackberry i będziesz mógł grać jak na PC.w którym należy zgłaszać błędy w dzianiu gry w telefonie (mobilne przeglądarki)? Jest. Więc zgłaszam błąd, a czy zostanie naprawiony to już zależy od dobrych chęci deweloperów.
Nie, nie będzie w planach naprawienie tego błędu. Trzeba z tym się pogodzić. Nawet jak byś pisał na Niemieckim boardzie to i to samo ci odpowiedzą.Miło byłoby gdyby jednak ktoś dał znać czy w planach jest naprawienie tego błędu.
Old Smuggler napisał(a):
gra przeglądarkowa, tak ? Od wczoraj nie mogę wysłać flot na mozilli 3,6,6, suport każe mi casze czyścić, już zużyłem całego Ludwika i ściereczka się wytarła, kasza świeci jak lustro a flot dalej nie da się wysłać. Mam net przez proxy może to dlatego ? A może dlatego że dekle piszą ten program , hmm ?? Może trochę pół serio ale problem jak najbardziej realny i muszę włączyć urlop Najbardziej to mi szkoda antymaterii którą władowałem przez pół roku w konto
1 gość