sbd napisał(a):
Ha, ja tylko chcialem niesmialo powiedziec, ze wszyscy tu DALISCIE CIALA ! i nikt nie zlozyl wczoraj Kasi zyczen urodzinowych A kto tam pamieta o takich bzdetach :P
:cfaniak:
edit:
mrrr :*
Jestem i mnie nie ma ^^
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
sbd napisał(a):
Ha, ja tylko chcialem niesmialo powiedziec, ze wszyscy tu DALISCIE CIALA ! i nikt nie zlozyl wczoraj Kasi zyczen urodzinowych A kto tam pamieta o takich bzdetach :P
:cfaniak:
edit:
mrrr :*
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez SzaloneOczy ().
SzaloneOczy napisał(a):
No to spoznione ale wszystkiego najlepszejszego:) A dziekuje :)
a to urodziny czy imieniny byly? urodziny ^^
mozesz mi dac buzi nie moge :D
a na IRC-u to totalna zlewka na mnie Nie wiem kogo zlewam :P
bloomen napisał(a):
dawno mnie tu nie było...
Powiedz, maleńka, jak tam się bunkry mają? Dajesz im popatrzeć na słoneczko? Dobrze.. bardzo dobrze.. ostatnio cos sloneczka nie ma :P
ps. najlepciejszego z okazji osiemnastki Spoznione ale zapewne szczere :P
mrum - w ramach protestu na beznadziejne kolorki, strzelę różoffym! Roshoffffy nie jest zly hrhrh. Mrum :*
Mati napisał(a):
Cześć hej :)
To coś ode mnie, bo trzy dni już tu nie masz interesanta no kiedys bywali czesciej :D
Rosół czy pomidorowa?
Stare uni czy nowe uni?
Ile potrzeba czasu aby magnes się wyładował i już nie przyciągał? fizyka jest ble :D
Jeśli wczoraj było na dworze 0'C, a dzisiaj jest dwa razy zimniej, to jaka jest faktyczna temperatura? Dobre pytanie Matematycznie 0 a w praktyce ?:D
Pad napisał(a):
siema no hej
zdrajco malo, deu unnamedom pchac a bo ja wiem kto z jakiego sojuszu jest wazne ze kupuje deu :D
co slychac ? a nic ciekawego :P
Dav napisał(a):
Aż dziw, że mnie tu nie było... No dziw dziw ;)
Lubisz jak Ci się podlizują? Nie :D
Dzień dobry :). Witam ( w sumie to nie dzien bo terazto srodek nocy ;o)
kasai napisał(a):
Dav napisał(a):
Lubisz jak Ci się podlizują? Nie :D Nosz, muszę zmienić strategię...
Dzień dobry :). Witam ( w sumie to nie dzien bo terazto srodek nocy ;o) To teraz poroszę mi dzień powitać ^^.
Dav napisał(a):
kasai napisał(a):
Dav napisał(a):
Lubisz jak Ci się podlizują? Nie :D Nosz, muszę zmienić strategię...
Dzień dobry :). Witam ( w sumie to nie dzien bo terazto srodek nocy ;o) To teraz poroszę mi dzień powitać ^^.
Jak się wstaje w wakacje o 15? Potrafisz tak? z reguly staram sie nie przesypiac calego dnia :P
Dav napisał(a):
Starać się nie przesypiać, a przesypiać to dwie różne rzeczy. niestety cos o tym wiem :P
Też się często staram w różnych sprawach, ale czasami nie wychodzi. Za to ze spaniem nie ma problemu. Nie śpię długo. ja akurat nie lubie przesypiac calego dnia :P
Tak na zaś: Jak minął urlop? A bardo milo :)
Miłego. wzajemnie ;]
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez The Cold One ().
The Cold One napisał(a):
bry
I co na tych zakupach kupiłaś ? fotele do ogrodka jedzonko i kaczuszki :D
Lubisz spać? lubisz ;)
O czym śnisz? o czyms przyjemnym :P
Lubisz śnić? lubie :)
The Cold One napisał(a):
Czemu wrednota? poniewaz czesto denerwuje ludzi :P
Jaką emotkę lubisz najbardziej? Nie mam ulubionej Na gg najladniejsza jest taaaka zielona W sumie to jezyk tez nie jest zly :P:P:P
Jakiego słowa nadużywasz? kiedys bylo to 'moze' teraz juz nie ma takego wyrazu Chyba ze masakra :D
Jak obiecałem tysięczny post ląduje tutaj Bardzo mi milo ze ktos tutaj jakiekolwiek posty nabija.. a co dopiero tysieczne ^^
The Cold One napisał(a):
I tak masz więcej niż ja :wrrr: Ale juz tak nie nabijam jak keidys Pewnie mnie przegonisz :P
A mi już 5. rok stażu w grze stuka... hmmm.. to jakos duzo Ja gram od 4 lat :P
Jaką mapę w CSie lubisz? awp india i inferno :P
Ulubiona broń? m4a1 a na awp_ to awp :P
To tak na wypadek jakby mi Djabliczka posta zjadła ona ot tak sobie postow nie zjada :D
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dav ().
Dav napisał(a):
A co tutaj taki zastój? a nie wiem ;o
Co tam Malutka? :* a pozytywnie :)
Skopiesz mi pupcie kiedyś w CSie? :>jak sie do mnie zglosisz na malego meczyka ;]
Dołączysz do mojego haremu? nie :D
Miłego dnia. Wzajemnie ;)
kasai napisał(a):
Dav napisał(a):
Skopiesz mi pupcie kiedyś w CSie? :>jak sie do mnie zglosisz na malego meczyka ;] Steam? Może się zgłoszę, ale nieprędko, bo komputer mi ukradli i już od ponad miesiąca nie mam. We wrześniu może... :P
Dołączysz do mojego haremu? nie :D A może jednak? Całkiem miłe towarzystwo tam jest. :> No i ładniusią legitymację dostaniesz!
Dav napisał(a):
No już się doczekać nie mogę. Dostać lanie od takiej damy, Mrrr. Nigdy nic nie wiadomo moze to ty mnie pobijesz ^^
Harem... a może jednak? Wiem, że chcesz, ale Ty tego nie wiesz. Nie nie nie to moja ostateczna decyzja :P
kasai napisał(a):
Dav napisał(a):
No już się doczekać nie mogę. Dostać lanie od takiej damy, Mrrr. Nigdy nic nie wiadomo moze to ty mnie pobijesz ^^ Teraz co najwyżej mogę zagrać, zbiję za kilka dni, bo umieram aktualnie. Tylko weź w końcu tego Steama uruchom. :>
Harem... a może jednak? Wiem, że chcesz, ale Ty tego nie wiesz. Nie nie nie to moja ostateczna decyzja Nie Ty jedna się opierasz/łaś. :D
10 gości