Zuk napisał(a)
cały czas gram na u40 (troche powyżej 3k osób) i jak weszło nowe u60 to chciałam spróbować i zobaczyć jak to jest na nowym uni... miałam nadzieję, że szybko będę wysoko jak sie pierwszy raz zalogowałam było coś około 8k osób, a po jakiejś chwili było już kilkanaście tysięcy osób... przy takiej liczbie coś się chociaż dzieje. Część zawsze będzie Idlerami i część na urlopie, ale jeśli by było aż tylu graczy na jednym uni to czy tak zawsze zostanie spora grupa graczy i tych dobrych i tych słabszych na u40 w sumie to cały czas atakują/skanują te same osoby, farm nie wiele za to idlerów i urlopowiczów chyba najwięcej... strach pomyśleć co sie dzieje na tych uni mniej zaludnionych i szczerze to myślę, że ten pomysł złączenia kilku uni w jedno duże nie byłoby chyba złym pomysłem... tylko dużo roboty by przy tym było dlatego nie ma co marzyć o tym aby zostało to zrobione
A ja gram na u2. Mnie się raczej nie skanuje, bo bunkier, ze hej. Ale powiem Ci, że farm jest bardzo dużo. 1k krążowników i zawsze znajdzie się jakiś cel Czasami GŚ na jakiegoś idlera wysyłam, to ładnie pofarmię Można spokojnie grac i rlz. Nie lubię nowych uni, bo każdy każdego bez przerwy atakuje. Nie ma gdzie kolonizowac XD. Nie mówię, że po kilka układów bez planet to dobrze... Jest rada: nie chodzi o łączenie uni, tylko o nie robienie nowych. Gracze próbują na nowych, dostają złoma, kończą, spamują w dziale zadawanie pytań "kiedy mowe uni" i zaś się powtarza