Denaya napisał(a):
A ja mogę być fotkową maniaczką! Więc...... Muahahahha
Nie możesz, nie ma konkurecji mi tutaj! :ban:
Jakie plany na weekendziora?
No to już kolejny się szykuje...a teraz to bawiłem się w fotografa
Ile razy odkąd zniknęłam z ogeja, tęskniłeś za mną?
No ciągle o Tobie myśle, cały czas czekam na nowe fotki
Superman - mrumciumciumcium
- MOD
-
-
-
Indestructible napisał(a):
Supełek leniwczuu! ;*
Uparciuszek ;*
Wiosna, wiosna - żyć się chce! Czasami tak, a czasami nie
Jakie jest Twoje wiosenne postanowienie? Bardziej jest to sylwestrowe...duży, łysy i z tatu na bicku wakacje tuz tuz
Jakie plany na majówkę? Brak, tzn majówkę przekładam na 2tyg po...wyjazd w góry :)
Czemu nie zrobiłeś zlotu w Katowicach? Brak już zainteresowania, mało chętnych i nie ma już...klimatu?
Poszłabym do Spiżu, wiesz? To dobrze, pewnie na salke z Disco Polo
Zabierzesz mnie tam? Nocą. Możliwe, że za 2tyg tam będę wpadaj! Katowice nocą, z Supciową mocą... :D
Teraz czekam na jakiś Twój autorski przepis fit! Ryż z jajkiem na twardo? Ale to już musiałem podawać, bo często o tym mówie :D
.me gryzie Supcia.
/me poddaje się..i robi za śniadanie -
/me wyciera kurz białą rękawiczką
Gdyby piany nie było to byś się nie wykąpał? -
Troszczę się zakurzyło, dziękuję za ogarnięcie
Nie lubię wchodzić do wanny, do wody jak nie ma pianki. Dziwnie wtedy tak jest, zawsze staram się jakoś kombinować.. jak nie ma płynu to szukam mydła, szamponu czy innego tworu, który pomoże mi stworzyć ukochaną piankę -
Gdy jesteś po za domem też tak robisz?
Jaką ostatnio dobrą książkę przeczytałeś i która mógłbyś polecić?
Czego najbardziej nie lubisz robić, a jesteś do tego zmuszony? -
Ruda napisał(a):
Gdy jesteś po za domem też tak robisz?
Nie, wtedy to głównie prysznic nie lubię u kogoś piankować się
Jaką ostatnio dobrą książkę przeczytałeś i która mógłbyś polecić?
Ostatnio przeczytałem lubimyczytac.pl/ksiazka/257381/gra-geralda opis mnie zachęcił, ale po przeczytaniu jednak nie polecam. Lubię czytac Kinga i posiadam kilka tytułów w kolekcji. Obecnie czytam lubimyczytac.pl/ksiazka/190570/w-otchlani-mroku uwielbiam Krajewskiego i jest to chyba 5ty tytuł, który czytam ale to już inny klimat... Jeśli miałbym coś polecić...zależy co lubisz czytać? Może coś takiego lubimyczytac.pl/ksiazka/29308/reka-mistrza
Czego najbardziej nie lubisz robić, a jesteś do tego zmuszony?
Ukrywać prawdę lubię zawsze mówić szerze i to sobie w ludziach cenię...a jak zaczyna się kręcić to potem nic dobrego z tego nie wychodzi...
-
Książki sprawdzę!
Więc przejdźmy do filmów:
Na jaki film wybierasz się do kina?
Wolisz książki czy ich ekranizację?
Jesteś oszczędny czy raczej rozrzutny? -
Ruda napisał(a):
Książki sprawdzę! Będę musiał sprawdzić co lubisz, wtedy lepiej będzie mi polecić
Więc przejdźmy do filmów:
Na jaki film wybierasz się do kina?
Ostatnio miałem mały zastój z kinem, chyba 2-3 razy w tym roku byłem. Nie wiem za bardzo co teraz grają, reklamy mi mówią, że mam iść na WonderWoman :>
Wolisz książki czy ich ekranizację?
Najpierw książka, później ekranizacja.
Jesteś oszczędny czy raczej rozrzutny?
Raczej to drugie, staram się oszczędzać, ale zazwyczaj kończy się to odwrotnie...
-
Zrobiłeś coś głupiego w życiu, co wszyscy Ci wypominają?
Które piwo uważasz za najsmaczniejsze a które jest wstrętne? -
Ruda napisał(a):
Zrobiłeś coś głupiego w życiu, co wszyscy Ci wypominają?
Które piwo uważasz za najsmaczniejsze a które jest wstrętne?
mhy...ciężka sprawa z tym piwkiem...ostatnio lubię Perłę lub Łomżę Co do wstrętnego, nie wiem...może w smaku wstrętne są te piwka co mają powyżej 9%?
Dzięki \o -
Alloha!
Jesteś fanem sportu? Jeśli tak, jakiego?
Uprawiasz jakiś sport czy raczej prowadzisz leniwy tryb życia?
Co najbardziej lubisz jeść?
Łatwo wyprowadzić Cię z równowagi?
Miłego dnia! -
Ruda napisał(a):
Alloha! Hello
Jesteś fanem sportu? Jeśli tak, jakiego? Chodzi o kibicowanie? Rajdy samochodowe no i siatkówka plażowa kobiet
Uprawiasz jakiś sport czy raczej prowadzisz leniwy tryb życia? Uwielbiam sporty, chociaż w tym roku nima czasu - siłka, rower, rolki, bieganie. No i czasami coś tam inszego znajdzie się
Co najbardziej lubisz jeść? Żółty ser? Mogę go zawsze, o każdej porze dnia wcinać
Łatwo wyprowadzić Cię z równowagi? Nie, podobno jestem oazą spokoju
Miłego dnia!
Miłego Wieczorka -
Superman napisał(a):
Co najbardziej lubisz jeść? Żółty ser? Mogę go zawsze, o każdej porze dnia wcinać Masz jakiś ulubiony typ? Z czym najbardziej Ci smakuje?
Gdybyś mógł zamienić się z jedną osobą miejscem na 24h, kogoś byś wybrał i dlaczego?
Twoja ulubiona piosenka.
/me życzy miłego dnia! -
Ruda napisał(a):
Umiesz gotować? Jeśli tak co jest Twoim specjałem?
Coś tam ugotuję kotlecik schabowy, z ziemniaczkami i suróweczką może być?
Gdybyś mógł zamienić się z jedną osobą miejscem na 24h, kogoś byś wybrał i dlaczego?
Chodzi o kogoś znanego czy tak tylko? mhy...byłaby to jakaś piękna modelka, która jest lesbijką
Twoja ulubiona piosenka.
Oj jest kilka takich, ale może podam coś co aktualnie mi weszło i lubię w aucie słuchać Carla’s Dreams - Sub Pielea Mea
/me życzy miłego dnia!
-
Dobra noc to ja
Dlaczego ukradłeś mój stanik i nosisz go na głowie ?
Gdzie chciałbyś pojechać w te wakacje ?
Dlaczego nie jesteś tak wrednym modkiem jak inni? i co Cię skłoniło by nim zostać
Lubisz remonty ?
Dlaczego tak bardzo lubisz mrumciumciumcium ?
Gdzie byś mnie zabrał gdybym do Ciebie przyjechała ?
Miłej nocki -
Yoł!
Gdybyś mógł sobie kupić swój wymarzony samochód, jaki byś wybrał?
Co Cię motywuje?
Otrzymałeś w życiu jakiś mandat? Za co?
Pa! -
Zla Kobieta napisał(a):
Dobra noc to ja Dobry Dzień Tak , to Ty
Dlaczego ukradłeś mój stanik i nosisz go na głowie ? Bo ja walcze z tym by dziewczyny uwalniały swoje dobra
Gdzie chciałbyś pojechać w te wakacje ? Obojętnie gdzie, byle gdzieś wyjechać i odpocząć! Może być i PL morze..
Dlaczego nie jesteś tak wrednym modkiem jak inni? i co Cię skłoniło by nim zostać Mam inne podejście do ludzi, do forum a czy inni są wredni? tego nie wiem :E
Lubisz remonty ? A ić!
Dlaczego tak bardzo lubisz mrumciumciumcium ? Ajjjjj no bo jak może mrumkania nie kochać?!
Gdzie byś mnie zabrał gdybym do Ciebie przyjechała ? Do parku, a potem na lody
Miłej nocki
Ruda napisał(a):
Yoł! Eloencja!
Gdybyś mógł sobie kupić swój wymarzony samochód, jaki byś wybrał? mhy...od kilku lat nie mam takiej zajawki, na dzień dzisiejszy mógłbym pojeździć Chevroletem Camaro (może być i wersja Cabrio)
Co Cię motywuje? Zależy od celu, od sytuacji itp. Raz może być to chęć zmian, że coś ma się poprawić, polepszyć. Innym razem może być to jakieś wynagrodzenie, coś co otrzymam i poprawi mi w danej chwili nastrój. Ciężko tak ogólnie powiedzieć :)
Otrzymałeś w życiu jakiś mandat? Za co?
Za co? A czemu zakładasz, że mogłem dostać? hrhr nie dostałem, mam nadzieje, że tak jeszcze długo zostanie
Pa!
-
Czym się interesowałeś jako nastolatek?
Którą piosenkę uznasz za tą słuchaną za czasów "gówniarza"?
Co umiesz najlepiej gotować?
Gdzie byłeś zagranicą, gdzie chętnie byś wrócił?
Dobranoc -
Ruda napisał(a):
Czym się interesowałeś jako nastolatek? mhy...znaczkami, monetami, robieniem zdjęć, qrcze czym to ja się nie interesowałem :P
Którą piosenkę uznasz za tą słuchaną za czasów "gówniarza"? Lubiłem wtedy słuchać Michaela Jacksona więc może coś z jego repertuaru "Bad" ;)
Co umiesz najlepiej gotować? A to już pytałaś tam powyżej Obiad Ci robiłem wczoraj, chyba No chyba, że to inny sens pytania, to najlepiej gotuję wode na kawusie ^^
Gdzie byłeś zagranicą, gdzie chętnie byś wrócił? Udało mi się trochę pozwiedzać, nie będę się tutaj rozpisywać wróciłbym na Majorkę, bo bardzo miło ją wspominam i chciałbym sobie teraz tam zrelaksować nad ukrytą plażą, by móc wejść do czyściutkiej wody, popływać, ponurkować, a potem na ręczniku poleżakować i nie myśleć o niczym <3
Dobranoc
-
Jak masz zamiar spędzić dzisiejszy dzień?
Czujesz się staro?
Jakieś wnioski, postanowienia na następny rok?
Miłego dnia -
Ruda napisał(a):
Jak masz zamiar spędzić dzisiejszy dzień? Właśnie zbieram się na działkę! Będzie grillowanko, piffkowanko i relaksik cały dzień zapraszam!
Czujesz się staro? Młoda pupka ze mnie jest
Jakieś wnioski, postanowienia na następny rok? mhy...no zmienia się troszku u mnie, więc niech się uda to co zacząłem w tym roku i będzie dobrze
Miłego dnia
-
Heloł!
Jak radzisz sobie z upałami?
Gdybyś miał wybrać jeden drink, który miałbyś pić cały dzień, który byś wybrał?
Jaką cechę cenisz u ludzi?
Miłego dnia! -
Ruda napisał(a):
Heloł! Dzień Dobry!
Jak radzisz sobie z upałami? Zależy gdzie, na działce chodzę w samych bokserkach, chłodzę się wodą, zimnymi napojami a w domu to, wentylator...w pracy to, ścieram pot z czoła...
Gdybyś miał wybrać jeden drink, który miałbyś pić cały dzień, który byś wybrał? cięzki wybór, może ze względu na upały, niech będzie Mohito
Jaką cechę cenisz u ludzi? Szczerość, najważniejsza cecha, na którą zwracam uwagę...
Miłego dnia!
Wzajemnie, Milutkiego :*
-
Witamy w lipcu!
Jak tam opalenizna? Już coś złapało czy jeszcze nie bardzo?
Twoje ulubione zajęcie na działce?
Kajak czy rowerek?
Umiesz pływać?
-
Ruda napisał(a):
Witamy w lipcu! Witam 12tego lipca
Jak tam opalenizna? Już coś złapało czy jeszcze nie bardzo? Coś złapało, nie tak jakbym chciał, nie tak jak zawsze, no ale w tym roku nie mogę za dużo marudzić
Twoje ulubione zajęcie na działce? Lubię majsterkować, zawsze staram się coś robić, nie lubię lenistwa tutaj coś z krzaczkami zrobię, tam coś przy domku i czas ładnie leci
Kajak czy rowerek? chyba wybiorę rowerek, bezpieczniej i można obok siebie przebywać
Umiesz pływać? Oczywiście, karty pływackie + wędkarska mogą o tym zaświadczyć heh
-
Eloszka!
W szkole byłeś pilnym uczniem czy raczej takim którego nie można było spotkać w szkole?
Jak myślisz, dlaczego ludzie tak niechętnie mówią o tym co czują?
Wolisz najgorszą prawdę czy raczej słodkie kłamstwo i życie w błogiej niewiedzy?
Jaka byłaby pierwsza rzecz, którą byś zrobił gdybyś obudził się kobietą? Jak wyglądałby Twój dzień?
Miłego dnia -
Ruda napisał(a):
Eloszka! Dobry po dobrym weekendzie!
W szkole byłeś pilnym uczniem czy raczej takim którego nie można było spotkać w szkole? Starałem się jak mogłem by być pilnym uczniem
Jak myślisz, dlaczego ludzie tak niechętnie mówią o tym co czują? Bo się boją, boją się reakcji, tego co inni powiedzą, pomyślą...a to wielki błąd.
Wolisz najgorszą prawdę czy raczej słodkie kłamstwo i życie w błogiej niewiedzy? Wole najgorszą prawdę, lubię wiedzieć co i jak. Nie ma nic gorszego niż być oszukiwanym przez długi czas... Wiem, że mogą znaleźć się wyjątki, no ale jednak wybieram pierwszą opcje.
Jaka byłaby pierwsza rzecz, którą byś zrobił gdybyś obudził się kobietą? Jak wyglądałby Twój dzień? Sprawdziłbym jak to jest być kobietą, jak odczuwacie pewne rzeczy, doznania.
Miłego dnia
-
/me skacze na Superman
Po tylu latach czym dla Ciebie jest OGame?
Jakiego koloru nienawidzisz? -
Ruda napisał(a):
/me skacze na Superman
/me przygryza Rudełka
Po tylu latach czym dla Ciebie jest OGame? Jeśli mowa o grze, będzie to raczej miłe wspomnienia, wspomnienie początków, jak ze znajomymi grało się w jednym soju, jak ludzi poznawało się. Jak to w jednym mieście potrafiło dużo ludzi grać, no i dzięki jednemu UNI poznawało się ich Obecnie wróciłem na nowsze UNI, by sobie zobaczyć jak na przestrzeni lat zmieniła się gra, co GF powyrabiał w kolejnych apdejtach Ciesze się bardzo, że zaczynałem grać w innej formie, na innych zasadach.
Jakiego koloru nienawidzisz?
mhy...nie mam chyba takiego.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 6
6 gości