Gootek napisał(a):
\o Supcio
Gooootek o/
Lubisz miejscowość w której mieszkasz ? Jak tak to dlaczego ?
Tak, żyje tutaj od urodzenia, mam znajomych, rodzinę...umiem się odnaleźć :)
Najgorszy dzień w Twoim życiu ?
Śmierć bliskich..
Co robisz w pochmurne dni ?
Czytam książkę, oglądam film, ide na siłownie..
Zdarza Ci się czasem "wyłączyć" - tzn. odcinasz się i nie masz kontaktu z rzeczywistością ?
Czasami tak, ale gdy przykładowo nie odbieram telefonu prez jeden dzień to potem dostaje mi sie od znajomych
Czy jest jakaś piosenka, która w idealny sposób opisałaby Ciebie, Twój styl życia ?
hehe...a bo ja wiem, od lat lubię ten kawałek... Bezimienni - Lustro
Jesteś zadowolony ze swojego dotychczasowego życia ?
Ciężko stwierdzić...zobaczę za kilka lat, zobaczę jak los się potoczy i wtedy ocenie czy było dobrze...czy szkoda gadać ;)
/me do usłyszenia
\o
Indestructible napisał(a):
Leniwcuu! ;*
hrhr :*
Cześć, co tam? :D
Cześć! A kawusie sobie właśnie piję 3maj, jedna dla Ciebie :kawa:
Gdzie znikasz, jak Cię nie ma?
mhy...w dzień pracuje, wieczorami chodzę na siłownie a w weekendy Ratuję Świat i bezbronne kobiety
Czemu nie pojawia się teraz nick Supcio`kawusia?
Pojawia się ale tylko w weekendy :kawa:
Wolisz pokochać kogoś i w pełni zaakceptować jego wady, czy zdobyłbyś się na szczerość, by tą osobę uświadomić i pomóc jej nad nimi pracować?
Zależy od wad często co mnie początkowo drażni po czasie...jest mi obojętne lub nawet zaczynam to lubić Ale gdy coś jest złe to zawsze szczerze mówię co i jak..
Co Cię w życiu motywuje?
Piękne kobiety
Masz się dla kogo starać? Myślisz, ze warto?
Czasami tak, czasami nie....zawsze warto się starać, aby ocenić właśnie...czy to coś da, czy coś to zmieni...
Ulubiony język obcy?
mhy...no raczej angielski :)
Co zdawałeś na maturze? No bo chyba już skończyłeś szkołę średnią, co Maleństwo? :P
Matura to zUo wolałem bardziej ten czas pomiędzy...imprezy i wyjazdy ze znajomymi Ale powiem Ci, że nauka matmy to było zUo!
Co mi zrobisz na deser? <;
Wygilgam Cię na całego
.me mac mac Supcia. ;*
/me szmyra Leniwca po tym i po tamtym