Superman - mrumciumciumcium

• MOD

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mati napisał(a):

Cześć :*
      Brum :*
      Teraz w sygnie u Ciebie jest żółw marcika i ta ładna pani co Ci w piance plecy myje?
      Nunu...czy az tak mało podobny jestem na tym avku/sygnie? Przeciez to cały ja :ziew: a Pani jest ładna, nie powiem kto to ;P
      Czy ta pani lubi Twoje skarpetki? :D
      hehe...ba...musi ktoś je prać ;P
      Jakbyś miał nieograniczone fundusze to oprócz Twojego Suburu jakie auto byś sobie kupił? :D
      Ogólnie to chciałbym spełnić swoje marzenie i zdobyć licencje rajdową :) wtedy kupiłbym sobie autko WRC i śmigał w rajdach :) bo po ulicach to strach potem chodzić jak ja śmigam 0_o
      :*

Miłego :*
    • ciumciurumcium :fkiss:

Co robisz gdy podczas randki przypadkiem wpadasz na swoja ex?

Jak bys mogl wybrac jedna ze znanych kobiet w towarzystwie ktorej mialbys zjesc kolacje ...kto by to byl?

Co oprocz sloty i kolorowych lisci kojarzy Ci sie z jesienia ?

Milusiowatego wieczorku :fkiss:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
      <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
      <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
      <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
      azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
      <pad> ja wieszam marciki na scianach
      <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
      <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
      <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
    • marcik napisał(a):

ciumciurumcium :fkiss:
      marcikusiumkuś :*
      Co robisz gdy podczas randki przypadkiem wpadasz na swoja ex?
      Zależy w jakiej sytuacji wpadne...jak cuś to przywituje się i przedstawiam ją swojej partnerce...po czym idziemy dalej :)
      Jak bys mogl wybrac jedna ze znanych kobiet w towarzystwie ktorej mialbys zjesc kolacje ...kto by to byl?
      myśle, że z taką jedną co ma milion albo może nawet dwa milony fanów! marcik!
      Co oprocz sloty i kolorowych lisci kojarzy Ci sie z jesienia ?
      Jakoś kojarzyła mi się z ładniejszą pogodą niż jest za oknem...ze spacerami po lesie, wyjazdami w góry :)
      Milusiowatego wieczorku :fkiss:

Słodziusiej nocki :*
    • Wpadłam na forum i co ja widzę... strachy na lachy :P
      Supcio, muszę Cię niestety rozczarować, nie jeździsz tak fatalnie jak piszesz parę postów wyżej :P powinieneś mi pozwolić poprowadzić swoje autko xD
      Piankowy Stworek... ? coś mi się kojarzy, ale publicznie tego nie powiem :D no chyba, że mnie w końcu zaprosisz do siebie tak jak mi to obiecujesz od niepamiętnych czasów :ziew:
      i przy okazji... nie ładnie nie odpisywać na gg! :O
      t;*
    • Guenhwyvar napisał(a):

Wpadłam na forum i co ja widzę... strachy na lachy :P
      Nie wpadaj tylko spokojnie wchodz :P...że niby ja ten strach? oO
      Supcio, muszę Cię niestety rozczarować, nie jeździsz tak fatalnie jak piszesz parę postów wyżej :P powinieneś mi pozwolić poprowadzić swoje autko xD
      Nie? to dobrze :D bo wtedy w Krk jak się nagle zmieniło na czerowne i ostro zahamowałem to...bałem się, ze wylecisz przez szybe :P ... uuuu Kobiety za kierownicą to wielkie zUo! :}
      Piankowy Stworek... ? coś mi się kojarzy, ale publicznie tego nie powiem :D no chyba, że mnie w końcu zaprosisz do siebie tak jak mi to obiecujesz od niepamiętnych czasów :ziew:
      Ano Piankowy :) śmiało opowiadaj, chce wiedzieć ;o ... nunu przecie zaproszenie masz cały czas! Nie było odmawiane! Wpadaj śmiało, piwko czeka ^^
      i przy okazji... nie ładnie nie odpisywać na gg! :O
      Z tego co widze to ja ost odzywałem się <: więc bez takich mi tutaj ;o
      t;*

t :>

mrum :* Miło zobaczyc pościka po takim okresie czasu :)
    • Dobry wieczor :fsmile:

Lubisz flirtowac?

Gdzie jest granica miedzy flirtem a czyms juz wiecej ?

Uwazasz, ze milosc rodzi sie z dlugiej przyjazni czy raczej wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia ? A moze masz jeszcze inny poglad ?

Ktora z cech charakteru uwazasz, za najwazaniejsza ?

Milego wieczorku :super:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
      <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
      <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    • Superman napisał(a):

Nie wpadaj tylko spokojnie wchodz :P...że niby ja ten strach? oO
      Nie? to dobrze :D bo wtedy w Krk jak się nagle zmieniło na czerowne i ostro zahamowałem to...bałem się, ze wylecisz przez szybe :P ... uuuu Kobiety za kierownicą to wielkie zUo!
      Ano Piankowy :) śmiało opowiadaj, chce wiedzieć ;o ... nunu przecie zaproszenie masz cały czas! Nie było odmawiane! Wpadaj śmiało, piwko czeka ^^
      Z tego co widze to ja ost odzywałem się <: więc bez takich mi tutaj ;o
      t :>

mrum :* Miło zobaczyc pościka po takim okresie czasu :)

stwierdziłam, że zrobię Ci niespodziankę w ramach dnia chłopaka ^^
      i tak na forum już się pokazuje okazjonalnie...

Ty strach? bynajmniej... żaden z Ciebie wujek samo zło:P
      spokojnie? a cóż to słowo oznacza? spokojnie to ja się zachowuje tylko w jednej sytuacji... Oo a do Ciebie trzeba wpadać znienacka!

wylecę przez szybę? z tymi pazurkami wbitymi w tapicerkę? musiałabym wylecieć razem z fotelem, a on by się w oknie nie zmieścił :P
      serio serio xD piszesz jakbyś nie wiedział, że ostra jazda ma moje imię :P nie interpretuje tego na opak xD

resztę spraw chyba sobie wyjaśniliśmy tu i tam :D
      ale mam pytanko... apropo tych słów... aktualne itp... pomożesz mi rozkminić? :>
      albo nie... nie... pogadamy o tym w najbliższym możliwym terminie ^^

hm... b&t? ;*
    • marcik napisał(a):

Dobry wieczor :fsmile:
      Witaj :klaun:
      Lubisz flirtowac?
      Neee...wole okazywać uczucia jednej, jedynej osobie.
      Gdzie jest granica miedzy flirtem a czyms juz wiecej ?
      Zależy...czasami dla zabawy ludzie przekraczają rózne granice... o necie nie będe pisać bo flirt w nim to tak jak napisanie słowa kocham, nic nie znaczy...chociaz, zależy to chyba od podejscia ludzi. Tutaj każdy z każdym się dwukropkuje z gwiazdeczką...
      Granica...jeśli przekraczane są rózne normy, zaczynają wchodzić w to uczucia...nieraz flirt może doprowadzić do czegoś więcej, trzeba dobrze odczytać sygnały drugiej osoby, żeby w tym się nie zgubić i zachować dobry smak.
      Uwazasz, ze milosc rodzi sie z dlugiej przyjazni czy raczej wierzysz w milosc od pierwszego wejrzenia ? A moze masz jeszcze inny poglad ?
      W różnych okresach życia inaczej odpowiedziałbym na to pytanko. Wszystko zależy w jakich okolicznościach ludzie się poznają, jakie mają oczekiwania od otaczających ich ludzi. Pewnie, że miłość potrafi urodzić się z długiej przyjażni, wtedy ludzie siebie bardziej znają, wiedzą czego mogą się spodziewać po danej osobie...znają jej wady i zalety.
      Od pierwszego wejrzenia...cięzko powiedzieć...nie nazwałbym tego tak, poprostu ludzie jakoś muszą się poznać, zaakceptować a co będzie potem to już czas pokaże.
      Moje poglądy... miłość przynośi wielkie szczęście ale zarazem potrafi je boleśnie odebrać. Wszystko zależy od nas samych, czego od życia chcemy, czego pragniemy i czy jesteśmy w stanie zaryzykować lub w odpowiednim momencie odpuścić..

Ktora z cech charakteru uwazasz, za najwazaniejsza ?
      Szczerość! Uczciwość! Bezkonfliktowość!
      Milego wieczorku :super:

A dziękuje, jaki był taki był ;*

Guenhwyvar napisał(a):

stwierdziłam, że zrobię Ci niespodziankę w ramach dnia chłopaka ^^
      uhuhu ^^ kuje! Bardzo mnie zaskoczyłaś...toć to mineło tyle czasu 0_0
      i tak na forum już się pokazuje okazjonalnie...
      A szkoda
      Ty strach? bynajmniej... żaden z Ciebie wujek samo zło:P nunu...wkońcu ja Diabełek jestem ]:-D
      spokojnie? a cóż to słowo oznacza? spokojnie to ja się zachowuje tylko w jednej sytuacji... Oo a do Ciebie trzeba wpadać znienacka!
      Oj tam z nienacka.. trza grzecznie się zaanonsować ;P
      wylecę przez szybę? z tymi pazurkami wbitymi w tapicerkę? musiałabym wylecieć razem z fotelem, a on by się w oknie nie zmieścił :P
      serio serio xD piszesz jakbyś nie wiedział, że ostra jazda ma moje imię :P nie interpretuje tego na opak xD
      Kraków to zło i tam się nie da jezdzić! Jeszcze do domku wróciłem całkiem inaczej niz było w planach, chyba z 500km nadrobiłem oO
      resztę spraw chyba sobie wyjaśniliśmy tu i tam :D
      ale mam pytanko... apropo tych słów... aktualne itp... pomożesz mi rozkminić? :>
      albo nie... nie... pogadamy o tym w najbliższym możliwym terminie ^^
      Coś czuje, ze ten termin to 12.12.2012 :P

hm... b&t? ;*

Ahhh te Twoje skróty, nie rozkminam ich ;)
    • /me ciumciurumcia supcia :fkiss:

Hmm co masz na mysli ?

Lubisz zmiany w swoim zyciu ?

Jakie lubisz a jakie nie ?

Czego nie mozesz sobie wyobrazic ?

Jakie ostatnio mysli zaprzataja Twoja glowe ?

ciumciakowaty buziolek na wieczorek :cmok:

• /me się grzecznie anonsuje
      Uwaga wchodzę! :O

głupotki gadasz, że się po Krakowie nie da jeździć... miasto do jeżdżenia proste jak drut... nie to co Katowice! tam to się nawet w drodze do baru można zgubić! :|
      12.12.2010? a cóż wtedy będzie, że akurat ta data? bardziej odpowiednia do naszego spotkania byłaby chyba data 21.12.2010... ponoć świat ma się tegoż dnia skończyć, ogarniasz to? xD
      I jeszcze na dodatek moje skróty... olaboga... otrzymałam cios, nie wiem tylko czy w plecy czy prosto w serce ;( oj zapamiętam to sobie!

A ja też mam pytanko! ^^

Jaki jest Twój najczęstszy dylemat?;>

Miłego wieczorku...
    • marcik napisał(a):

/me ciumciurumcia supcia :fkiss:
      /me prumka po brzuszku :*
      Hmm co masz na mysli ?
      Spotkanie z blizszym kumplem...czy tam przyjacielem...dawno się z nim nie widziałem i rozmawialiśmy sobie o życiu, pracy i takie tam :)

Lubisz zmiany w swoim zyciu ?
      Jeśli przynoszą szczęście to tak :) chyba jak każdy...a jeśli inaczej to, kto to lubi.
      Ogólnie to ja nie lubie zmian...ale to by się wykluczało z tym co napisałem powyzej oO

Jakie lubisz a jakie nie ?
      mhy...ost poznałem pewną osobe i spędziłem z nią każdy swój wolny czas :) takie zmiany lubie, żeby przyjemnie spędzać czas :)
      Nie lubie jak ludzie odchodzą, umierają...to chyba najbardziej zmienia nasze życie.
      Czego nie mozesz sobie wyobrazic ?
      Znajdzie się kilka takich rzeczy, jednak nie wypisze ich :) ... ogolnie to ja duzo sobie zawsze wyobrazam oO
      Jakie ostatnio mysli zaprzataja Twoja glowe ?
      Jutro Ci powiem
      ciumciakowaty buziolek na wieczorek :cmok:

Smoczkowy buziaczek na spokojną nocke :*

Guenhwyvar napisał(a):

/me się grzecznie anonsuje
      uhuhu :D boje się!
      głupotki gadasz, że się po Krakowie nie da jeździć... miasto do jeżdżenia proste jak drut... nie to co Katowice! tam to się nawet w drodze do baru można zgubić! :|
      a nie wiem...mało tam bywam :P ale za jakis czas będe chyba na zlocie \o/ jak cuś to Cie zaprosimy :P (nie ten ze spamu oO)
      12.12.2010? a cóż wtedy będzie, że akurat ta data? bardziej odpowiednia do naszego spotkania byłaby chyba data 21.12.2010... ponoć świat ma się tegoż dnia skończyć, ogarniasz to? xD
      A nie wiem, tak mi się napisało :) ale to był 2012 oO ... zobaczymy jak to będzie, czas pokaze :P
      I jeszcze na dodatek moje skróty... olaboga... otrzymałam cios, nie wiem tylko czy w plecy czy prosto w serce ;( oj zapamiętam to sobie!
      Sforamtuj pamięć! ... skroty mają to do siebie, ze czasami są za krotkie zeby je zapamietac xP
      A ja też mam pytanko! ^^
      /uciekam
      Czy się zalogować na forum czy tego nie robić ^^
      Miłego wieczorku...

A dziękuje, wzajemnie :*

Dlaczego wiewiorki przed Toba uciekaja ?

Czy to ma zwiazek z Twoimi rozkami i ogonkiem ? :fgrin:

Czesto rozpamietujesz swoja przeszlosc ?

Latwo przebaczasz ?

Slodkich lizaczkowych snow :fkiss:

• marcik napisał(a):

/me delikatnie mrumcia marcik :*
      Dlaczego wiewiorki przed Toba uciekaja ?
      Nie wiem, pewnie były już przez Ciebie mocno najedzone i już nie chciały więcej orzeszków :ziew: albo usłyszały jak mówiłem, że jedną złapiemy i wezmiemy do Ciebie :}
      Czy to ma zwiazek z Twoimi rozkami i ogonkiem ? :fgrin:
      Nic mi o tym nie wiadomo! Sama wiesz, ze ja mam aureolke, szkydełka i poświate anielską :fa: dam małego cytata na dowod.. "dzisiaj byles ... aniolkiem" ;P
      Czesto rozpamietujesz swoja przeszlosc ?
      Zależy co masz na myśli? Ale raczej nie, jedynie czasami lubie sobie focie pooglądać, zeby powspominać :) No chyba, ze są jakieś okoliczności jak rocznice czy cuś w ten deseń.
      Latwo przebaczasz ?
      Zawsze tak było...przynajmniej ja tak uważam. Ogólnie sam nie wiem, nie lubie być konfliktowy i chce mieć dobre stosunki z ludzmi. Zawsze starałem się załagodzić rozne sytuacje. Cięzko mi to ocenić ale powiedziałbym, że tak.
      Slodkich lizaczkowych snow :fkiss:

Dziękuje...Słodszych i buziaczkowych jak czwartkowe buziaczki :* (żelki)
    • Superman napisał(a):

Guenhwyvar napisał(a):

/me się grzecznie anonsuje
      uhuhu :D boje się!
      a nie wiem...mało tam bywam :P ale za jakis czas będe chyba na zlocie \o/ jak cuś to Cie zaprosimy :P (nie ten ze spamu oO)
      A nie wiem, tak mi się napisało :) ale to był 2012 oO ... zobaczymy jak to będzie, czas pokaze :P
      Sforamtuj pamięć! ... skroty mają to do siebie, ze czasami są za krotkie zeby je zapamietac xP
      A ja też mam pytanko! ^^
      /uciekam
      Czy się zalogować na forum czy tego nie robić ^^
      Miłego wieczorku...

A dziękuje, wzajemnie :*

Mnie się boisz? mnie?! przecież ja taka miła i dobra jestem :D
      Zlot?;> ja chętnie^^ będę czekać na zaproszenie :)
      a ten ze spamu to nie zlot... miałam się widzieć z Wiktorem (Hasky) już jakiś czas temu, ale jak do mnie wtedy zadzwonił to ja dosłownie i w przenośni byłam w lesie, więc wyszło jak wyszło :P także stwierdziliśmy, że zobaczymy się 14^^ tyle, że widzisz, stwierdził, że da temat może wpadnie więcej osób... zobaczymy!:O

No miało być 2012... ale nawet spod palców mi ta data nie chciała wyjść bo taka straaaaaasna jest xD
      Co do skrótów się okazało, że jednak pamiętasz, odkurzyłeś jakiś bardzo stary dysk :P

a teraz pytanka! :ziew:
      kinder bueno białe czy czarne?:> bo mi w końcu nie odpowiedziałeś i nie wiem 0_0
      i... dlaczego wir wciąga?:> (z pozoru może pytanie nieco głupie :E ale pomyśl... tornado działa na tej samej zasadzie ale jednak inaczej O_o )
      Miłego dzionka!^^
      t:*
    • /me szmyra kitka supcia po nochalku :fkiss:

Jestes realista ?

Uwazasz, ze pracuje sie tylko dla pieniedzy ?

Czesto sprawdzasz stan swoich oszczednosci ?

Gdybys mial duzo pieniedzy do rozdania ... w jakiej kolejnosci i na jakie potrzeby/cele bys je przeznaczyl ?

Czy masz w zwyczaju sprawdzac rachunki np w sklepie ?

/me zyczy slodkich snow i marcika na miotle zeby Cie gonil cala noc :fkiss:

• Guenhwyvar napisał(a):

Mnie się boisz? mnie?! przecież ja taka miła i dobra jestem :D
      Z doświadczenia wiem, ze jak się tak pisze to nikt w to nie wierzy ;o

a teraz pytanka! :ziew:
      kinder bueno białe czy czarne?:> bo mi w końcu nie odpowiedziałeś i nie wiem 0_0
      mhy...może być to i to ^^
      i... dlaczego wir wciąga?:> (z pozoru może pytanie nieco głupie :E ale pomyśl... tornado działa na tej samej zasadzie ale jednak inaczej O_o )
      Bo wir wiruje i wirując wciąga oO Myśle, myśle :D
      Miłego dzionka!^^
      t:*

Kuje i wzajemnie :*

marcik napisał(a):

/me szmyra kitka supcia po nochalku :fkiss:
      /me głaszcze po myślach :*
      Jestes realista ?
      Chyba tak, z nutką pesymisty oO
      Uwazasz, ze pracuje sie tylko dla pieniedzy ?
      Nie
      Czesto sprawdzasz stan swoich oszczednosci ?
      Kiedyś robiłem co miesięczne rozliczenie po wypłacie :) teraz boje się to sprawdzać :P
      Gdybys mial duzo pieniedzy do rozdania ... w jakiej kolejnosci i na jakie potrzeby/cele bys je przeznaczyl ?
      Ale jakiego rozdania? na co? Dla siebie czy kogoś?
      Czy masz w zwyczaju sprawdzac rachunki np w sklepie ?
      Zależy jaka kwota wyjdzie, jeśli taka co się spodziewam to paragonik chowie ;) a jeśli troszku więcej to sprawdzam co i jak oO
      /me zyczy slodkich snow i marcika na miotle zeby Cie gonil cala noc :fkiss:

mrum...ale ale ja nie kce uciekać :O
      /me życzy Wesołego wieczorka :*
    • Hej :fkiss:
      Dla kogos :fsmile:

Zdarza Ci sie zyc na kredyt tzn. wydawac wiecej niz posiadasz?

Podczas zakupow targujesz sie ?

Wierzysz w magiczna moc pieniadza ?

Jak myslisz ...jakim jestes przyjacielem ?

/me ciumciurumcia supcia po rozku lewym :fkiss:

• marcik napisał(a):

Hej :fkiss: Hej Hello :*
      Dla kogos :fsmile:
      mhy...na swoją ukochaną osobe? :P
      Obecnie jak tak patrze to dofinansowałbym starsze osoby, żeby im się lepiej żyło... żeby miały pewne ułatwienia w życiu.
      Ogólnie chciałbym założyć jakś firme charytatywną...zajmowałaby się ona różnymi przypadkami, róznymi grupami i w ogóle, żeby pieniądze były sprawiedliwie rozdane według róznych potrzeb, piorytetów.
      Cięzko tak powiedzieć bo zazwyczaj w praktyce wszystko inaczej wygląda.

Zdarza Ci sie zyc na kredyt tzn. wydawac wiecej niz posiadasz?
      Nie...ale zdarza mi się wydać więcej niż zarobie :P
      Podczas zakupow targujesz sie ?
      hehe...zazwyczaj "targuje" się dla żartów :) oczywiście nie w sklepie, bo nie wyobrażam sobie w Realu kasjerce mówić, że coś kupie za 20gr mniej :quasi:
      Nie targuje się! To, że czasami ktoś coś ode mnie chce...i w tym samym momncie ja bym to samo od innej osoby chciał...to zło? Zazwyczaj sobie żartuje a potem i tak daje ;)

Wierzysz w magiczna moc pieniadza ?
      Pewnie...jeśli człowiek ma pieniądze to może więcej niż ta osoba co ich nie ma, lub ma mniej. Łatwiej o zdrowie, łatwiej o rozwijanie i pieniądza i w ogole... niestety tak to w tym świecie jest oO
      Ale oczywiście pieniądz to zło i niektórzy co je mają to są jeszcze bardziej żli...

Jak myslisz ...jakim jestes przyjacielem ?
      ojoj...zapytaj moich przyjaciół?... ogólnie ost ich zaniebdałem nie mając dla nich czasu.
      /me ciumciurumcia supcia po rozku lewym :fkiss:

/me mrumka prawym skrzydełkiem o marcikową kitke :*
    • mUua :fkiss:

Zostales zaproszony na impreze , ktora okazala sie totalna klapa ...co powiesz gospodarzowi imprezy przy pozegnaniu gdy zapyta jak sie bawiles ?

Twoja przyjaciolka ma wisielczy humor z powodu osobistych klopotow ...co zrobisz ?

Z czym kojarzy Ci sie czeresnia ?

Jaki jestes z natury ?

/me podaje supciowi duzo wody bo byc moze bedzie mu potrzebna jak tu zajrzy :fkiss:

• marcik napisał(a):

mUua :fkiss:
      słodziak :*
      Zostales zaproszony na impreze , ktora okazala sie totalna klapa ...co powiesz gospodarzowi imprezy przy pozegnaniu gdy zapyta jak sie bawiles ?
      Heh...zależy kim był gospodarz, jaka to była klapa i w ogole...cięzko tak powiedziec jednoznacznie ;) ... imprezka mogła być kiepska ale jak się w miły towarzystwie ją spędziło to wiesz :)
      Twoja przyjaciolka ma wisielczy humor z powodu osobistych klopotow ...co zrobisz ?
      Gdy widze, że komuś coś doskwiera, zle się czuje, ma zły humorek, jest coś nie tak....to wtedy we mnie się coś przełącza i potrafie zrobić wszystko dla danej osoby. Nawet gdybym miał focha na tą osobe, mega uraze czy cuś to jak widze, gdy ktoś cierpi to wtedy zawsze staram się tej osobie pomóc...
      Co zrobie...to zależy jak się dowiem o jej humorku...czy to na gg, czy przez koma, czy przy osobistym spotkaniu. Jeśli nie będzie to osobiście to najpierw będe chciał wybadać sytuacje, dowiedzieć się co ją gryzie, o co chodzi i w delikatny sposób zrozumieć ten humorek, powoli zacząć ja pocieszać... Wszystko zależy czy ona dopuści mnie do siebie. Zaoferuje jej spotkanko, żeby iść na spacerek..porozmawiać i żeby wyrzuciła to z siebie. Przytule ją w chwilach smutku, pociesze, pogłaszcze po pleckach... Przyjaciele wiedzą, że można mi zaufać, ze dotrzymuje tajemnic..
      Tak jak wyżej pisałem, nie moge patrzeć na smuty innych osób...do mnie można w każdej chwili zadzwonić i nawet gdyby to był środek nocy to pojawie się u tej osoby.
      Pomóc można na kilka sposobów, wysłuchać, sprawić, zeby ta osoba nie myślała o smutach...spedzić z nią miło czas oO Ponownie napisze, że cięzko tak opisać sytuacje, gdyż kazdy przypadek jest inny...w jednych sprawach wystarczy rozmowa, dobra rada...w innych juz może nie być tak łatwo. Ogólnie chodzi o to, zeby przy niej być...

Z czym kojarzy Ci sie czeresnia ?
      yyy...z owocem? z ogródkiem :>
      Jaki jestes z natury ?
      Dobry, miły i spokojny :)
      /me podaje supciowi duzo wody bo byc moze bedzie mu potrzebna jak tu zajrzy :fkiss:

/me częstuje marcik kawusią z mleczkiem :*

Co moglbys powiedziec o kuleczkach ?

Jakie kuleczki lubisz najbardziej ? ]:-D

Zalozylbys rozowe spodenki ?

Dlaczego kazesz mowic marcikowi , ze jestes aniolkiem zawieszajac ja 6m nad ziemia ? :O

/me zyczy supciowi samych czarownicowych snow :E

• marcik napisał(a):

/me tulaskuje marcik i czmoka delikatnie :*
      Co moglbys powiedziec o kuleczkach ?
      Ale ja nic o nich nie wiem! Nie wiem o czo wam chodziło wtedy :ziew: Ja mialem inną kuleczke na myśli i to jedną!
      I o co chodziło z Hypciowymi kuleczkami? xD

Jakie kuleczki lubisz najbardziej ? ]:-D
      Lubie taką jedną, malutką i slodziutką :kocham:
      Zalozylbys rozowe spodenki ?
      Hehe...łoszty :bicz: wiesz, ze nie mam nic rożowego ;P ale czy bym założył? Myśle, ze dalbym rade ale tylko prywatnie przy sangrii ^^
      Dlaczego kazesz mowic marcikowi , ze jestes aniolkiem zawieszajac ja 6m nad ziemia ? :O
      Ale ja nigdy Ci nic nie karze :( a w ogole to nie powiem kto zaczął mówić cuś do Supcia jak on wisiał 6,5m nad ziemią! A ja przecież dobry jestem...
      /me zyczy supciowi samych czarownicowych snow :E

Dziękuje, śniłem w tym tygodniu o czarownicy :}
      Miłego :*

Mati napisał(a):

Siema ;)
      Eloszka :)
      Jaką nadprzyrodzoną umiejętność chciałbyś posiąść?
      A co jakiś czas przychodza mi rozne mysli na ten temat... powiedzmy, ze teraz chciałbym umiec czytać w ludzkich myślach 8-) ale zwierząt tez by sie przydało ;)
      Masz swojego ulubionego super bohatera?
      Tak...Superman ;)
      I dlaczego Superman jest lepszy od Batmana? :D
      Batman to zwykły czlowiek z kasą i gadzetami...więc wiesz ;)

;*
    • doooobry!:O ^^
      wiesz... tak apropo tego co napisałeś tam wyżej... muszę się ustosunkować! wolałabym być zwykłym człowiekiem z kasą i gadżetami...:ziew: zdecydowanie tak...:ziew:
      wybierasz się gdzieś dziś tak jak mówiłeś?:>

dlaczego alkohol to zło? uzasadnij swoją wypowiedź w co najmniej 6 zdaniach!

wolisz kręgle, bilard, piłkarzyki czy może cymbergaya? xD

Gdyby ktoś chciał Ci sprawić przyjemność w jaki sposób mógłby to zrobić? :>

styknie! bo chora jestem i resztę pytań schowam sobie do kieszeni, gdyż z różnych przyczyn nie nadają się do publikacji xD
      miłego :*
    • Guenhwyvar napisał(a):

doooobry!:O ^^
      Cześć ^^
      wiesz... tak apropo tego co napisałeś tam wyżej... muszę się ustosunkować! wolałabym być zwykłym człowiekiem z kasą i gadżetami...:ziew: zdecydowanie tak...:ziew: a pfffff..ale z drugiej strony to oki, nie możesz być przeciez mną ;)
      wybierasz się gdzieś dziś tak jak mówiłeś?:>
      Neeee...odpoczywam, lenie się ^^ i zamulam na kompie :quasi:
      dlaczego alkohol to zło? uzasadnij swoją wypowiedź w co najmniej 6 zdaniach!
      Alkohol to zło gdyż jest zły. Ma zły wpływ na ludzi. Czasami ma jednak dobry wpływ i powoduje, ze atmosfera staje się miła ale potem jednak jest zle. (xD). Bez alkoholu jest lepiej, gdyż można spokojnie autem jeżdzić. Piąte zdanie tez jest na temat alkoholu i wyraża złą opinie o nim. Ludzie są żli więc i alkohol jest zły. uffff :D
      wolisz kręgle, bilard, piłkarzyki czy może cymbergaya? xD
      mhy...lubie wszystko to co wymieniłaś...może ułoze to w kolejności - Bilard - Kręgle - Cymbergaj - Piłkarzyki (bilard dałbym na rowni z kręglami, chyba)
      Gdyby ktoś chciał Ci sprawić przyjemność w jaki sposób mógłby to zrobić? :>
      Mile mnie zaskoczyć...a co mi chodzi po myślach to zachowam dla siebie :}
      styknie! bo chora jestem i resztę pytań schowam sobie do kieszeni, gdyż z różnych przyczyn nie nadają się do publikacji xD
      miłego :*

Aha oO oki
      Wzajemnie :*
    • Cześć :*

Jakie danie poleciłbyś studentowi na obiad? Ma być tanio, szybko, pożywnie i smacznie :D

Jakie masz plany dotycząca życia zawodowego?

Podoba Ci się praca czy raczej wolałbyś ją zmienić?

Kiedy odwiedzisz Kraków? :D

Trzym się! :*
      ex SMod ZŻU, MN
      ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
      mirela jest wspaniała!
      Pręgierz (*)
    • Hej supcioszku :fkiss:
      Haha mnie pytasz ? :E

Sprawianie komus prezentow ...co Ci daje ?

A otrzymywanie ?

Jake reagujesz gdy widzisz zebrzaca osobe na ulicy ?

Wlaczasz sie w akcje charytatywne ?

P A C Y N O C K A

• Hm... takie troszku masło maślane... zło jest złe, bo nie jest dobre O_o

zachowam dla siebie?!:O a cóż to miało znaczyć? ja Ci się dzisiaj przyznałam do czegoś a Ty mi tu tak wyjeżdżasz z gadką o sobie :P

tak słucham pewnej nutki... i się zastanawiam :D
      największy kac jaki kiedykolwiek miałeś? kiedy to było? bo jak było to może nie będę pytać XD

Hm... oglądałeś kiedyś film, po którym z całą pewnością powiedziałeś, że się w nim zakochałeś i musisz obejrzeć jeszcze raz, jak nie więcej?

masz tendencje do idealizowania ludzi?

nie uważasz, że nie ma sensu kupować kredensu? (wybacz nie mogłam się opanować, chodzi za mną... prawie jak ten kochający mnie po nocach inaczej :|)

ostatnie! obiecuje...
      myślisz, że te pytania są:
      a) przerażająco głupie
      b) głupie, ale jednak w normie intelektualnej Polaków
      c) tak mądre, że aż sam nie wiesz co masz odpowiedzieć i musisz poprosić o pomoc przyjaciela?:quasi:

aha... i jeszcze jedno!
      NIE PIJ TYLE!:O beze mnie xD
    • Mati napisał(a):

Cześć :*
      Brykuś :*
      Jakie danie poleciłbyś studentowi na obiad? Ma być tanio, szybko, pożywnie i smacznie :D
      mhy...jak w Irlandii siedziałem to po pracy na szybko robiłem sobie ryż/makaron z sosikiem do tego gotowe kurczaczki (takie jak w maku są). Ryż/makaron gotował sie a kurczaczki na olejku cwierkały. Po krotkim czasie na talerzyk, zalewałem sosikiem i się delektowałem :) Ale Ty chyba po szkole masz więcej czasu więc radze iść do Tesco czy jakiegoś innego markecika i poszukać rożnych, tanich i smacznych przysmaków. Teraz tych rzeczy jest multum do wyboru. Nie można popaść w monotonie a pizzy za dużo też nie ma coś jesć ;P
      Jakie masz plany dotycząca życia zawodowego?
      Jakie plany... chciałbym się rozwijać i robić coraz to poważniejsze rzeczy za coraz to lepszą kase :)
      Podoba Ci się praca czy raczej wolałbyś ją zmienić?
      Planuje ją zmienić...
      Kiedy odwiedzisz Kraków? :D
      Myślałem, ze za tydzień dam rade ale może być cięzko. Ost byłem tam w marcu, w tej galerii co pisałem :) Ja mam weekendy wolne więc jak zaprosisz to wpadne :) O ile nie wrócisz do Zakopca ;p
      Trzym się! :*

Ty też! :*

marcik napisał(a):

Hej supcioszku :fkiss:
      Witaj Martuś :*
      Haha mnie pytasz ? :E
      Tak, Ty mnie do niego wysłałaś :ziew:
      Sprawianie komus prezentow ...co Ci daje ?
      mhy...przejemność? Tak jakoś mam, że jak się spotykam z kimś to zawsze staram się dać jakiś mały drobiazg :)
      Nie wiem jak to nazwać, tak mam :)

A otrzymywanie ?
      Podobnie, wtedy czuje, ze ktoś o mnie myśli i daży mnie jakąs tam sympatią... bo raczej od byle kogo nie dostaje się prezentów :)
      Jake reagujesz gdy widzisz zebrzaca osobe na ulicy ?
      heh...w moim mieście zazwyczaj są to menele :( tak to juz się porobiło, ze życie nauczyło nas/mnie omijać takich ludzi. Zazwyczaj oni są natarczywi...nagorzej jak chce się zaparkować autem i za upilnowanie auta chcą kase (mówiąc, ze może ktoś je porysować).
      Jeśli widze 'normalne' osoby i moje wnętrze jakoś raguje na ich widok to staram się poratować ich w potrzebie.

Wlaczasz sie w akcje charytatywne ?
      Raczej nie..
      P A C Y N O C K A

Już wiem kto mnie pacał całą nocke :idea:

Kuje za odwiedzinki i życze spokojnego wieczorka :*

Guenhwyvar napisał(a):

największy kac jaki kiedykolwiek miałeś? kiedy to było? bo jak było to może nie będę pytać XD
      Nic nie powiem na ten temat :E każdy zły kac jest najgorszy bo dzieje się w danej chwili i o innych się nie pamięta wtedy ;P
      Hm... oglądałeś kiedyś film, po którym z całą pewnością powiedziałeś, że się w nim zakochałeś i musisz obejrzeć jeszcze raz, jak nie więcej?
      A mam kilka takich... czy się w nich zakochałem? Cięzko powiedzieć ale co jakiś czas lubie do nich powrocić :)
      masz tendencje do idealizowania ludzi?
      możliwe, nie zastanawiałem się wcześniej nad tym oO
      nie uważasz, że nie ma sensu kupować kredensu? (wybacz nie mogłam się opanować, chodzi za mną... prawie jak ten kochający mnie po nocach inaczej :|)
      A ja czasami ze znajomymi chodze do Kredensu :p /me tuli
      ostatnie! obiecuje...
      myślisz, że te pytania są:
      a) przerażająco głupie
      b) głupie, ale jednak w normie intelektualnej Polaków
      c) tak mądre, że aż sam nie wiesz co masz odpowiedzieć i musisz poprosić o pomoc przyjaciela?:quasi:
      d) są Twoje i sprawiły, ze musiałem sobie przez chwilke pomyśleć :P

Dziękuje :ziew: