Superman - mrumciumciumcium

• MOD

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @ Kaszalot

O mało co, nie zacząłem oglądać tego anime od drugiej częsci 8|
      Zakupiłem pierwszy odcinek i gdyby nie to, ze napisy nie pasowały (były z pierwszej serii) to, oglądałbym 2 serie najpierw 8|
      Nuuu nie oglądałem Kai więc mi się nie podoba. Może kiedyś sie skusze ... teraz oglądam inne animki!

@ Pluszowa Chmurka

Życzenie Miłego Dnia to, dobry temat? :D
      Ale ja Cię naprawde pragne ^^ nie czuj się tak :(
      ^^ :*

mrummmmm =) :*

@ ciap

Nuuu to, nie wiem czemu myślałem, ze jest ich więcej!
      Już pamiętam, kojarze go z Twoim byłym profilem, obecnie na nim jestem ... ale sie nie odzywasz :(

... wcale Cię nie obgadywałem :ziew:

o!

Miłego
    • Kaszalot napisał(a)
      Superman napisał(a)
      @ Kaszalot

Nie podoba mi się to anime, został mi jeszcze jeden odcinek, obecnie oceniłem to cuś na 4!

Kazdy ma swoje gusciki ;)

Jakbyś obejrzał Kai,to by Ci się spodobało ^^

Tam jest pokazane idealnie dlaczego wszystko się tak dzieje,po co się tak dzieje,kto to robi itp

PS:a ponad to,kto był tym "Demonem" xD

prawdę mówiąc druga seria już mi nie podeszła
      jestem raptem na 8 jej odcinku i już mam dosyć...
      w porównaniu z pierwszą... yhh nie ma żadnego porównania :?

• Superman napisał(a)
      @ jeth

To była taka zabawa :ziew: jak myślisz, kto dał ta bombe Batmanowi? no właśnie 8-) ja siedziałem wtedy w barze, który Batek mijał po drodze :rock:

Hit and run ;p

Miłego :rock:

:x
      a co jakby ktoś został zraniony po drodze? :x
      skąd taka nieodpowiedzialność? :x
      ech..
      Kryptonu? ^ ^'
    • @ Black Kitty

Ja niestety nie porownam, bo jedynka dla mnie była beznadziejna, wiec do dwojki nie ide ;) zreszta juz o tym mowiłem.
      Zastanawia mnie, co ludzie lubią w tym anime...

@ jeth

Nic by się nie stało ... nadleciałbym w odpowiednim momencie :ziew:
      Zresztą Gatek dał sobie rade, mam pełne zaufanie do niego!
      Dziękuje, już jadłem ... teraz pije kawusie.
      Chyba, ze chcesz mnie wymasować? :D

Miłego
    • Bryk =)

To wszystko przez przeogromną galerie na filmwebie ... zobaczyłem tam ponad 20 zdjęc i głównie na nich były stare babcie :| czytałem recenzje, jakaś gwiazda pop ma być ... nie przepadam za czeskim kinem, ost oglądałem "Czeski sen".

Qrczaczek, a fajny ten film? nie licząc tych 3 aktorek? :D Polecasz?

Dokonczyłem Unborna, chyba za 3-4 podejsciem ... nuu ale nawet fajny.
      Dzisiaj oglądnałem Bride Wars ... taki sobie, znane aktorki ale ... słaby film ...

Miłego
    • Hej :*

dokoncz zdania :

W błogi nastrój wprowadza mnie ...

Boję sie...

Mam ochote na ...

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
      <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
      <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
      <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
      azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
      <pad> ja wieszam marciki na scianach
      <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
      <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
      <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
    • marcik napisał(a)
      Hej :*
      Hejka :*
      dokoncz zdania :

W błogi nastrój wprowadza mnie ... kubek nocnej herbatki w ogrodzie :)

Boję sie...przyszłości..

Mam ochote na ...coś szalonego =)

mrrrrr :****

@ Złosiej

- słabo idzie ; ( nikt nie chce dołączyć do szpamowiczowatego działu ; (
      - najważniejsze to, chęci, chęci i chęci ... oraz oczywiście musi spełniać wymagania regulaminowe co do historii konta ... osoba powinna być, miła, nie wpadająca szybko w konflikty ... cięzko tak powiedziec... każda nowa osoba wnosi coś do teamu
      -niech do wszystkiego podchodzi z dystansem i niech się nie przejmuje jak ludzie zaczna inaczej go traktować niz jak był userkiem :quasi:
      -pewnie, ze starałbym sie słuzyc poradami ;p

heh ... zeby sie przekonać to, trza napisać podanie ;)

@ Black Kitty

2 osoby mowiły mi, ze jest taki sobie, myslałem, ze będzie gorszy ... ale nawet milej mnie zaskoczył :)
      mhy ... ale Alba nie grała w Unbornie :>

Miłej
    • Superman napisał(a)
      @ Black Kitty

2 osoby mowiły mi, ze jest taki sobie, myslałem, ze będzie gorszy ... ale nawet milej mnie zaskoczył :)
      mhy ... ale Alba nie grała w Unbornie :>

a to klops
      niezła wpadka :E

no cooo nie ma ludzi nieomylnych :ziew: xF
      w każdym razie film taki sobie i nie wiem co on jeszcze robi na moim dysku x_x

z resztą, ilekroć idę do kina... wracam się od kas biletowych i jadę do domu ;x
      nie ma co oglądać... no nie ma...
      a to co grają - yhh szkoda kasy :(
      np: moje kochane kochanie przyniosło 2 "super" :ffreak: filmy na pendrive
      "Pi atek 13" - na początku było nawet zabawne ^^ a przepraszam, to przecież był HORROR :ffreak: ja się wcale nie śmiałam... baaa byłam śmiertlnie poważna... nie licząc tego momentu jak bogaty laluś zachwalał biust blondynki, która go ujeżdżała... :quasi: mało nie spadłam wtedy z krzesła i nie zaczęłam turlać się po ziemi...
      ehh niech żyje ambitne kino! czyli bryzgająca krew i gołe tyłki... :|

dlaczego iza każdym razem, gdy idę do kina, wychodzę z niego zdegustowana i z uczuciem niedosytu? ;x

aaa ten drugi to historia Teda Bundiego
      noo tu już było co obejrzeć

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Black Kitty ().

• @ Black Kitty

Nie ma czo się martwić, sam jak zobaczyłem plakacik z tego filmu to, myślałem, ze gra tam Megan Fox :E Dopiero pozniej doczytałem na film... ;)

Ja codziennie zaglądam na filmweb... czytam jakies artyukuły o filmach itp dosyć duzo wiem o nowościach i wiem na co iśc do kina (według mojego gustu i upodobania) ;) ... potem gadam ze znajmomymi, wchodze na strone 2 kin i patrze co i jak ... zgadujemy sie i ruszamy na film \o/ najlepiej, zeby był w cyfrowej jakości!

Piątek 13 ... myśle o nim, chciałbym sobie zobaczyc, zeby porownać do tych z lat XX wieku.

Black Kitty napisał(a)
      bogaty laluś zachwalał biust blondynki, która go ujeżdżała..

Czyli polecasz :E

Heh ... nie będe pisać co się dzieje w obecnych filmach :( wszystko kręcaone pod nastolatkow! PG-12 to standard ... niestety dla ludzi bardziej wymagających, większość filmwo wydaje sie ... 'taka sama' :(
      Do dzisiaj nie rozumie 'fenomenu' Piły :quasi: bleeee

Przez to, ze zacząłem oglądać anime, jakoś mnie filmów oglądam ... wprawdzie teraz powracam do tego hobby ;)
      Wprawdzie czasu mało jest i czasami cięzko usiedziec 1,5h przed ekranem!

Miłego
    • Superman napisał(a)
      [...]
      Ja codziennie zaglądam na filmweb... czytam jakies artyukuły o filmach itp dosyć duzo wiem o nowościach i wiem na co iśc do kina (według mojego gustu i upodobania) ;) ... potem gadam ze znajmomymi, wchodze na strone 2 kin i patrze co i jak ... zgadujemy sie i ruszamy na film \o/ najlepiej, zeby był w cyfrowej jakości!
      [...]

w moim przypadku z reguły jest to spontaniczne - zero planów, umawiania się, sprawdzania aktualnego repertuaru
      po prostu - spotykamy się i wpadamy do najbliższego kina (a tych jest bez liku).

Miłego
      i dobranoc ;)

E:
      oglądałeś Bokurano?

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Black Kitty ().

• @ Asiuńka =)

Nie oglądałem. Wczoraj zacząłem myanimelist.net/anime/30/Neon_Genesis_Evangelion Kumpel mi polecił, troche starsze ale nawet fajnie :)
      Jak to się probiło ... kiedyś nie lubiałem anime z motywami fantastyki :roll: a teraz oglądam takie rzeczy, ze szok :P

@ Gwiazdusieńka :*

Jupi \o/
      Kope lat! Dobrze Cię widzieć!
      mrum ;**

Ano ... kiedyś pojdziemy! Nie wiem kiedy ale ... kiedyś :P

Czmokuś ;*

Miłego
    • Wojtusiek
      teraz już z czystym sumieniem mogę polecić Ci Bokurano...
      kiedy to forum zmieniało swoje oblicze, pochłonęły mnie anime...
      Neon Genesis jest bardzo dobry...
      a jeśli chcesz coś nieco cięższego, polecam także Serial Eksperiments Lain.
      aktualnie oglądam Gantz - yhh po niesmaku, jaki pozostawiła Jigoku Shōjo, nawet dało się strawić...
      interesujące poczucie humoru... a chłopakowi, pod tym względem, powinno tym bardziej przypaść do gustu.
      Natomiast, jeśli chodzi o wspomnianą wcześniej Hell Girl, samo anime nie jest złe... ale ale... autor w jak gdyby nie dość wyczerpujący sposób przedstawiał te wszystkie, w końcu dosyć trudne, sytuacje życiowe. Gdyby odcinki miały po 2h zamiast 24 min czasu antenowego... może zostałabym zadowolona ^^ (yhh dziwnie to zabrzmiało xF). Niestety... jak dla mnie za mało tutaj analizy psychologicznej, za mało emocji, a tematy potraktowane dosłownie po łebkach... i płytko... Jeżeli chce się opowiedzieć historię dziewczyny męczonej telefonami przez anonimowego wielbiciela... jeżeli chce się opowiedzieć historię dziewczyny dręczonej przez rówieśniczki... 10 minut nie wystarczy... dlaczego tylko 10? Bo resztę filmu stanowi ciągle powtarzana... aż do znudzenia... sekwencja zdarzeń: wstęp do historii, który stanowi odwiedzenie "Piekielnej Korespondencji" - tak to się nazywało? oraz zakończenie - wędrówka do piekła...
      czemu tak mało tutaj zabawy... taak zabawa to dobre określenie... z niczego nie świadomą ofiarą, przeciwko której wymierzona jest zemsta...? Studium zachowań przerażonego człowieka jest naprawdę bardzo interesujące... Do tego te wizje niczym z koszmarów sennych...
      mało... mało... ciągle zbyt mało... ;x

Inne ciekawe anime: Ghost Hound
      Opowieść o wędrówce wgłąb własnego umysłu i poznaniu własnego "ja"
      Niektórych przeraża nagromadzenie terminów z zakresu psychologii i psychiatrii, ale ogólnie anime jest ciekawe... szkoda tylko, ze oprawa dźwiękowa jest taka uboga :?

• @ Black Kitty

Anime to zUo ;E wciągneło mnie maniakalnie ;p wcześniej czekałem az ktoś poleci coś fajnego, a teraz sam sobie szukam 8| jedno skończe oglądać i za sekundke pyk, kolejne rozpoczynam ... nowa przygoda, nowi bohaterowie, nowe emocje i wszystko od początku ... potem następuje przywiązanie do bohaterów, czeka się z niecierpliwościa co będzie dalej ... radość, szmutek czy jakie tam emocje ... a tu nagle nadchodzi ostatni odcinek ... aszzzzz Anime :D

Bokurano, zakupiłem sobie kilka odcinków. Przeklikałem kilka odcinkow, zeby zobaczyć jak to wygląda ... za bardzo mnie to, nie zaciekawiło, ta kreska, bohaterowie ... ale już często pochopnie do roznych anime podchodziłem a potem mile się rozczarowałem ;)

"Eksperiments Lain" mhyy w wolnej chwili zobacze czo to ;) obecnie mam kilka innych w kolejce..

Wczoraj skończyłem Full Metal Panic ;( troszke zakręcone, liczyłem, ze głowny bohater szybciej dostosuje się do zwykłego zycia ... nuu ale cusz, było jak było ;)

Zobaczymy jaka historia wciągnie Nas w kolejnych dniach, tygodniach i miesiącach ...

Miłego

Animowana Maniaczko :*
    • Hej :fkiss:
      Jesli mialbys zostac grzybkiem to jakim bys chcial byc?

Jakie zadanie maja maślaczki?

Czy lubisz ogladac fotki z grzybkami?

Wybierasz sie moze na grzybobranie?

hihi :fgrin:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
      <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
      <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    • Wojtuuuuś ]:-D Czemu nie dbasz o swoją żonę? :(
      Nie piszesz w moim temacie..

Jak Ci mija wakacyjny czas? Opaliłeś się :P ? Kąpałeś się w jeziorku/morzu? :P

buuuzi, mrumciumciumcium ^^ :*
    • marcik napisał(a):

Hej :fkiss:
      Jesli mialbys zostac grzybkiem to jakim bys chcial byc?
      Takim marcikowym =)
      Jakie zadanie maja maślaczki?
      Tulić się do marcik ^^
      Czy lubisz ogladac fotki z grzybkami?
      Tak ;o lubie oglądać focie z grzybkami, szczegolnie jak ja na nich jestem xD lub jakieś piękne kobiety :roll:
      Oto dowód xD

Nie wiem ile miałem tutaj latek, ale to ja ^^`
      Wybierasz sie moze na grzybobranie?
      Czasami jezdze, lubie chodzić po lesie i szukac grzybkow ;p oraz robic fotki ^^
      Jeśli jest to propozycja to, chętnie pojde z toba na grzybobranie ;p

hihi :fgrin:

:*
      Nuuukoniec podlizywania i umilania się do marcik ^_^

Liliah napisał(a):

cześć mrumciu :*
      co słychać? ^^

Witaj ;*
      A nic ciekawego, weekend konczy się, od jutra znowu do pracy :(
      Dziękuje za odwiedziny :)

Pluszowa Chmurka napisał(a):

Wojtuuuuś ]:-D Czemu nie dbasz o swoją żonę? :(
      Nie piszesz w moim temacie..

Jak Ci mija wakacyjny czas? Opaliłeś się :P ? Kąpałeś się w jeziorku/morzu? :P

buuuzi, mrumciumciumcium ^^ :*

Jak nie jak tak ;o
      Nuuu bo żoneczka nie pisze u mnie o!
      Coraz mniej pisze, jedynie w kilku temacikach ... a czasami odwiedzam Cię! jak nie na forum to w galerii :)
      Jakie wakacje ;o nie mam juz czegoś takiego :( No ale powiedzmy, ze miałem 4 dni wolnego ... pojechałem do Żywca, w ostatni dzień wszedłem jako jedyna osoba do wody i sobie odwaznie ponurkowałem :)
      Opalam się wpracy ;p ale ciiiii!

mrum :*

Black Kitty napisał(a):

hej modzący moderatorze ^^

może się powtórzę... ale...
      masz już jakieś plany na wakacje? :> Miałem na ten weekend, ale samochodu nie było i nie pojechałem do Karpacza :( Za ok 3tyg może pojade do Rzeszowa.
      gdzie najchętniej spędziłbyś je? ^^ Majorka, Dominikana =) A tak przyziemniej to, obojętnie gdzie, byle była woda, słonce, zgrana ekipa i w ogole!
      wolisz krajobrazy krajowe czy zagraniczne? Bez znaczenia, w każdym kraju człowiek znajdzie piękne krajobrazy! W Polsce jest tyle ciekawych miejsc, ze nie ma co narzekac ;p Ostatnio fajne krajobrazy widziałem w okolicach Żywca, góra Żar :>
      jaki kraj najchętniej odwiedziłbyś jako turysta? Powiadasz jako turysta ... chciałbym skończyć zwiedzać Irlandie, niestety nie miałem za dużo czasu, zeby ją cała zobaczyc, a duża ma Ona do zaooferowania :) szczegolnie południowo-zachodnie rejony!
      gdybyś nie mieszkał w Polsce... w jakim kraju chciałbyś egzystować? :> Wszystko rozchodzi się o pieniądze ... egzystowałem juz 7 miesięcy w Irlandii, gdybym miał tam swoją drugą połowke to, dałoby się przezyc ... ale tak ogolnie to, powiem ... gdzieś w cieplejszym kraju, gdzie słońce jest ;p mam dosyć deszczow!

pa ^^

Modzący kojarzy mi się z DD :>
      Nio ale ... Witaj ^^
      ...
      a, ze odpisałem w Twoim cytacie to, żegnaj ^^

Miłego
    • Hej :fkiss:

Wymien Twoje 3 najgorsze wady

Teraz dla odmiany 3 najlepsze zalety

Co myślisz o stereotypach?

• bry^^

czemu FC zamknięte? :O
      zbierasz coś? dużą masz kolekcje?
      wolisz Clinta Eastwooda jako aktora czy reżysera?
      jak sądzisz ile musiałyby kosztować orgnalne płyty żeby ludzie przestali je piratować i korsarzyć? :P
      hodujesz kwiatki?
      co sądzisz o prowadzeniu pamiętnika?:>

Spam from 07 Sep 2006