Superman - mrumciumciumcium

• MOD

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ze mną nie byłeś w kredensie!:O
      i o czym to świadczy? :>

To jakie to są te filmy, do których lubisz powracać? poproszę tytuły!

Tam wyżej wyczytałam tanie dania dla studentów... eee... i tak się zastanawiam, czy Ty nim kiedyś byłeś xD
      tanie danie dla studenta to chleb posmarowany nożem, każdy szanujący się student to wie!:O

Często masz kaca moralnego?

Jak jutro rano się obudzisz i w katosach będzie biało, to jakie będą Twoje pierwsze myśli/słowa na ten widok? 0_0

A Kraków mo być! bo jak nie... to wybuchnie sarpanina, hej!
      idem do Ciebie... czekaj ^^
    • Witaj Supioszku diabloszku :fkiss:
      Już wiem kto mnie pacał całą nocke :idea:
      ktoz to taki ? ]:-D

Ktos w autobusie nadepnal Ci bardzo mocno i bolesnie na palec ...przeprasza Cie a Ty ? Co robisz ?

Przyjaciolka zaprasza Cie na kawe ale Ty nie masz w ogole ochoty na to spotkanie ...co zrobisz w takiej sytuacji ?

Chcesz zaparzyc sobie w pracy kawe ale okazuje sie, ze ktos uzywal Twojej szklanki a na dodatek zostawil ja brudna ...co zrobisz ?

Buziaczki i pacalaczki :fkiss:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
      <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
      <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
      <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
      azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
      <pad> ja wieszam marciki na scianach
      <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
      <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
      <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
    • Guenhwyvar napisał(a):

ze mną nie byłeś w kredensie!:O
      i o czym to świadczy? :>
      O tym, że nie ma sensu kupować kredensu ;P
      To jakie to są te filmy, do których lubisz powracać? poproszę tytuły!
      Ojjj klasyka, klasyka dziewczyno :) Wstydze się tutaj napisać...filmy które w dziecinstwie oglądałem :) Chociaz z nowszysch tez sie kilka znajdzie :)
      Tam wyżej wyczytałam tanie dania dla studentów... eee... i tak się zastanawiam, czy Ty nim kiedyś byłeś xD
      tanie danie dla studenta to chleb posmarowany nożem, każdy szanujący się student to wie!:O
      Nio ja dopiero liceum kończe oO myślałem, ze takie jedzonko jest tanie, ja wtedy troszku więcej zarabiałem czo teraz w PL jest poza moim zasięgiem oO
      A znam studentów co żywią sie pizza oO piwem i w ogole oO xD

Często masz kaca moralnego?
      Czasami :)
      Jak jutro rano się obudzisz i w katosach będzie biało, to jakie będą Twoje pierwsze myśli/słowa na ten widok? 0_0
      Mam nowe zimowe buciki więc pewno bym się ucieszył xD ... powiedziałbym pewnie to co każdy polak: O K. :E
      A Kraków mo być! bo jak nie... to wybuchnie sarpanina, hej!
      idem do Ciebie... czekaj ^^

Teraz będzie świetowanie więc może nie być czasu na meczyk...
      :*

marcik napisał(a):

Witaj Supioszku diabloszku :fkiss:
      Mrum marcikowy szataniku :*
      Już wiem kto mnie pacał całą nocke :idea:
      ktoz to taki ? ]:-D
      A taki jeden mały, malusi diabląteczek, czo szmyrał swoimi rożkami i nie pozwolił mi grzecznie śnić ]:-D pewnie znasz, bo widzisz jak w lustro zaglądasz :}
      Ktos w autobusie nadepnal Ci bardzo mocno i bolesnie na palec ...przeprasza Cie a Ty ? Co robisz ?
      Ojjjj mało busikami jezdze...jedynie jak na imprezke sie wybieram :) Jeśli przeprosił to nie ma sprawy, każdemu się może zdarzyć. Wiemy jak to w busach bywa i jak czasami o miejsce na spokojne ustanie :)
      Przyjaciolka zaprasza Cie na kawe ale Ty nie masz w ogole ochoty na to spotkanie ...co zrobisz w takiej sytuacji ?
      Jeśli zaczynamy od tego, że to przyjaciółka to w takim przypadku szczerość bierze pierwszeństwo. Wprawdzie wszystko zależy z jakiego powodu nie chce się spotkać...ale nie będe owijał w bawełne, że nie moge bo coś, że może kiedyś...tylko powiem, że nie mam ochoty się spotkać. Pomyśl jak może potem to być odebrane...spotkasz się a tego nie chcesz, wtedy spotkanie będzie męczarnia i zmarnowanym wieczorkiem co wpłynie na stosunki między osobami. Zaczniesz ściemniać, ze coś, że tamto, że bla bla... jak to przyjaciółka odbierze, zobaczy ściemnianie i jeszcze gorzej się to skończy...albo będzie czekała i czekała az daż znać o spotkaniu na które ty i tak w najblizszym czasie nie bedziesz miec ochoty. Cięzko tak ogolnie powiedzieć...przyjaciel to przyjaciel więc każdy przypadek pewnie musi mieć osobiste wytłumaczenie :)
      Chcesz zaparzyc sobie w pracy kawe ale okazuje sie, ze ktos uzywal Twojej szklanki a na dodatek zostawil ja brudna ...co zrobisz ?
      Hehe...dzisiaj się smiałem jak zobaczyłem swój kubeczek w zlewie z dziwna wodą i łyzeczka w nim, wszystko przez to pytanko :P
      Ogólnie to nikt nie zabiera nikomu kubeczków, każdy ma swój osobisty :) Jedyny przypadek, ze kubeczek może być brudny to taki, że zostawiłem go na koniec dnia przy kompie (pewnie byłem zajęty bądz musiałem gdzieś szybko iść ;P) a sprzątaczka potem wsadziła go do zlewu...
      Co robie? ... dzisiaj się smiałem, kumpel powbijał na sprzątaczke, ja sobie kubeczek przemyłem i zapazyłem smaczną kawusie :)

Buziaczki i pacalaczki :fkiss:

Buziaczki i tulaski :*
    • witaj o diablatku i najwieksze zUo tego swiata :fkiss:

Gdybys mial sie okreslic to co bys napisal ? Jaki jestes ?
      (bez migania, ze sam siebie nie potrafisz i ze inni maja to zrobic )

Chcialbys mieszkac w nowoczesnym mieszkaniu czy moze w starym dworku ?

Czy robisz cos o czym mozesz powiedziec, ze przyczynilo sie to do szczescia innych ludzi ?

Moglbys pracowac w hospicjum ? Dlaczego ?

buziaki slodziaki i male mrumciaki :fkiss:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
      <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
      <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    • marcik napisał(a):

witaj o diablatku i najwieksze zUo tego swiata :fkiss:
      Hejkunek moja instruktorko i nauczycielko :*
      Gdybys mial sie okreslic to co bys napisal ? Jaki jestes ?
      (bez migania, ze sam siebie nie potrafisz i ze inni maja to zrobic )
      Pisałem kilka minutek temu :> w nawiązaiu do tego powyżej, określam się teraz tak jak mnie Ty określasz :baby: jestem niedobrutkim diablątkiem ]:-D największym zUem tego świata :ziew: ... a reszta zła nie przejdzie przez cenzure forum ^^
      Chcialbys mieszkac w nowoczesnym mieszkaniu czy moze w starym dworku ?
      Ojjjj nie wiem sam teraz...obecnie chyba w nowoczesnym mieszkaniu w centrum miasta a może za ileś lat w starym dworku...wszystko zależy gdzie, zalezy jak i w ogole. Jaka praca, jakie życie i jaka rodzina :)
      Czy robisz cos o czym mozesz powiedziec, ze przyczynilo sie to do szczescia innych ludzi ?
      Ogólnie moje serduszko sprawa, że staram się zawsze pomagać ludziom u których widze, że coś nie tak :) na codzień to raczej błache sprawy...pomagam kobietom z wózkami, starszym osoba...takim potrzebującym co moge w prosty sposób pomóc :) niby nic takiego ale patrząc na zachowanie innych i na reakcje tych osób co pomagam, jednak tak nie jest :) Co do innych przypadków to...nie wiem, o jakie dokładnie szczęscie chodzi?
      Moglbys pracowac w hospicjum ? Dlaczego ?
      Mógłbym...ale to może za kilka latek. Obecnie mało czasu, moje myśli zaprząta coś innego. Może za 10 lat bardziej do tego nadawałbym się :) chociaz, kilka razy o takim czymś myslałem i nawet tutaj na forum pisałem :)
      buziaki slodziaki i male mrumciaki :fkiss:

Cmoczki, lizaczki i duże tulaski :*
    • hej ^^
      jednak przyszłam do Ciebie na chwilkę... co by Ci przykro nie było, że Cię znów przestanę odwiedzać...
      miałam coś napisać, ale jakoś tak... o... tak jak Ci pisałam na gg... 0_o

Co byś zrobił, gdybyś prowadząc autko wjechał w tyłek policjantom w radiowozie? wpadłbyś w panikę czy może wyskoczył na nich z twarzą, że jak oni niby parkują?

Gdybyś uważał, że ktoś zdecydowanie potrzebuje psychiatry powiedziałbyś mu o tym? (nie, nie mam na myśli siebie jako potrzebującej 0_0)

Chodzisz na ustawki? :E

Opowiedz mi o tych filmach, wiesz, że uwielbiam słuchać! gadać niestety też :quasi:

-_-

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Guenhwyvar ().

• :*

Masz jakiś talent? Czym się objawia?

Za co najczęściej pijesz?

Jaka jest Twoja ulubiona reklama?

Lubiłeś ortografię? Jak u Ciebie było z dyktandami?

Od czego jesteś uzależniony?
      Nie mów, że od niczego, każdy jest od czegoś ;)

Pa :*
      ex SMod ZŻU, MN
      ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
      mirela jest wspaniała!
      Pręgierz (*)
    • /me ciumciumcia supcia kuleczkami :fkiss:

Jakiego koloru kuleczki lubisz najbardziej ?

Do czego moga sluzyc kuleczki ?

Jak myslisz czego nie moze zabraknac w zwiazku ?

Jakie osoby najbardziej Cie pociagaja , jakie przyciagaja a jakie odpychaja ?

Potrafisz sobie wyobrazic kilka nastepnych lat bez zwiazku ?

/me otwiera nastepna puszke kukurydzy , bierze proce i pac pac supcia :fgrin:

P A C Y N O C K A

• Guenhwyvar napisał(a):

hej ^^
      Witaj ^^
      jednak przyszłam do Ciebie na chwilkę... co by Ci przykro nie było, że Cię znów przestanę odwiedzać...
      miałam coś napisać, ale jakoś tak... o... tak jak Ci pisałam na gg... 0_o
      Dopsze, już nie będe spominać o tym ze przez rok nie odzywałaś się oO dziękuje za te informacje :) każde zdanie jest cenne ^^
      Co byś zrobił, gdybyś prowadząc autko wjechał w tyłek policjantom w radiowozie? wpadłbyś w panikę czy może wyskoczył na nich z twarzą, że jak oni niby parkują?
      Za kierownicą miałem dużo juz róznych sytuacji...mam nadzieje, ze nigdy nie spotka mnie to co napisałaś...niestety nie wiem co bym wtedy zrobił oO
      zależy jakby się to stało i z czyjej winy :P

Gdybyś uważał, że ktoś zdecydowanie potrzebuje psychiatry powiedziałbyś mu o tym? (nie, nie mam na myśli siebie jako potrzebującej 0_0)
      hehe...ale szaleństwo w życiu też jest potrzebne ^^
      Chodzisz na ustawki? :E
      Pewnie! codziennie z klientami/klientkami :D
      Opowiedz mi o tych filmach, wiesz, że uwielbiam słuchać! gadać niestety też :quasi:
      Dopsze, kiedyś Ci opowiem ;P
      -_-

Mati napisał(a):

/me też chce poczochrać! a co, a jak :glaszcze:
      Masz jakiś talent? Czym się objawia?
      Do maltretowania samochodów. Lubie sobie pośmigać samochodzikami, troszke szybciej, troszke ostrzej z małą adrenalinką ^^
      Za co najczęściej pijesz?
      Chyba za zdrowie
      Jaka jest Twoja ulubiona reklama?
      Nie oglądam TV więc nie wiem jakie są? NA necie też ich nie oglądam.
      Lubiłeś ortografię? Jak u Ciebie było z dyktandami?
      Nie oO dziwnie, zakręcone słowka zawsze były :P
      Od czego jesteś uzależniony?
      Nie mów, że od niczego, każdy jest od czegoś ;)
      Od ćwiczeń :) jak dłuzej tego nie robie to się zle czuje oO
      Pa :*

Papusie :*

marcik napisał(a):

/me ciumciumcia supcia kuleczkami :fkiss:
      /me bawi się marcikowymi kuleczkami :*
      Jakiego koloru kuleczki lubisz najbardziej ?
      Kilka postów wyżej o nich pisałem, że nie wiem o czo chodzi :P Ja wspominałem o jednej kuleczce, chociaż teraz weszły mi do głowy inne :baby:
      Podobała mi sie różowa kuleczka z różyczką =)

Do czego moga sluzyc kuleczki ?
      Do gilgania ^^ albo do tulaszenia o=
      Jak myslisz czego nie moze zabraknac w zwiazku ?
      Uczuć, trzeba je sobie wzajemnie okazywać. Pokazać co się czuje do drugiej osoby, jak bardzo jest Ona nam bliska, potrzebna..
      Jakie osoby najbardziej Cie pociagaja , jakie przyciagaja a jakie odpychaja ?
      heh...cięzko tak powiedzieć. Każdy na swój wyjątkowy sposób wpływa na mnie. Pociągają mnie kobiety, przyciągają osoby z którymi miło spędza się czas :) Kto mnie odpycha?..kozaki, samochwały, osoby nie będące ze mną szczere... Cięzko tak podać określony wzór... można polubić osoby który po pierwszym spotkaniu skreśliło się całkowicie...
      Potrafisz sobie wyobrazic kilka nastepnych lat bez zwiazku ?
      życie jest zbyt piękne, żeby iść przez nie samemu. Nie potrafie..a nawet nie chce tego robić.
      /me otwiera nastepna puszke kukurydzy , bierze proce i pac pac supcia :fgrin:
      /me zasłania się pelerynką, łapie kukurydze i wkłada do miseczki z tunczykiem po czym karmi marcika :E
      P A C Y N O C K A

Kuleczka :*
    • /me kulululu supcia :fkiss:

Co moglo by Cie odstraszyc na pierwszej randce ?

Co powoduje, ze sie zniechecasz?

Jakich pytan nie lubisz ?

Na jakie pytania nie odpowiesz ?

PaCyNoCkA

• Superman napisał(a):

Dopsze, już nie będe spominać o tym ze przez rok nie odzywałaś się oO dziękuje za te informacje :) każde zdanie jest cenne ^^
      hehe...ale szaleństwo w życiu też jest potrzebne ^^
      Pewnie! codziennie z klientami/klientkami :D

Hej... :* a wiesz skojarzyło mi się coś z tym co mi napisałeś na gadu... jak będziesz to mi przypomnij, że mam Ci coś wysłać ^^
      powinno Ci się spodobać xD
      przepraszam Cię bardzo! jaki rok?! 0_0 widzieliśmy się w marcu tego roku!:O pijany przyjechałeś do mnie ;( nie wstyd Ci? xD
      każde zdanie jest cenne, a szczególnie mądrości głoszone przez moją skromną osobę :ziew: zdecydowanie powinieneś je sobie spisywać :P ale nie żebym Cię do czegoś namawiała :P

hm... jednak jest różnica między szaleństwem od czasu do czasu, w granicach dobrego gustu, a szaleństwem na co dzień, nad którym co gorsza nie panuje się, czyż nie?
      więc Twoja odpowiedź nie jest odpowiedzią na moje pytanie :P

Wybornie! tylko jedno Ci w głowie :P

miałam pytanka dla Ciebie, ale jak zwykle skleroza nie boli :quasi:
      więc coś wymyślę na poczekaniu...

jak rozładowujesz gniew? a może nigdy się nie złościsz?

zaplanowałeś już zadośćuczynienie za jutrzejszy dzień? xD

uważasz się za podrywacza? :E nie, żeby ta emotka coś sugerowała :P

czemu tak straszliwie nie lubisz ciemnych kolorów ubrań u kobiet?<:

za kogo/co byś się przebrał na bal przebierańców, gdyby strój supermana był zajęty? xD i niemów mi, że innej opcji niż superman nie ma:P poproszę trochę kreatywności ^^

starczy :) dziś dla odmiany lajtowe pytanka :)

mua!

Przypomniało mi się!

Dlaczego nie chcesz się zaprzyjaźnić z Lucyferkiem? ;(

]:-D

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Guenhwyvar ().

• /me Supcia też czochra :*

Co (nie licząc tuningu Subaru) zrobiłbyś jakbyś dostał 5000zł?

Jak z Twoim charakterem pisma? Idzie odczytać?

Czy uważasz, że czarni są bardziej dyskryminowani niż biali?

Dostrzegasz w ogóle rasizm wymierzony w stronę białych?

Hehe!
      ex SMod ZŻU, MN
      ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
      mirela jest wspaniała!
      Pręgierz (*)
    • marcik napisał(a):

/me kulululu supcia :fkiss:
      /turururu :*
      Co moglo by Cie odstraszyc na pierwszej randce ?
      Dobre pytanie...zależy z kim poszedłbym na nią :) czy osoba z która się już jako tako poznałem czy całkiem obca i mało co o sobie wiemy :)
      Może brak zainteresowania rozmówcą ;)

Co powoduje, ze sie zniechecasz?
      Jeśli po dłuższym czasie widze, że moje działania nie przynoszą efektu...lub co gorsza, nie widze postępów czasowych ani nic co sprawia, że mogłoby się udać.
      Jakich pytan nie lubisz ?
      Nie wiem..wszystko zależy kto jakie zada. Im bliższa osoba tym na więcej moge jej odpowiedzieć.
      Na jakie pytania nie odpowiesz ?
      Tak samo jak wyżej, zależy komu i zależy gdzie :)
      PaCyNoCkA

Kuleczkowego dnia:* <3

Guenhwyvar napisał(a):

Witaj :*
      przepraszam Cię bardzo! jaki rok?! 0_0 widzieliśmy się w marcu tego roku!:O pijany przyjechałeś do mnie ;( nie wstyd Ci? xD
      Chodziło mi o 2009 :) siejesz plotki a ostatnio coraz więcej ich słysze o sobie oO przyjechałem autkiem na jedną kawusie! Wtedy chyba łazienke remontowałem oO Nie wstydze się, nie mam czego :>

Wybornie! tylko jedno Ci w głowie :P
      Ano tak...ale nikomu nie powiem czo..

jak rozładowujesz gniew? a może nigdy się nie złościsz?
      mhy...ogólnie przyjaciel nazwał mnie oazą spokoju, podobno cięzko mnie rozłościć...sam nie wiem, najbardziej chyba złoszcze się za kierownicą jak sobie śmigam po miescie a ktoś lami :P
      zaplanowałeś już zadośćuczynienie za jutrzejszy dzień? xD
      Co do jutra to zmieniło mi się 5milionów razy...nawet wbite od kolegi usłyszałem oO że zawsze znajduje wytłumaczenie, zeby sie nie spotkać... Dostaniesz ode mnie autograf ^^
      uważasz się za podrywacza? :E nie, żeby ta emotka coś sugerowała :P
      Nie 0_o nie jestem nim!
      czemu tak straszliwie nie lubisz ciemnych kolorów ubrań u kobiet?<:
      Kobieta nie powinna mrocznie ubierać się :) ładnie w kolorowych ubrankach, ale tez bez przesady :)
      za kogo/co byś się przebrał na bal przebierańców, gdyby strój supermana był zajęty? xD i niemów mi, że innej opcji niż superman nie ma:P poproszę trochę kreatywności ^^
      Za coś fajnego, śmiesznego...żeby ruchy były swobodne i w ogole..żeby sie dobrze czuć i fajnie bawić \o/
      starczy :) dziś dla odmiany lajtowe pytanka :)
      Kuje, o dobra kobieto :P
      mua!
      aum!
      Przypomniało mi się!
      Za pożno! ie można oszukiwać ;P
      Dlaczego nie chcesz się zaprzyjaźnić z Lucyferkiem? ;(
      oO
      ]:-D

:bicz:

Mati napisał(a):

/me Supcia też czochra :*
      Hej :*
      Dobrze, że jeszcze fryzurki nie postawiłem :D

Co (nie licząc tuningu Subaru) zrobiłbyś jakbyś dostał 5000zł?
      1,5k przeznaczył na tygodniowe wakacje w ciepłym kraju, 500zł na kilkudniowe wakacje w PL po powrocie z ciepłych :D łozko wypasne bym sobie kupił a reszte zachował na pozniej :P
      Jak z Twoim charakterem pisma? Idzie odczytać?
      ojjj...zawsze było cięzko mnie odczytać. Dobrze, że ost nie musze nic pisać na kartce ;)
      Czy uważasz, że czarni są bardziej dyskryminowani niż biali?
      Cięzko mi to ocenić...podobno tak jest. W Polsce nie znam nikogo o takim odcieniu. W Irlandii pracowałem z takimi ludzmi i byli bardzo mili, siedzieli na wyższych stanowiskach... z tego co się widzi i czyta to jednak jest ta dyskryminacja.
      Dostrzegasz w ogóle rasizm wymierzony w stronę białych?
      Nie, przynajmniej tam gdzie ja patrze. W Afryce czy gdzieś pewnie jest coś takiego.
      Hehe!

khe? oO
    • Supcioszku :fkiss:

Pytanie z serii bardzo trudnych :fgrin:

Co zabralbys ze soba na bezludna wyspe ?

Kogo zabralbys ze soba na bezludna wyspe ?

Co fanatycznie uwielbiasz ?

Jakiego pytania nie powinnam Ci zadawac?

Na jakie pytanie nie odpowiedzialbys mi i dlaczego ?

Co moze sprawic, ze nie bedziesz zainteresowany rozmowca?

Buziolki cmokolki i kuleczki :fkiss:

• marcik napisał(a):

Supcioszku :fkiss:
      Świętoszku :*
      Pytanie z serii bardzo trudnych :fgrin:
      Prawie zaczynam się bać :D
      Co zabralbys ze soba na bezludna wyspe ?
      Dokładnie to samo co hypcio ostatnio pisał w swoim temacie...coś o własnej elektrowni, laptopie i innych ciekawych i potrzebnych rzeczach :D
      Kogo zabralbys ze soba na bezludna wyspe ?
      Osobe dla której czas spędzony na tej wyspie byłby przyjemnością a nie skazaniem :)
      Co fanatycznie uwielbiasz ?
      Chyba nie będe odbiegać od ostatnio przyjętej normy...jeżdzić samochodem ^^
      Jakiego pytania nie powinnam Ci zadawac?
      Takiego, którego sama nie chciałabyś nigdy w życiu usłyszeć :) Ale możesz mnie śmiało o wszystko pytać, tylko zależy gdzie chciałabyś to zrobić i w jakich okolicznościach :)
      Na jakie pytanie nie odpowiedzialbys mi i dlaczego ?
      Nie wiem...jak pisałem już nie raz, śmiało pytaj o wszystko co się interesuje, zaprząta Twoją głowke i w ogole.. :ziew: Zazwyczaj do zadanych pytań podchodze tak jak ktoś podchodzi gdy ja mu je zadam ;)
      Co moze sprawic, ze nie bedziesz zainteresowany rozmowca?
      heh...to zależy od rozmówcy. Jeśli będzie smęcić to raczej nie przekona mnie do siebie...
      Buziolki cmokolki i kuleczki :fkiss:
      Mocne tulaski, objętaski i cmokaski :*
    • Kuleczkowcu :fkiss:

Co zmienilbys w marciku ?

W czym najblizej Ci do kaczki dziwaczki ?

Jaki jest Twoj sposob na jesienna randke ?

Lezysz w lozku i nie mozesz zasnac ...co robisz ?

/me kulkuje supcia :kocham:

• marcik napisał(a):

Kuleczkowcu :fkiss:
      Przytulanću :*
      Co zmienilbys w marciku ?
      Z dnia na dzień poznaje ją coraz bardziej więc jakbym mógł coś zmieniać jak tak do końca nie poznałem jej jeszcze. A używając jej słów napisze tak...zmieniając coś w kimś zmieniamy tą osobe i wtedy sprawimy, że ona już nie będzie sobą tylko kimś innym. Wprawdzie ciezko tak ogólnie powiedzieć, bo często zmiany przynoszą korzyści których nie spodziewalibyśmy.
      Nie będe pisał o tym co zmieniłbym w marciku...jedynie chciałbym aby ona sama zdecydowała się pozytywnie na cuś ... bo bez ryzyka nie ma zabawy a podobno w życiu człowiek żałuje tylko tego czego nie sprobował czy tam zaryzykował :) Wiem, bardzo zakręcona odpowiedz...

W czym najblizej Ci do kaczki dziwaczki ?
      W bucikach :) mam takie jedne brązowe co mają takie jakby dziobki :D
      Jaki jest Twoj sposob na jesienna randke ?
      Spędzić miło czas. Jeśli pogoda na to pozwoli to jak najwięcej przebywać na łonie natury. Na spacerkach...czy to w górach, czy w innych pięknych miejscach. Chodzi o to, żeby wykorzystać wolny czas... nie wypisując tutaj rzeczy, sposobów na randke napisze ogólnie, zeby robić to na co nie miało się czasu wcześniej...
      Lezysz w lozku i nie mozesz zasnac ...co robisz ?
      A róznie...zazwyczaj myśle sobie o róznych rzeczach/sprawach, innym razem wstaje i staram sie coś porobić, poprzeglądać zdjęcia w albumach, cos poukładać...w ostateczności kompa załączam.
      /me kulkuje supcia :kocham:

/me maszuje Martusie przed nadchodzącym tygodniem :kocham:
    • /me ciumciurumcia Supcia :fkiss:

Czym uwodzisz kobiety ? ;}

Co myslisz na temat wakacyjnych romansow ?

Zdarzylo Ci sie popelnic gafe np podczas randki ? Opowiedz :fgrin:

Myslisz, ze szkoly uwodzenia uczynia z kogos wytrawnego podrywacza ?

/me zyczy Supciowi slodkich senkow dyniowo-czarownicowo-marcikowych :fkiss:

• marcik napisał(a):

/me ciumciurumcia Supcia :fkiss:
      /me marcikuje marcik :*
      Czym uwodzisz kobiety ? ;}
      Obecnie nie uwodze oO a jak to robie to chyba nie wychodzi mi :-/
      Co myslisz na temat wakacyjnych romansow ?
      Że trzeba robić wszystko, żeby nie były tylko takimi :) dać im szanse i mimo to spróbować to rozkręcić :ziew: Nie patrzeć na nic! Iść do przodu!
      Chyba, że faktycznie człowiek szuka tylko przelotnego romansika...ale to już każdy ma swój sposob na życie :) tak jak można co tydzien do clubu chodzić i podrywać się ;)

Zdarzylo Ci sie popelnic gafe np podczas randki ? Opowiedz :fgrin:
      Zapewne tak, ale teraz nie przychodzi nic mi do głowy a jak przyjdzie to i tak wole nie pisać o tym :rumieniec:
      Myslisz, ze szkoly uwodzenia uczynia z kogos wytrawnego podrywacza ?
      hehe...nie byłem nigdy w takiej i nawet nie wiem jak to działa... ale co to znaczy wytrawny podrywacz? Taki który podrywa wszystkie kobiety? podchodzi do każdej i potrafi ją wyrwać czy jak :>
      /me zyczy Supciowi slodkich senkow dyniowo-czarownicowo-marcikowych :fkiss:

Mam nadzieje, że całą nocke przesenkuje :kocham:
    • Witaj Supcioszku :fkiss:

Jak Ci sie dzis spalo ?

Cos Ci sie moze snilo i chcesz mi opowiedziec ?

Co sadzisz o zyciu za granica ?

Jesli mialbys wybrac to byla by to rodzina czy kariera ?

Lubisz weekendy ? Co najbardziej ?

/me kicra Supcia i teskni :fkiss:

• Majuchna napisał(a):

Hejooo tej ^^
      emo tej o/
      Wiesz może co ja tu robię tej? :O
      Wpadłaś zgodzić się na zakład, że nago będziesz biegać jak przegramy? :E
      Pytanie jakiego najbardziej nie lubisz tej? :P
      A nie wiem oO zależy kto jakie zada :P
      Umiesz gotować twj? :O
      Ano coś tam ugotuje :D da się przezyć i w ogole :D czasami mam kaprysy i robie różne smakołyki.
      A piec ciasta tej ? ^^
      Dawno tego nie robiłem, kiedyś piekłem takie kruche...coś jak babeczka :) musiałbym sobie przypomnieć...może na mikołajki tak zrobie \o/
      A lubiisz mnie tej? ;x
      No pewnie, tej :P
      Bajooo tej :P

Papusie :*

marcik napisał(a):

Witaj Supcioszku :fkiss:
      Cześć Kudłaczku :*
      Jak Ci sie dzis spalo ?
      Dobrze, troszku pozno poszedłem spać...ale dobrze spałem bo wieczorkiem miałem intensywne zajęcia :)
      Cos Ci sie moze snilo i chcesz mi opowiedziec ?
      Jeszcze do 10 wiedziałem o czym śniłem...niestety teraz już zapomniałem :( czasami pamiętam długo sny a czasami kilka chwil, może godzin :)
      Co sadzisz o zyciu za granica ?
      Miałem okazje to przetestować... wybrałem życie w PL. Pierwsze miesiace były spoko, była zabawa, coś innego, nowego i budziło to duże emocje...jednak z czasem wybrałem powrót do kraju...
      Jesli mialbys wybrac to byla by to rodzina czy kariera ?
      heh...czo to za pytanie, oczywiście że rodzina :) ... nigdy nie postawiłbym rodziny, bliskich mi osób pod karierą.
      Lubisz weekendy ? Co najbardziej ?
      Oczywiście, ze je lubie...wręcz uwielbiam =) To, że moge spotkać się z osobami których w tygodniu nie widuje... że moge sobie dłuzej pospać, poimprezować...Miło spędzić czas ^^
      /me kicra Supcia i teskni :fkiss:

/me przybiega z tulaskiem i objętaskiem :*
    • Witaj kopytku :fkiss:

dokoncz zdanka

Budzac sie w deszczowy poranek ...

Moje zycie toczy sie ...

Moj ulubiony drink to ... :fgrin:

Jako maly supcioszek ...

Marze o...

/me zyczy supciowi slodkich i cieplutkich senkow :fkiss:

• Złosiej napisał(a):

Ananke nie chce Cie odwiedzieć, to ja to zrobie.
      choć mysle że to chyba nie do końca to samo ;p
      Nuu Ona to wymyśla hisotrie z kosmosu :O
      Miło Cię tutaj gościć :)

lubisz rozwiązywać łamigłówki? Tak, kiedyś nawet grałem w takie gierki...Jack Orlando i inne tytuły :P Kupowałem ksiązeczki z takimi rzeczami :D Obecnie mniej.
      sprawdzałeś z ciekawości te z CSI na spamie? Zaglądałem tam czasami...ale nie wczytywałem się.
      grałeś jeszcze w coś z repertuaru GF? heh...raz na kilka chwil Pluszak zmusił mnie do gry w Metin2 oO
      IRC czy gg i dlaczego?> Prywatnie wybieram gg...lepszy komfort rozmowy i lepsza droga do odnajdywania się :) Na IRCu lubie powygłupiać się :)

o/

marcik napisał(a):

Witaj kopytku :fkiss:
      Hej Gryzaczku :*
      dokoncz zdanka ... postaram się

Budzac sie w deszczowy poranek ... chciałbym jak najdłuzej poleżeć w łozeczku

Moje zycie toczy sie ... do przodu, z roku na rok dorastam do pewnych rzeczy :)

Moj ulubiony drink to ... :fgrin: hehe...wszystko co razem wtedy piliśmy :piwko:

Jako maly supcioszek ... lubiałem skakać po drzewkach :evil:

Marze o... [zostawie to dla siebie ;)]

/me zyczy supciowi slodkich i cieplutkich senkow :fkiss:

Oj musiały takie być bo cięzko się wstawało :uhuh:
      /me podaje marcik drineczka, żeby opić miniony tydzień :*
    • Hej rozku :fkiss:

Jakim Supciem chcialbys byc?

Za jakiego uwazasz sie czlowieka ?

Czego masz zawsze za malo ?

Czym moglbys podzielic sie z innymi ?

/me wygilgowywuje Supcia zeby mu sie lepiej spalo :fgrin:

• marcik napisał(a):

Hej rozku :fkiss:
      Mrum Rajdowcu :*
      Jakim Supciem chcialbys byc?
      "Być kimś, jednocześnie sobą" ^^ Bardzo szczęśliwym :)
      Za jakiego uwazasz sie czlowieka ?
      mhy...cięzko mi siebie ocenić. Zdążyłaś mnie chyba latem poznać więc sama możesz na to odpowiedzieć :P Jeśli nic nie męci mojej głowki to jestem wesołym, dobrym człowiekiem.. ;)
      Czego masz zawsze za malo ?
      Czasu! :<
      Czym moglbys podzielic sie z innymi ?
      Zależy od stopnia zzycia z danymi osobami...im bliższa dla mnie osoba tym więcej jestem w stanie jej dać. Czy to rzeczami materialnymi, czy pomocą, dobrą radą, tulaskiem...wszystkim
      /me wygilgowywuje Supcia zeby mu sie lepiej spalo :fgrin:
      Już wiem, czemu wstałem spiący :bicz:

/me częstuje kawusią na relaksujący weekendzik :cmok:
    • /me wygilgowywuje Supcia Halloweenkowo

Do jakiego pojazdu nigdy bys nie wsiadl a w jakim bardzo, bardzo chcialbys pojezdzic i dlaczego ?

Co bylo by gdyby ...?

Co sadzisz o wysylaniu do siebie tradycyjnych listow milosnych ?

Chcialbys zamieszkac ze swoja partnerka ? Jak bys to sobie wyobrazil ? Jak by to mialo wygladac?

/me straszy Supcia a buu a buu i jeszcze raz buu :fkiss: