Dokładnie pomoc kuleje myślę że Witsel w zimę może wpadnie jak zenit odda go za pół darmo bo inaczej za free w lato a drugi to hmm kogoś lepszego to pewnie i tak do lata będzie trzeba czekać .
Juventus Turyn F.C.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
My musimy kupić światowej klasy pomocnika w końcu..Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Najlepszego dla Starej Damy!
119 lat ma a jest piękna tak jak kiedyś -
Znowu dramat w LM To już nie jest śmieszne.. taką padake nam Max serwuje, że szok!Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
No szkoda gadać myślą że 1-0 i po meczu ehh .
A psioczyli że Conte tylko 1 -0 chciał i obrona jakoś nie widzę tego w Chelsea tylko cisną dalej wczoraj Everton 5-0 pykneli można ,można -
Co Max robi z Higuainem to obłęd.. marnuje wydane 90mln! On ma grać na szpicy, a nie tyrać po całym boisku.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Hernanes mówił że jest formie myślałem że żartuję ale wczoraj ukąsił mecz ogólnie słaby ale ważne 3 pkt
Teraz najważniejsze to wtorek wygrać i z 1 miejsca awansować -
Niestety meczu nie oglądałem, bo byłem na kawalerskim. Bardzo, ale to bardzo martwi mnie to co dzieje się z Higuainem.. a raczej to co Max z nim robi. Graliśmy z marnym przeciwnikiem, wygraliśmy 3-0, a mimo to brak bramki Gonzalo. Dlaczego? Bo Max daje mu chore zadania i dzięki temu marnujemy jego potencjał i pieniądze wydane przez klub.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Dokładnie a spodziewałbyś się takiej końcówki z Sevillą ?
Mam nadzieję że Lyon ich pyknie u siebie i odpadną -
Mecz z Sevillą był okropny.. chciało mi się wymiotować patrząc na tą kopaninę. Gdyby nie czerwona kartka i karny, to mielibyśmy kuku. Przeklęty minimalizm i chore założenia taktyczne Maxa.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Ładnie pykło nam losowanie.. Porto. Trzeba ich pyknąć i brnąć do przodu!Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
można powiedzieć że wylosowaliśmy najlepszą opcję z możliwych
-
Nom losowanie dobre
Derby Turynu też znakomite wiadomo kto dalej rządzi -
W sobotę Roma. Ogromnie cieszyło by mnie pewne zwycięstwo 2/3-0. Brakuje mi lania bezpośrednich rywali. Z Milanem i Interem przegraliśmy, z Napoli ledwo wygraliśmy..Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Szkoda że po 1-0 cofamy się i bronimy powinniśmy dobić ich a nie ale ważne że się udało i przewaga rośnie bo i Milan pogubił pkt
FORZA JUVE !! -
Minimalizm jest straszny W piątek śmieszny Super Puchar Włoch.. jak dla mnie niepotrzebny event.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Milan z pucharem, bo MaxoJuve znów postawiło na minimalizm i chęć dowiezienia wyniku 1:0 do końca. Mistrz Włoch i zwycięzca Pucharu Włoch jedzie taki kawał, aby przegrać z nic nie znaczącym w ostatnich latach Milanem. Wstyd..Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Szkoda gadać myślał że 1-0 dowieziemy jak z Romą nie zawsze się da nie ma dna wygrywania wyżej tylko minimalizm szkoda
-
Nie łamcie się panowie. ten puchar to w zasadzie jakieś badziewie obwoźne aby ucieszyć sypiących kasiorą szejków. ani to prestiżowe ani fajne.
ja wiem że fajnie wyglądałby w gablocie ale nie ma się co stresować.
Nie przejmuj się Dybalko, będzie dobrze
Milan ma zadatki na fajny skład jak nie rozprzedadzą młodych i zdolnych.
fajnie by było jakby wrócili na miejsce im należne ale bez przesady
Za Juve oczywiście
btw Wesołych ludziska. -
I Witsel nas oszukał mówił że tylko Juve poczeka nawet do lata ale jednak pieniążki go zmieniły szkoda a mamy jakiegoś Rincona
-
Axel idąc do rosyjskiej ligi pokazał, że tylko monety mu w głowie.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
Jakoś tu cicho ostatnio
Mamy marzec i dobrze wyglądamy we wszystkich rozgrywkach. W lidze 7pkt przewagi, w LM 2bramki przewagi nad Porto i tak samo 2bramki przewagi z Napoli w Pucharze Włoch. No i powoli pojawiają się różnego rodzaju plotki transferowe. Ciekawe..Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
bardziej martwią konflikty Allegriego z graczami. o ile wcześniej były to przykre epizody to intensywność tychże ostatnio przybrała na sile.
coś mam wrażenie że pożegnamy Maxa po sezonie. albo Bonuca.
szkoda bo o ile nie byłem entuzjastą zatrudnienia Allegriego to teraz uważam że byłby to błąd. -
Wydaje mi się, że konflikt na linii Leo - Max został baaaardzo rozdmuchany i oboje z nami zostaną. Mnie generalnie bardziej martwi Dybala. Dostanie przeogromny kontrakt po jednym dobrym sezonie i przy słabej formie w obecnym. Prawej nogi nie rozwinął w ogóle, a lewa jakoś oklapła. Za co co ta podwyżka? No i przede wszystkim po co dawać podwyżkę komukolwiek po roku..Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
DLuGi xD napisał(a):
Za co co ta podwyżka? No i przede wszystkim po co dawać podwyżkę komukolwiek po roku..
-
Moim zdaniem jest to zbędny zabieg, ponieważ ma kontrakt do 2020r, a przedłużenie go do 2021r niewiele da odnośnie ceny. Moim zdaniem Dybala odejdzie w 2018r do Barcelony aby grać z Messim. Swoją drogą znów pojawiają się plotki na temat Alexisa.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
DLuGi xD napisał(a):
Moim zdaniem jest to zbędny zabieg, ponieważ ma kontrakt do 2020r, a przedłużenie go do 2021r niewiele da odnośnie ceny. Moim zdaniem Dybala odejdzie w 2018r do Barcelony aby grać z Messim. Swoją drogą znów pojawiają się plotki na temat Alexisa.
trzeba było zacząć negocjacje od 40 co najmniej i liczyć że Alexis będzie chciał coś w życiu jeszcze wygrać bo w Arsenalu to nawet na mistrzostwo Anglii nie ma co liczyć. -
Moim zdaniem to póki co plotki, bo nie sądzę, żeby Juve złożyło ofertę w marcu. Poza tym tak chyba nawet nie można?Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
DLuGi xD napisał(a):
Moim zdaniem to póki co plotki, bo nie sądzę, żeby Juve złożyło ofertę w marcu. Poza tym tak chyba nawet nie można?
-
Moim zdaniem priorytetem na przyszły sezon powinien być środkowy pomocnik, który bardzo dobrze potrafi rozdzielać piłki oraz prawy obrońca, bo mamy tam do dyspozycji jedynie Lichtsteinera i Alvesa.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-