Juventus Turyn F.C.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Głupotą było cofnięcie sie do defensywy. Kiedy to zrobili, powiedziałem narzeczonej: "Zobacz jacy idioci. Teraz Bayern strzeli bramkę, pójdzie za ciosem i mamy po awansie." Swoją drogą Coman ładnie zamiatał. Za słaby na Juve, dobry na Bayern? :E No ale nas wychodził jako napastnik, a to skrzydłowy.. hahahaha!
      Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().

• Moim zdaniem mecz przegrał Max. Sędzia nie jest wytłumaczeniem roztrwonienia 0-2! Cofnęliśmy sie do defensywy z BAYERNEM :E Najlepszą obroną jest atak..

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • DLuGi xD napisał(a):

Głupotą było cofnięcie sie do defensywy. Kiedy to zrobili, powiedziałem narzeczonej: "Zobacz jacy idioci. Teraz Bayern strzeli bramkę, pójdzie za ciosem i mamy po awansie."[...]

powiedziałem do swojej dokładnie to samo. nie można się bronić pół godziny z Bayernem.
      a wydaje mi się że Max odrobił swoje lekcje.
      pięknie ustawił zespół i prowadziliśmy 2:0.
      potem zabrakło według mnie odpowiednich zmienników żeby dociągnąć.
      a pierwsza bramka dla Bawarczyków spowodowała drżenie kolan przy każdej interwencji.
      mimo tego uważam że mecz był dobry.
      idźmy w takim kierunku a będzie świetnie.
      może nie za rok ale w dłuższej perspektywie.
      nie popełniajmy błędów wymiany trenerów po jednym słabszym sezonie.
      chociaż na mistrzostwo i puchar liczę dalej.
    • Nie mieliśmy zmienników na poziomie Bayernu, ale mieliśmy lepsze opcje. Mieliśmy dwie zmiany:
      - Mario za Morate. Pierwszy sygnał do obrony, ponieważ jak wiemy Mario dużo robi w defensywie. Miał wejść Zaza, który moim zdaniem wszedł by jak przecinak w zmęczoną obronę Bayernu.
      - Sturaro za Khedirę. Czemu nie wszedł Asamoah? Eh..

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • Max mógł zostawić Morate bo robił dużą różnice w polu niż jak Mario wszedł Asamoahy chyba nie wybrał ze względu na to, że miał Kontuzje a był jedynie taką luką aby wypełnić kadrę na mecz

ale ja tak oglądałem końcówkę 90min + tam doliczony czas patrze Evra traci piłkę zamiast wybić to ją stracił myślę będzie brama no i była ...

Można tutaj nawiązać mecz Polski z Niemcami nieszczęsne 2:2 po błędzie Wawrzyniaka
    • CarVi napisał(a):

[...]

ale ja tak oglądałem końcówkę 90min + tam doliczony czas patrze Evra traci piłkę zamiast wybić to ją stracił myślę będzie brama no i była ...

Można tutaj nawiązać mecz Polski z Niemcami nieszczęsne 2:2 po błędzie Wawrzyniaka

ta akcja to akurat faul na Pogbie z tego co pamiętam przed polem karnym Bayernu. sędzie olał (w ogóle jakiś miał gorszy dzień) i poszła kontra.
      i brama. takie życie. trzeba było wcześniej wcisnąć 3 bramę to nie byłoby problemu.

dzisiaj Gigi pobił rekord, derby dla Juve, 4:1 i nawet kartka Khediry (za dyskusję od razu czerwona) mi nie zepsuła humoru.
      dobrze że chłopaki nie rozpamiętują wydarzeń na Allianz Arenie tylko idą do przodu bo walka o scudetto trwa.
      fajnie by było dorzucić jeszcze PW.

btw. nie odgwizdanie karnego dla Juve i nie uznanie prawidłowo zdobytej bramki dla Toro dyskwalifikują Rizzoliego jako poważnego sędziego międzynarodowego.
      amatorka. jak jeszcze raz komentator z Eleven powie że to najlepszy włoski sędzia to padnę na podłogę ze śmiechu.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez GamBit ().

• Do tego dochodzi najbliższy mecz bez Higuaina ;) Generalnie to Napoli ma farta w tym sezonie, bo omijają ich kontuzje. Praktycznie cały sezon w jednym garniturze.

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • hehe chociaż raz federacja ogarnęła sprawę. chociaż lepiej gdyby grał jednak, Napoli bez Igły traci 1/3 swej wartości.
      teraz musieliby nie stracić nawet oczka a Juve stracić aż 7.
      raczej awykonalne bez jakiejś konkretnej katastrofy.
      mistrz jest już znany według mnie.
    • Kto może nas opuścić ? ano

Caceres
      Zaza(wypożyczenie obstawiam)
      Sturaro
      Morata tak na 30% jestem pewien, że może nas opuścić
      Asamoah

A kto może przyjść w zamian między innymi mogą to być:

Isco
      Gotze
      Cavani
      Lukaku
      Cuadrado(Wykupienie)
      Dembele

Przydałby się ktoś jeszcze, który by uzupełnił lukę po Machrisio, który wyleciał na spory okres czasu ;(
    • Martwi mnie, że poruszana jest jedynie kwestia "zastępstwa" Claudio, czyli kolejny półśrodek typu Hernanes i ewentualnego napastnika jako uzupełnienie składu.
      My na gwałt potrzebujemy prawego obrońcę, bo mamy tylko Lichtsteinera, który nadaje sie już tylko na zmiennika -_- Do tego dochodzi wciśnięcie w końcu Sandro do pierwszego składu zamiast Evry. Środek pomocy to też dramat. Trzeba sie pozbyć Hernanesa, wykupić Leminę lub przedłużyć jego wypożyczenie i kupić solidnego pomocnika! Sturaro, Asa i Pereyra to takie srogie niewiadome. Pereyra sporo stracił przez zmianę taktyki..

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().

• Ciężko powiedzieć co będzie z Moratą. Widać, że ciągnie go do Realu. Generalnie nie ma z niego pożytku w tym sezonie. Oddał bym go za te 30mln i wyciągnął Berardiego z Sassuolo. Do tego szarpnąć sie na Cavaniego i mamy srogi atak. Pogba zostanie, bo o tym wspominał. Co do Cuadrado, to on sam raczej nie będzie chciał wracać, no ale to nie jego decyzja.

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • Z Moratą nie wiadomo - w Realu zapowiadana jest rewolucja, ciekawe jakie plany będą w stosunku do niego bo to determinuje czy zostanie czy nie.
      Berardi w tym sezonie jest tak bezproduktywny jak to tylko możliwe, w tej formie jest za słaby na pierwszy zespół Juve. ba, nie wiem czy na ławce by się zmieścił.danie za niego 30 baniek jeśli się nie ogarnie to gruba przesada według mnie.
      Cavani - ciężka sprawa bo jakoś nie lubię tego gościa. niby umiejętności jakieś tam ma ale tak mi nie pasuje do Juve że to aż w oczy kłuje.
      Pogba - kto wie. tak naprawdę dzisiaj słowa w profesjonalnym futbolu dość mocno się zdewaluowały. nie ma już albo są na wymarciu tacy jak Maldini, Del Piero czy Totti.
      Real ma na niego chrapkę, pewnie Barca też. 100 baniek i chłopa nie ma, sam Marotta mu pomoże pakować walizki.
      co może być interesem życia bo brak mu ustabilizowanej formy. a może i rozkwitnąć jak Coman w Bayernie.
      według mnie rozsądnie byłoby zostać ale rozsądek w świecie futbolu zastępowany jest od jakiegoś czasu porządną tygodniówką.
      marzeniem pozostaje Christian Eriksen z Tottenhamu ale jest raczej nie do wyciągnięcia.
      Cuadrado mimo tego że jest często jeźdźcem bez głowy też by się przydał bo widać że liga angielska jest dla niego nie do ogarnięcia, lepiej radzi sobie w Serie A.
      słabo widzę to mercato bo gwiazd raczej nie ściągniemy a mówiąc szczerze zaczynam powoli tęsknić za jakimś dużym, medialnym transferem.
      Gotze mówię nie, nie chcę rozkapryszonego gówniarza z pensją jak najlepsi gracze.
      wypożyczenie Benatii o którym się mówi - nie. wolę wprowadzanie powoli Ruganiego bo to przyszłość.
      do odstrzału typuję Cacaresa co mnie smuci bo go lubię za to że zawsze płuca wypluwał i chciał u nas grać. dodatkowo jest dość uniwersalny pod względem pozycji na jakich może grać.
      i pewnie Zaza. jakimś fanem sprowadzenia go nigdy nie byłem (wolałbym Giabbadiniego ale tego olaliśmy i poszedł do Napoli) ale jako joker sprawdzał się genialnie.
      skończy się na zakupach w Serie A i łataniu dziur.
      obym się mylił.
      bo Marchisio wróci za pół roku (przy dobrym wietrze) a Lemina to jednak nie ta liga. że o Hernanesie nawet się nie zająknę w kontekście zastąpienia Il Principino bo to kawał z kategorii tych abstrakcyjno-perwersyjnych.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez GamBit ().