Juventus Turyn F.C.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Jak bardzo nudny był ten mecz, że z chłopakami praktycznie tylko piliśmy i prowadziliśmy rozmowy o naszej egzystencji i Bogu :E Cieszą 3pkt i bramka Dybali. Zapominamy i czekamy na City.
      Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().

• Przerwa świąteczne. Juve awansowało w LM, dalej gra w PW, a w serieA odzyskało właściwy tor.
      Plasujemy sie obecnie na 4 pozycji z stratą 3pkt do lidera :) Trochę lipa w LM z tym Bayernem hihi

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • DLuGi xD napisał(a):

Jutro pierwszy mecz w nowym roku :) Zobaczymy jak z formą u chłopaków. Muszą być 3pkt!

Pięknie i spokojnie. 3:0 po bramkach Dybaly, Bonuca i Zazy.
      Dybala jest dobry. powiedziałbym że bardzo dobry ale czekam na mecze w LM czy się nie spali.
      bo to młody chłopak jeszcze. jak ominą go poważniejsze kontuzje będziemy mieli pociechę na lata.
      Morata mnie zdumiewa. zgubił formę i jest straszny. to nie ten sam gracz co w tamtym roku. liczę że zostanie i nie znęci go Zidane na stanowisku trenera Realu.
      po kiepskim starcie mamy 3pkt straty do lidera i według mnie dobre morale. zespół idzie jak burza.
      oby tak dalej.
      plotki o Gundoganie uważam za przesadę. na pewno nie w zimę. to nie okienko kiedy kupuje się takich zawodników a bardziej na łatanie dziur.
      z Bundesligi zdecydowanie wolałbym Calhanoglu.
      kiedykolwiek.
      choćby zaraz.

ps. ogólnie rzecz biorąc mam wrażenie że tylko my kibicujemy Juve na tym forum :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez GamBit ().

• Kiedyś więcej osób t zaglądało :) Ogólnie więcej osób zaglądało na 4um OGame. Cieszy mnie forma Dybaly, Zazy i Mario! Zastanawiam sie co sie stało z Alvaro. Czy jest to spowodowane odejściem LL? Przyjaźnili sie. W ogóle nie gra zespołowo. Jedyne o czym myśli, to bramka przeciwnika.
      Ewidentnie brakuje nam prawego skrzydła! Lichtsteiner już nie truchta tak jak kiedyś.
      Co do Gundogana, to wiadomo, że takiego piłkarza nie da sie kupić w styczniu.. w lecie będzie trzeba wyłożyć z 40mln.

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • Już kocham ten temat Forza Juve <3

Wiec jak się przedstawia sytuacja na obecną chwile ? Ano tak, że Morata w końcu się odblokował 4 brameczki w 2 meczach z Inter'm, Chievo to dobrze bo musi się czuć pewnie ma mecz z Bayernem ale zależy jak Allegrii podejdzie do tematu Mandziukic czy Morata no i jest jeszcze ten Zaza, który ostatnio się chłopak rozbrykał :> Co jeszcze można dopowiedzieć o wypadnięciu Cacesera niestety na 5 miechów ;/ no i nowy Rekord zwycięstw rzędu w Serie A 13 mam ogromną nadzieje, że wynik ten utrzyma się do meczu z Napoli, gdzie pokonamy ich a szczególności Dybali i Pogby !
    • najważniejszy będzie mecz z Napoli. dla mnie Serie A jest jednak ważniejsza w tej chwili bo tam idzie świetnie.
      chciałbym żeby się forma przełożyła na mecze z Bayernem bo Guardiola ma tam niezły szpital.
      nawet w ostatniej chwili ściągany Tasci też złapał jakiś uraz ostatnio.
      ogólnie nie jest źle, oby Morata strzelił w kolejnym meczu to powinien wrócić do składu na stałe.
      Cacares - szkoda ale mamy zastępców i to wcale nie gorszych.
      a Dybala jest mocny. jasna cholera będzie z niego pociecha o ile się nie połamie i zatrzyma się w piłkarskim rozwoju.
      swego czasu przechodziliśmy to z Del Piero który nigdy nie wrócił do formy sprzed kontuzji.
      zobaczymy ale ja jestem optymistą.
    • Moim zdaniem optymalny duet w ataku na tą chwilę to Dybala + Zazy, przy czym Max nie ustawia ich razem. Zaza jest agresywny, rozbija obronę i do tego ma umiejętności. Przy nim Dybala ma o wiele więcej miejsca na boisku.

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • No i jest 15 zwycięstwo z rzędu ! <3 i lider jest nasz. Zaza się postarał ale sam mecz był wyrównany Dybala nie miał swojego dnia prócz tej jednej okazji gdzie strzał przeniósł nad poprzeczką. Bonucci uratował nas najprawdopodobniej od utraty bramki martwi mnie fakt, czy nic poważnego mu się nie stało i czy będzie gotowy na mecz z Bayernem bo z obroną krucho jakby odpadł Bonucci.
    • Chciałem Zazę od początku tego meczu.. wszedł i strzelił decydującą bramkę. Cieszy fotel lidera, ale teraz trzeba go jeszcze utrzymać.

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • Mecz z Bologną.. dramat. Ani jednego strzału w światło bramki. Irytują mnie rzuty rożne. Na prawdę nikt nie potrafi wsadzić piłki głową do siatki? -_- :ocb:

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().

• Mamy za sobą pierwsze starcie z Bayernem. Pierwsza połowa była dramatyczna.. miałem wrażenie, że gramy na wyjeździe. Na całe szczęście Dybala pociągnął nas do remisu. Eh..

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • patrząc na to że mimo pierwszej zawalonej połowy Bayern wcisnął tylko dwie to raczej nie spodziewam się pogromu.
      w Monachium obstawiam 2:1 lub 1:0 dla Bayernu bo niestety w tej chwili są poza naszym zasięgiem.
      kijowo trafiliśmy, na faworyta do zwycięstwa na wczesnym etapie.
      trzeba być realistą i utrzymać pierwsze miejsce w Serie A i spróbować za rok.
      a może chłopaki zrobią niespodziankę jak w tamtym roku z Realem? :P
    • Powiem tyle wstyd ! Drużyna tak wielkiej klasy jakim jest Juventus nie może podchodzić do meczu tak jak dziś dziś w szczególności Ruganni, który zawiódł po całości kompletnie cała drużyna grała nic na tak słaby skład Interu jaki wystawił Wynik pozostanie taki jaki już jest ale trzeba wynieść z tego meczu konsekwencje.Plus taki, że karne wykonali perfekcyjnie nie zjadły ich nerwy.

Teraz skupić się na lidze i nie tracił głupio pktów od tego jest Napoli heh oraz przygotować się na wyjazd do Monachium.
    • Wszystko bolało mnie z nerwów w tym meczu.. Wstyd to mało powiedziane. Nie przystoi takiej drużynie przegrać 3:0. Kubeł zimnej wody..

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • Mario jest powołany, ale za to Chiellini nie.. Jestem ciekaw jakim ustawieniem wyjdziemy. Mario + Morata w ataku? Eh a na środku pomocy dupa :/

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • No i odpadliśmy z LM..

Bayern wygrał mecz dobrymi zmianami. My niestety nie mieliśmy kogo wprowadzić do gry, aby ją ożywić. Do tego kłania sie ciągła nieskuteczność naszych piłkarzy. Szkoda, przykro.. ale odpadamy z podniesioną głową. Jeszcze sporo nam brakuje.

Ps. Moim zdaniem mógł wejść Zaza i Asamoa zamiast Mario i Sturaro.

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • Sturaro za Khedirę nie był złym pomysłem.
      Mandzukić mógł zostać na ławie bo Zaza jest szybszy i bardziej mu się chce grać mam wrażenie.
      szkoda meczu ale przynajmniej walczyli.
      brakło sił i zmienników.
      i ta decyzja sędziego przy prawidłowej bramce Moraty która mogła zmienić przebieg meczu.
      szkoda. ale patrząc na to kto bardziej chciał wygrać to Bayern zasłużenie awansował.
      przysiedliśmy na tyłku od 60 minuty i to się zemściło. nie można się bronić całym zespołem pół godziny i liczyć że nic nie wpadnie.
      teraz Serie A i PW.
      mówi się trudno.