Juventus Turyn F.C.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Edytowałeś posta i nie widziałem, że coś napisałeś :E
      Jak dla mnie forma w LM jest bardzo dobra, a patrząc na poprzednie sezony w których traciliśmy punkty z "byle kim" to wręcz rewelacyjna.
      Mecz z Sevillą bardzo mi sie podobał. Khedira z miejsca podniósł poziom środka pola i tak jakby Hernanes gra przy nm pewniej. Pogba zagrał w końcu dla zespołu.
      Cuadrado odpalił i to wyrażnie, aczkolwiek mam wrażenie, że to jeszcze nie jest wszystko na co go stać.

Również uważam, że jedynie odejście Teveza jest odczuwalne. Co do Comana, to moim zdaniem ostawał szansę w Juve w złym miejscu. To zawodnik bardziej pasujący do 4:3:3. Swoją drogą szokiem jest dla mnie fakt, że Zaza nie jest klocem! Jest zwinny itp.
      Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • Na SoloJuve obił mi sie o oczy takowy news. Swoją drogą chciałbym zobaczyć w meczu z Bologną 3-5-2 w takim ustawieniu: Buffon, Bonucci, Barzagli, Chiellini, Sandro, Pogba, Heranes, Khedira, Cuadrado, Morata, Dybala :) Później niech wejdą z ławki Rugani, Lemina i Zaza :)

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().

• Pogba mógłby usiąść na ławie albo zjeść kilka Snickersów :E Taka prawda. Chiellini powinien być stopniowo zamieniany na Ruganiego, bo jest najsłabszy w BBC.

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • akurat Pogba mam wrażenie dostał takie polecenie od Allegriego.
      mniej kozaczenia, więcej pracy dla dobra drużyny.
      inaczej nie wiem skąd w nim taka zmiana, jakby bał się uderzyć z daleka.
      a Rugani powinien dostawać szansę. może nie w ważnych meczach ale z jakimiś ogórkami niech się ogrywa bo ma chłopina umiejętności i papiery na dobrego obrońcę.
      baa, on już by się łapał w podstawie większości drużyn, nie bez powodu chciał nam go podkupić Arsenal.
      ale Juve to nie większość.
    • Tym bardziej, że Rugani rozegrał już cały sezon w serieA i został okrzyknięty jednym z najlepszych stoperów. Do tego brak żółtej kartki przez cały sezon to wyczyn. On nie musi sie już rozwijać abt wskoczyć do pierwszego składu! On ma sie już w nim kształtować :)

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • DLuGi xD napisał(a):

Moim zdaniem już z Frosinone powinien wyjść w podstawowej 11, bo był to "błahy" przeciwnik.

tylko akurat w tym meczu było parcie na 3pkt bo start sezonu był taki jak wiemy.
      więc pewnie Allegri nie chciał ryzykować bo Rugani to jeszcze bardzo młody chłopak.
      zobaczymy,uczyć ma się od kogo. Barzagli nie będzie wieczny (chociaż nieźle mu idzie :D) a i Kielon,Bonuc i Sandro mają spore umiejętności.
      niech pracuje na treningach dostanie w końcu pewnie szansę.
      żeby tylko nie było jak z Gio albo Giabbadinim (nigdy nie wiem jak się to pisze) - wieczne talenty.
    • uwierzmy w Marottę.
      ludzie psy wieszają a karawana jedzie dalej.
      ludziska wiedzą co robią,Allegri też głupi nie jest.
      pojedynek z Interem będzie papierkiem lakmusowym dla tego składu.
      czy odmłodzenie nie jest robione na hurra.
      Marotta i Allegri mają u mnie kredyt zaufania.
      nawet gdyby ten sezon był na straty. kiedyś zrobić to trzeba było.
      mamy nauczkę z czasów Interu z panowania Mourinho.
      trzeba myśleć przyszłościowo.
      przeżyłem lata 90-te, przeżyłem Serie B, przeżyję sezon bez mistrza.
      chociaż "Dla Juventusu zwycięstwa nie są ważne. To jedyne, co się liczy".

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez GamBit ().

• Oglądanie serieB było traumą, no ale z drużyną jest sie zawsze i na zawsze. Dla mnie jest ważne, żeby Juve dobrze zagrało w LM i zajęło drugie miejsce w serieA.

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • No i jesteśmy po dwóch remisach.. koszmar. Mecz z Interem arcydziwny. Szok, że nie zlali nas w pierwszej połowie.. szok, że my nie zlaliśmy ich w drugiej.
      Meczu Ligi Mistrzów nie dało sie oglądać. Zasypiałem..

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • Moim zdaniem coraz bardziej widać, że Max nie daje sobie rady. Nie wie jak ustawić zespół. Ciągle kombinuje i liczy na to, że wszystko zatrybi.
      Nie wiem czemu, ale chciałbym zobaczyć ustawienie 3-4-1-2: Gigi - BBC - Sandro, Pogba, Claudio, Cuadrado - Pereyra - Morata, Dybala.

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().

• w tej chwili LM to nasz najmniejszy problem.
      Serie A leży i kwiczy. meczu nie oglądałem bo nie mogłem ale podanie Pogby do Lichiego zawodowe.
      dalej czekamy aż to się wszystko jakoś poukłada w głowach bo będzie lichutko.
      trzeba gonić czołówkę w lidze, LM w tej chwili jest dość bezpieczna.
    • 3pkt z Empoli i fakt, że w końcu mamy dwa zwycięstwa z rzędu to jedyne plusy dzisiejszego meczu. Koszmar! W tym sezonie nie gramy kompletnie nic, a w przyszłym nie będziemy grać w Lidze Mistrzów.. musimy sie z tym pogodzić.

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • może tak źle nie będzie. przypominam że poprzednie sezony też nie zachwycaliśmy, często męczyliśmy się niemiłosiernie i wygrywaliśmy też czasami fuksiarsko.
      liczę że będzie teraz tylko lepiej bo pomoc zaczęła funkcjonować, obrona oprócz jednego babola spisywała się dobrze. jak tylko napastnicy w końcu zaskoczą będzie dobrze.
      btw bramka nr 3 to kompromitacja sędziów. Lichy na spalonym tak na moje oko 3 metrowym :/ co prawda nie wypaczyło to wyniku za bardzo ale dalej twierdzę że sędziowie w Serie A to od naszych rodaków z Ekstraklasy mogliby się sporo nauczyć.
      jak przerażająco by to nie brzmiało :D