Juventus Turyn F.C.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• -Ogladajac mecze grupowe Juve smiem twierdzic ze nie grali porywajacego futbolu i na przyklad spotkanie z Olympiakosem( na wyjezdzie) byly podobne do tych z Monaco. Z Atletiko podobnie meczenie buly przez oba zespoly w dwumeczu. Z BVB zagrali najlepiej od dluzszego czasu,ale Monaco to znowu powrot do ,,meczenia buly".
      -LM wiaze jaja: Buffon,Chiellina,Tevez,Pogba,Vidal, Bonucci,Barzagli,Pirlo,Evra, tak na szybko przyklady, ktorym LM nie powinno wiazac jaj ;)
      -Lech jest takim polskim odpowiednikiem Romy duzo zapowiada a wychodzi jak zwykle ;)
      -Trolla szukaj u siebie w rodzinie.
      - Czerwiec/lipiec to okres wakacyjny i ruch wiekszy w interesie. Mialem na mysli wyjazd na mecz Waszego klubu, a w czerwcu to raczej Buffon grzeje jaja na plazy niz gra w pile. Pazdziernik-Grudzien sa dobre okazje badz marzec-kwiecien.
      Menelinho
    • Kar(L)ik napisał(a):

-Ogladajac mecze grupowe Juve smiem twierdzic ze nie grali porywajacego futbolu i na przyklad spotkanie z Olympiakosem( na wyjezdzie) byly podobne do tych z Monaco. Z Atletiko podobnie meczenie buly przez oba zespoly w dwumeczu. Z BVB zagrali najlepiej od dluzszego czasu,ale Monaco to znowu powrot do ,,meczenia buly".
      -LM wiaze jaja: Buffon,Chiellina,Tevez,Pogba,Vidal, Bonucci,Barzagli,Pirlo,Evra, tak na szybko przyklady, ktorym LM nie powinno wiazac jaj ;)

oczywiście, gdyby co roku nie było takiej presji o porządny wynik w LM to pewnie by nie wiązała. a jest inaczej. Tevez w LM czekał na gola latami, Pogba nie jest jeszcze w pełni ukształtowanym zawodnikiem. co do reszty się zgodzę.

Kar(L)ik napisał(a):

-Lech jest takim polskim odpowiednikiem Romy duzo zapowiada a wychodzi jak zwykle ;)

kibice Lecha też tak co roku prężą muskuły? bo się w tym temacie nie orientuję?
      bo romaniści mało forum SA nie rozsadzili jak napięli muskuły.

Kar(L)ik napisał(a):

-Trolla szukaj u siebie w rodzinie.

napisałem to z odpowiednią emotką na końcu ale widać poczucie humoru w narodzie jest takie jak rozum. czyli słabe.

Kar(L)ik napisał(a):

- Czerwiec/lipiec to okres wakacyjny i ruch wiekszy w interesie. Mialem na mysli wyjazd na mecz Waszego klubu, a w czerwcu to raczej Buffon grzeje jaja na plazy niz gra w pile. Pazdziernik-Grudzien sa dobre okazje badz marzec-kwiecien.

wakacje to tylko zwiedzanie miasta i stadionu. pewnie i tak urlopu w wakacje nie dostanę bo zapowiadają się pewne prace remontowe na bloku energetycznym na którym pracuję. bardziej bym obstawiał wrzesień/październik, to będą moje wakacje :D
      a z wyjazdami jest różnie. trzeba mieć karty kibica które mogą mieć tylko obywatele Włoch jeżeli chodzi o ligę z tego co się orientuję. na puchary jest prościej ale bilet dostać to raczej z cudem graniczy
    • Mysterious napisał(a):

Nie lubię włoskiej piłki.. a Juve jakoś nigdy nie wzbudzało we mnie sympatii..

Bo tego klubu nie da się polubić, trzeba się dla niego urodzić :D

Mecz z Monaco to były jedne z najbardziej zmarnowanych 90 minut w życiu, aż zęby bolały jak się to oglądało..

To trza było nie oglądać tylko sobie przełączyć na telenowele :)

Jednak jak nigdy życzę wam przejścia tej starej, sprzedajnej..Tu już ocenzuruję bo znowu bana dostanę :P

Tu w zupełności nie rozumiem o kogo chodzi ??

Im dłużej to wszystko obserwuję tym bardziej mam wrażenie, że te losowania są ustawiane. Tak łatwej drogi do finału jak w tym roku Real jeszcze nie miał. Barca? City, PSG i Bayern :E

Masz racje Karl-Heinz Riedle miał magnes w ręce bo inaczej nie wylosował by Barcelony :brawo:

Oby sprawdziły się wasze obserwacje co do tego, że bez presji Juve gra lepiej.. Rewanż w Turynie więc dobrze by było nie zostać rozjechanym w Madrycie niczym Porto w Monachium.. A w rewanżu podobno wszystko się może zdarzyć.

Jak Boga Kocham, i dam sobie rękę uciąć ale pierwszy mecz jest w Turynie a rewanż w Madrycie :]

Heh kto by pomyślał, że będę kibicował włoskiej drużynie :E

:super:
    • Może i trochę spowalnia ale dziś tylko on zagrał najlepiej z całej drużyny i ten gol cudo :D Szkoda ze ten drugi strzał wszedł w słupek :?
      Niestety Bonu zawinił przy pierwszej bramce chyba mus soda uderzyła do głowy po tym jak został wybrany do jedenastki w Europie >_>

A Lazio zremisowało a nie wygrało :)
    • serio zremisowało? o sorki fakt, coś niedoczytałem albo miałem chwilowy reset mózgu.
      ciekawi mnie kiedy chłopaki będą świętować mistrza. jakby dobrze poszło to już w tej kolejce by się udało ale widać zmęczenie po LM.
      i może trochę zlekceważenie rywala. bo tak naprawdę Torino mniej ten mecz wygrało niż my go przegraliśmy. trochę na własne życzenie.
    • Kiedy zdobędą mistrzostwo ?? hm...

Po 32 kolejkach mamy 73pkt czyli nad drugim Lazio które ma 59pkt mamy 14pkt przewagi idąc tym tropem zostało jeszcze 6 kolejek czyli 18pkt do zdobycia tym samym musimy wygrać 2 mecze żeby zostać mistrzami :)
    • Remex napisał(a):

Kiedy zdobędą mistrzostwo ?? hm...

Po 32 kolejkach mamy 73pkt czyli nad drugim Lazio które ma 59pkt mamy 14pkt przewagi idąc tym tropem zostało jeszcze 6 kolejek czyli 18pkt do zdobycia tym samym musimy wygrać 2 mecze żeby zostać mistrzami :)

opanowałem matematykę na tym poziomie :D chodziło mi kiedy faktycznie to nastąpi. czy dadzą sobie jeszcze wyrwać kilka pkt czy nastąpi to z pomocą innego zespołu (Lazio) itp :)
      o to mi chodziło
    • No forma nie błyszcza :-/ Mam nadzieje że nie będą zniżkować i wezmą się za siebie :-| Przydał by się teraz Antonio który potrafił zmotywować w ciężkich chwilach.
      Podejrzewam że Roma straci 3 miejsce na rzecz Napoli które uwierzyło w siebie i jest zmotywowane po dobrych występach w Lidze Europy i w Seria A
    • Kar(L)ik napisał(a):

Napoli dostalo od prezesa ultimatum albo dobre miejsce i LE albo nici z wakacji ;) Takze pykna spokojnie Rome, a Juve w takiej formie jak ostatnio ciezko bedzie mialo z Realem.

z tym Napoli też bym taki pewny nie był. Roma dołuje ale jak się zepną w końcu to mogą ich pocisnąć. w końcu ta zła passa kiedyś musi się skończyć :)
      i fakt, w tej chwili Juve albo jest jakiś problem albo przyszedł spadek formy. lepiej teraz niż w czasie najważniejszych meczów sezonu. czekamy aż się ogarną :D
    • Praktycznie cały czas gramy tym samym składem, więc nie dziwi mnie spadek formy. Dodatkowo pierwszy raz na tym etapie sezonu dalej gramy na trzech frontach.
      Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • Remex napisał(a):

No wzmocnienia są potrzebne w defensywie na skrzydłach i w ataku :-/
      Zobaczymy co Marotta wymyśli w okienku transferowym obyśmy nie byli rozczarowani >_>

skrzydła to podstawa a potem zastępstwo za Teveza. pozbyć się LL i Pepe.

edit: Juve - Fiora 3:1 z czego Fiora miała 2 karne. jeden przestrzelony.
      co my zrobimy bez tego Teveza nie wiem i zachodzę w głowę kto by go mógł zastąpić...

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez GamBit ().

• No i skończyło się 3:2 dla JUVE niestety 2 połowy nie obejrzałem bo dzieciak wisiał mi na głowie, ale z tego co wiem to Fiora miała 2 karnego co oznacza ze mecz mógł się zakończyć remisem >_>
      No cóż pozostaje nam wygrać 02.05.2015 Mecz na wyjeździe z Sampdoria i będziemy mięć Scudetto :] FORZA JUVE !!! :D

A co do Teveza do fakt nie ma kim go zastąpić :-/

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Remex ().

• Mozę mecz nie był porywający a skład nie zbyt rezerwowy to zagrali bez szaleństwa i bez zbytniego przemęczenia co poskutkowało wygrana 0-1 i tym samym możemy się pochwalić 33 Scudetto FORZA JUVE :D
    • Remex napisał(a):

podsumowanie zdobycia Scudetto :D

JUVENTUS Scudetto 33

piękne...nie myślałem że po chudych latach nastąpią 4 takie chwile pod rząd...
      plan minimum wykonany, teraz LM i PW. jedno z tych dwóch i będę zadowolony z sezonu.
      obiektywnie patrząc na PW jest spora szansa.
      LM mniejsza ale piłka jest dlatego niesamowita że wszystko może się w niej zdarzyć :D
    • Ufff koniec pierwszego meczu półfinałowego. Wynik 2:1. Cieszy, bo stresu było co niemiara. Ewidentnie brakuje nam napastnika. Tevez zszedł, Morata zszedł i zostaliśmy bez ataku. Ll był w stanie w tak krótkim czasie zepsuć dwie 100% sytuacje :E
      Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31