No właśnie ja dziś oglądam mecz z kotem
chociaż dziwczyna się odgraża że też będzie oglądać mimo że chwilowo jest poza domem. Robie z niej kibica

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().
GamBit napisał(a):
czuć że kibicują Bayernowi bo akurat Lewandowski tam gra.
szkoda słów.
a akurat Lewego uważam za średniego piłkarza. sam nie jest w stanie zrobić nic. cała drużyna musi pracować na jego gole a to nie cecha gwiazdy tylko porządnego wyrobnika.
DLuGi xD napisał(a):
Polacy to kibice sukcesu. Pamiętam, jak cały facebook był "obsrany" BVB (nie urażając prawdziwych kibiców) gdy grało tam 3 polaków i osiągali sukcesy. Oczom nie dowierzałem widząc osoby, które nigdy ni oglądały piłki nożnej, a co dopiero kibicować komuś
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Remex ().
DLuGi xD napisał(a):
Ja ze swojej kobiety już zrobiłemCo prawda nie takiego 100%, ale mecze ze mną ogląda
Jak jest poza domem, to też prosi mnie o link do meczu
![]()
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().
DLuGi xD napisał(a):
GamBit, to w czwórkę możemy sie wybraćZ Rybnika nie mam tak daleko do Sosnowca
Co do żony Roberta, to tak samo jak z Matrim![]()
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez GamBit ().
GamBit napisał(a):
Aż jestem ciekawy tego meczu dziś. Lekko trzęsę jednak portykami.
Remex napisał(a):
Widać było że plan na ten mecz to bronic wyniku z 1 meczu. Jeśli chcą coś zawojować to muszą zacząć grac bo jeśli będą grac jak dziś to w półfinale przejada nas jak asfalt![]()
Kar(L)ik napisał(a):
Rywal Juve w 1/2 bedzie finalista LMJuve na tle Monaco marnie oj marnie wygladali. Widac brak im odpowiednich rywali w lidze aby prezentowac wyzszy poziom poza Serie A.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez GamBit ().
Kar(L)ik napisał(a):
Chelsea odpadla bo chciala jak najmniejszym nakladem sil awansowac tyle,ze trafili na PSG, ktore lubi atakowac w przeciwienstwie do Monaco, ktore preferuje podobnie jak Juve murowanie. Mocniejszy zespol w ofensywie rozbije Juve i tyle.
Kar(L)ik napisał(a):
Monaco, ktore preferuje podobnie jak Juve murowanie. Mocniejszy zespol w ofensywie rozbije Juve i tyle.
DLuGi xD napisał(a):
Juve preferuje murowanie? Widać, że masę meczów oglądasz.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Mysterious ().
Kar(L)ik napisał(a):
Sorry Boss Juve tylko atakujeMówimy o LM nie o Serie A jakby co,ale co tam mało meczów oglądam
![]()
Roma to taki Lech z polskiej ligidużo mówi, a potem wychodzi co i jak
![]()
Kar(L)ik napisał(a):
1.A czemu mam nie porownac jak Juve gra w Serie A a jak w LM ? wytlumacz prosze![]()
Kar(L)ik napisał(a):
2. Skoro napisalem ze inaczej Juve gra w Serie A inaczej w LM to znaczy,ze musze ogladac rozgrywki ligowe jak i w europejskich pucharach nieprawdaz ? Czy inaczej myslisz ?
Kar(L)ik napisał(a):
4. Troche dalej niz kilometr i nie spinaj sie tak bo ci zylka peknie i co wtedy ?
Kar(L)ik napisał(a):
Czy do Wloch daleko nie powiedzialbym wystarczy wczesniej wszystko ogarniac i mozna smigac po Europie lub tylko do samego Turynui koszta tez mozna ogarnac na przyzwoitym poziomie aby portfel nie padl
![]()
Kar(L)ik napisał(a):
Real teoretycznie najlatwiejszy rywal jakiego mogl trafic Allegri. Jesli nie obsraja sie na SB to moze bedzie wyrownana rywalizacja.
1 gość