Legia Warszawa

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• wszedzie, tak i tu, znajdzie sie kilku kretynow, ktorzy beda popierac lub usprawiedliwiac wystepki naszych najwspanialszych kibicow na swiecie.
      dla mnie jest to zwyczajnie zalosne, a teksty karlika...bez komentarza.

oswiadczenie grup kibicowskich...ponizej wszelkiej krytyki. moze, gdyby bylo napisane w jez. polskim, przez kogos inteligentnego, wyksztalconego, daloby sie to jeszcze jakos czytac. niestety, pismo to wprawia mnie i wielu innych kibicow Legii, w zazenowanie, a kibicom innych smiesznych druzyn w lidze daje niezly powod do smiechu.
      po raz kolejny, przez bande lysych kretynow, ktos smieje sie z Legii, wylewajac w ten sposob caly swoj zal, zazdrosc. pismo napisane przez jakiegos lysego barana, ktoremu inny lysy baran dyktowal co ma pisac, pokazuje tylko jak bardzo tepych ludzi mamy w tym calym smiesznym stowarzyszeniu.
      ja, osobiscie, na zylete przestalem chodzic po kilku ladnych latach czestej obecnosci tam i poki nie bedzie tam normalnie, nie wroce. mimo, ze jakis lysy wiesniak powie, ze jestem januszem. dosc mam patrzenia jak nawet na zylecie, ponoc najwierniejsi kibice klubu, kierowani przez tepego gniazdowego, potrafia innemu kibicowi swojej ponoc ukochanej druzyny porwac ubrania, uderzyc czlowieka w twarz, za co ? za to, ze majac biala koszulke pod spodem, nie chcial zdjac i tak rozpietej kurtki, gdyz bylo mu zwyczajnie zimno.
      a potem, w przerwie, isc do kibla, wypic cwiartke, zapchac kibel, urwac kran, czy cokolwiek innego. kiedys tak nie bylo.
      nie bede przyklaskiwal ludziom, ktorych na dobra sprawe powinno sie wytepic. no, ale widac niektorym, nawet tu, to imponuje.

nie powinno byc glaskania lysych tepakow i pozwalania im na wszystko, czego chca. z takimi ludzmi nie powinno sie w ogole polemizowac. moze troche naiwnie, ale mam nadzieje, ze panstwo wreszcie zacznie dzialac jak nalezy i pomoze Lesnemu, ktory sam bandzie troglodytow nic nie zrobi. zlapac jednego z drugim za morde, naslac komornika, moze sie uspokoja, a jak nie, to zamknac.

dziekuje, pozdrawiam.
      17.08.2005r - ...
      Zawsze z fartem 8-)
    • Dziękujemy nie wracaj nie musisz dobrze tam bez Ciebie jest ;)
      Twój wywód niczym najlepsze komentarze z onetu ;)
      Chlip chlip pogrążony w rozpaczy :D

Nie wracaj nie musisz możecie sobie pisać, a życie toczy się dalej i wasze pisanie w sieci jest tyle warte co zeszłoroczny śnieg.

ps. Wytykać brak znajomości języka polskiego samemu nie potrafiąc poprawnie napisać zdania brawo dobry mózg z ciebie
      Pozdrawiam
      Menelinho
    • no i wlasnie o takich jak ty (celowo z malej) pisalem.
      nawet nie skomentuje tej wypowiedzi, szkoda klawiatury.

poczekam, moze ktos rozumny sie tu jeszcze wypowie, bo sorry kolego, ale za gowniarz jestes i troche przy tepy.

bez szacunku,
      pozdrawiam.
      17.08.2005r - ...
      Zawsze z fartem 8-)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez farcik ().

• farcik napisał(a):

porwac ubrania, uderzyc czlowieka w twarz, za co ?

Za to, że nie stosował się do regulaminu tej trybuny. Jak się siedzi pod gniazdem i pstryka fotki nie będąc ubranym w barwy no to sorry... Właśnie dzięki gniazdowemu i jemu podobnych nie ma na tej trybunie syfu, które się tam pcha (dla lansiku). Zapchany kibel, urwany kran, KIEDYŚ TAK NIE BYŁO? O czym Ty człowieku do mnie rozmawiasz... kogo chcesz oszukać?:E
      Kibelki w Legii święcą czystością i przykładem. (czasami zdarza się jakieś gruntowane sprzątanie Legia - Polonia... 3 lata temu?:E), ale aktualnie to oprócz Ciebie nikt nie widzi tam problemów (no chyba, że się tam ich szuka).
      "Nigdy nie poznacie bohatera, którym było pisane Nam się stać"
      u50 - OFF
      uDraco - ON
      Chatek_emeryt

• czy ja wspomnialem cokolwiek o robieniu fotek ?
      tacy z was bywalcy a nawet nie wiecie o jakiej sytuacji pisze. naprawde, drodzy madrale, przejdzcie sie kiedys na ta zylete, zamiast madrzyc sie na forach, nie majac pojecia o czym sie pisze. zal komentowac.

moze ktos madrzejszy wreszcie wlaczy sie do dyskusji i nie bedzie pierniczyl tylko rzeczowo sie wypowie o tym co sadzi nt. naszych najwspanialszych lysych malpek z zulety... ?
      pozdrawiam.
      17.08.2005r - ...
      Zawsze z fartem 8-)
    • farcik napisał(a):

tacy z was bywalcy a nawet nie wiecie o jakiej sytuacji pisze.

O tej jak jakiś lamus chciał sobie odpalić racę i pomachać po meczu? o tym jak ktoś nagrywał ultrasów i zapewne potem wrzuciłby filmik do internetu co mogłoby skutkować wieloma negatywnymi pismami dla innych? o tym jak ziomeczki z suniami lansują się na środeczku Żylety w słit koszuleczkach? o tym jak zwraca się uwagę ludziom, którzy np przez to, że są pijani nie śpiewają, tylko udają, o tym jak zły jest Staruch, jak bardzo klnie, gdy ludzie przychodzą się tylko pokazać na ważnych meczach, a o średniakach zapominają?

moze ktos madrzejszy wreszcie wlaczy sie do dyskusji i nie bedzie pierniczyl tylko rzeczowo sie wypowie o tym co sadzi nt. naszych najwspanialszych lysych malpek z zulety... ?

Zabrzmiało jak:
      Czy ktoś z większym doświadczeniem na forum mi pomoże, bo sobie nie radzę w dyskusji z dwoma takimi net-patolami jak Chatek i Karlik?
      u50 - OFF
      uDraco - ON
      Chatek_emeryt

• Trafiła się prawdziwa perełka :D Wiesz nie wiem jak Ty, ale oprócz bojkotu to tylko naprawdę ekstremalne sytuacje powodują,że nie ma mnie na Ł3 ;) i jak napisał Chatek to nie trybuna dla lansu i każdy, który tam przychodzi i nie potrafi się dostosować będzie dostawał w cymbał ot sorry taki mamy klimat.

Chatek raczej czy ktoś przyjdzie i mi pomoże bo gówno wiem,ale chce błysnąć w sieci tylko nie mam konkretnych argumentów ;D
      Menelinho
    • farcik
      oswiadczenie grup kibicowskich...

Bez przesady, z reguly duza czesc oswiadczen pisanych piorem naszych rodzimych kiboli jest smieszna, stezenie patosu na poziomie kosmicznym. Anyway, co do samego oswiadczenia to jest ten brak marginalizacji o ktorej pisalem. W przeciagu ostatnich kilkunastu miesiecy wyrzucili w bloto pewnie z kilka milionow zlotych a oni dopiero teraz oswiadczaja ze moze sie zmienia i to tylko z powodu surowych kar nakladanych na Legie. Moze, bo przeciesz decyzje podejma wylacznie oni sami, wlasciciele nie maja nic do gadania.

Lewacko-teczowa propaganda... tak jakos mi sie skojarzylo :P
      "Zazdrość jest deklaracją niższości."
      Napoleon
    • Chatek napisał(a):

Tak. PROste. Klub zaakceptował te zasady (po części kibice, wyrabiając kartę kibica/kupując bilet i stawiając ptaka, przy okienku z akceptacją regulaminu)
      Tylko teraz... yyy... powiem tak - klub walczy z rasizmem. Ale nie powinien odpowiadać za to, że kibice wygwizdali czarnucha. Leśny nie nawoływał, żeby go poniewierać. To nie jest wina Legii - tylko jakichś jednostek nad którymi nie da się zapanować. Chyba doszedłem do wniosku, że karę powinni dostać Ci, którzy zawinili tej sytuacji, a nie Ci którzy grają na boisku/pracują w Legii/chcą dopingować swojemu klubowi (też zauważyłeś, że decyzja UEFA jest niesprawiedliwa?)

nie zauważyłem żeby decyzja UEFY była niesprawiedliwa.wybryki kiboli Legii to już recydywa więc nie dziwię się że kary się sypią.
      i kibice nie wygwizdali jak to ładnie nazwałeś "czarnucha" tylko udawali małpę z tego co pamiętam.
      i jeśli klub nie jest w stanie zapanować nad jednostkami niech to zrobią sami kibice.Staruch był kozak dać Rzeźniczakowi w mordę ale porządku nie potrafi zapewnić?
      nie wciskaj ciemnoty bo aż słabo się robi

Chatek napisał(a):

Mógłbyś mi wytłumaczyć co LM ma wspólnego z... rasizmem podczas ostatniego meczu Legii w LE?

chwilowo tylko to że uwaliło sobie wizerunek w Europie.myślisz że poważny sponsor w razie awansu do LM przyjdzie po wszystkich tych wybrykach? kto o zdrowych zmysłach chciałby swoim logiem popierać rasizm?

Chatek napisał(a):

Oj, ciekawy z Ciebie kibic. Ładnie życzysz mi i sobie :E

jak widać niewiele się różnię od tej bandy dzięki której Legia dostała karę.a sorry,ja do tego ręki nie przyłożyłem więc jednak jestem lepszy.
      ładnie im życzę bo może to by sprawiło że część z was (nas) zamiast obwiniać UEFA rozejrzało by się wśród tzw. kibiców i coś zrobiło.
      na razie widzę że kibice mają to w dupie a zarząd robi dobrą minę do złej gry.

Chatek napisał(a):

PS2 Stałem się kibolem w Twoich oczach? Takim internetowym napinaczem, czy Kibol-Ultrasem, z którym mnie utożsamiłeś?

stałeś się tylko kolejnym zachowującym się jak urażone dziecko kibicem który nie rozumie przyczyny i skutku zachowania kibiców.
      za niewinność Legia tą karę dostała? kibice to idioci i nie wiedzą że czegoś nie wolno robić bo polecą kary?

Chatek napisał(a):

I to jest najgorsze, widzi się tylko te złe aspekty życia kibicowskiego. A szkoda, bo według mnie te środowisko przyniosło Legii bardzo wiele. (o karach nikt za 5 lat nie będzie pamiętał, ale o sławie Legii Warszawa i ich kibiców już tak.)

dla osoby nie interesującej się piłką i Legią kibice tylko takie rzeczy robią.oprawy oprawami ale tego nikt nie będzie pamiętał.za to kary zostają i w pamięci i w sędziach którzy sędziują mecze Legionistów i w UEFie.
      i jakiej sławie tych kibiców mówisz? bo na razie jedyną ich sławą jest pan Staruchowicz i rozróby kibolskie
    • chwilowo tylko to że uwaliło sobie wizerunek w Europie.myślisz że poważny sponsor w razie awansu do LM przyjdzie po wszystkich tych wybrykach? kto o zdrowych zmysłach chciałby swoim logiem popierać rasizm?

Co chwila jest śpiewka,że sponsorzy nie przyjdą przez bandę kiboli :D Fortuna daje mega kase na nasze warunki, pepsi też nie przeszkadzało z każdą chwilą poszerza się grono sponsorów. Adidas zrobi na stulecie specjalna dedykowaną kolekcje dla klubu.
      Dodatkowo napiszę, że mamy głęboko to co myślą o nas inni :) więc spinaj dalej poślady :D
      Menelinho
    • Kar(L)ik napisał(a):

Co chwila jest śpiewka,że sponsorzy nie przyjdą przez bandę kiboli :D Fortuna daje mega kase na nasze warunki, pepsi też nie przeszkadzało z każdą chwilą poszerza się grono sponsorów. Adidas zrobi na stulecie specjalna dedykowaną kolekcje dla klubu.
      Dodatkowo napiszę, że mamy głęboko to co myślą o nas inni :) więc spinaj dalej poślady :D

ciekawe czy zarząd też tak na to patrzy jak Wy.
      co z tego że Adidas koszulkę robi? a ma nie robić mając podpisany kontrakt na dostawcę strojów? myśl,to nie boli.
    • Kar(L)ik napisał(a):

Poczytaj czy Adidas robi specjalne wzory dla klubów czy daje do wyboru z katalogu wtedy możemy dyskutować. Boli brak wiedzy ? Także teraz czytaj internety i jak się doczytasz to porozmawiamy dalej o myśleniu :)

tak,brak wiedzy.twój brak wiedzy ewidentnie mnie boli.
      każdy producent strojów robił okolicznościowe koszulki na różne klubowe święta i okazje dla różnych klubów.nie wiem dlaczego nagle jest to takim niesamowitym wydarzeniem ale ja nie żyję tylko Legią.to pewnie dlatego

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez GamBit ().

• Staram się dawać wam swobodę wypowiedzi, ale przesadzacie. Trzy ostatnie posty usuwam. Chcecie rozmawiać to róbcie to, ale proszę bez ataków personalnych.

OGame.pl
      Z Życia Uniwersów
      Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport

Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.
    • Kar(L)ik napisał(a):

Teraz przełóż to na polskie podwórko ;)

trudno wymagać aby takie koszulki ktoś robił dla innego klubu niż Legia w tej chwili.z tym że gdyby to Cracovia była mistrzem kraju i grała z powodzeniem w LE to pewnie Adidas zrobiłby takie koszulki dla niej.
      nie ma w tym nic dziwnego i specjalnie bym się tym nie podniecał.Adidas to przedsiębiorstwo jak każde inne.tak jak mówię - skończy się naszyciem specjalnego loga na wszystko i sprzedaż po droższej cenie.
    • GamBit napisał(a):

Staruch był kozak dać Rzeźniczakowi w mordę ale porządku nie potrafi zapewnić?
      nie wciskaj ciemnoty bo aż słabo się robi

Zadzwoń do niego i powiedz jak ma zrobić porządek ;) Ja osobiście nie wiem co można było w takiej sytuacji zrobić.

GamBit napisał(a):

chwilowo tylko to że uwaliło sobie wizerunek w Europie.myślisz że poważny sponsor w razie awansu do LM przyjdzie po wszystkich tych wybrykach? kto o zdrowych zmysłach chciałby swoim logiem popierać rasizm?

Na sponsorów przyjdzie czas jak Legia się do LM dostanie, a kontrakty z firmami trzeba będzie przedłużać. Wtedy żadna firma nie będzie patrzyła, czy grupa kilkudziesięciu kibiców gnębi murzyna, tylko ile głów w TV obejrzy logo sponsora.

GamBit napisał(a):

stałeś się tylko kolejnym zachowującym się jak urażone dziecko kibicem który nie rozumie przyczyny i skutku zachowania kibiców.
      za niewinność Legia tą karę dostała? kibice to idioci i nie wiedzą że czegoś nie wolno robić bo polecą kary?

Że co? Że jak?
      To Ty chyba nadal nie rozumiesz, że to nie Legia powinna dostać karę (a już na pewno nie taką)
      Urażony to jesteś Ty na 'kiboli' - nie ja ;)

GamBit napisał(a):

i jakiej sławie tych kibiców mówisz? bo na razie jedyną ich sławą jest pan Staruchowicz i rozróby kibolskie

Jeżeli jedyną rzeczą jaką znasz są rozróby to dyskusja z Tobą nie ma sensu :E. Poznałeś tylko ciemną stronę UltraMocy :E
      "pan Staruchowicz" :E
      u50 - OFF
      uDraco - ON
      Chatek_emeryt

• Chatek napisał(a):

Zadzwoń do niego i powiedz jak ma zrobić porządek ;) Ja osobiście nie wiem co można było w takiej sytuacji zrobić.

to on jest niejako twarzą kiboli Legii a widziałem na TT co pisał.dla niego nic się nie stało więc daje całej reszcie dobry przykład

Chatek napisał(a):

Na sponsorów przyjdzie czas jak Legia się do LM dostanie, a kontrakty z firmami trzeba będzie przedłużać. Wtedy żadna firma nie będzie patrzyła, czy grupa kilkudziesięciu kibiców gnębi murzyna, tylko ile głów w TV obejrzy logo sponsora.

ile głów zobaczy logo sponsora razem z bandą troglodytów demolujących stadion albo napieprzających się z Policją...fakt,to super wizerunek dla potencjalnego sponsora.
      nie zawsze każda reklama jest dobra.

Chatek napisał(a):

Że co? Że jak?
      To Ty chyba nadal nie rozumiesz, że to nie Legia powinna dostać karę (a już na pewno nie taką)
      Urażony to jesteś Ty na 'kiboli' - nie ja ;)

a kto ma dostać skoro to klub sprzedaje wejściówki na mecze.te u siebie oraz dysponuje wejściówkami na wyjazdy.więc skoro klub nie może zrobić porządku wśród swoich kibiców to kara się należy jak psu micha.cały cywilizowany świat sobie z tym poradził.zróbcie wiochę na meczu w Anglii - wtedy pogadamy o karach.tam nie ma siatki na 3 metry żeby odgrodzić idiotów od kibiców.
      i urażony nie jestem.zdumiony głupotą a owszem

Chatek napisał(a):

Jeżeli jedyną rzeczą jaką znasz są rozróby to dyskusja z Tobą nie ma sensu :E. Poznałeś tylko ciemną stronę UltraMocy :E
      "pan Staruchowicz" :E

jedyną rzeczą która mnie dobija jest właśnie to.co do całej reszty nie mam zastrzeżeń.
      analogicznie skoro ty widzisz wszystko oprócz rozrób - dyskusja z Tobą też jest jak z dzieckiem

Kar(L)ik napisał(a):

Koszulka, a cała kolekcja to jest jednak różnica ?

znaczy myślisz że dla innych klubów nikt nie zrobił skarpetek z jakimś wymyślnym logiem na stulecie?
      bo co rozumiesz przez kolekcja? czyli od koszulek na czapeczkach i tego typu pierdołach kończąc.to żadne wydarzenie,raczej standard w profesjonalnych klubach do których Legia się zalicza.

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez GamBit ().

• GamBit napisał(a):

to on jest niejako twarzą kiboli Legii a widziałem na TT co pisał.dla niego nic się nie stało więc daje całej reszcie dobry przykład

Dasz mi link do profilu Starucha?:D

GamBit napisał(a):

ile głów zobaczy logo sponsora razem z bandą troglodytów demolujących stadion albo napieprzających się z Policją...fakt,to super wizerunek dla potencjalnego sponsora

W TV jest zakaz pokazywania rozrób, rac, 'złych zachowań', oraz kontrowersyjnych spalonych ;)

GamBit napisał(a):

a kto ma dostać skoro to klub sprzedaje wejściówki na mecze.te u siebie oraz dysponuje wejściówkami na wyjazdy.

Jesteś tego pewien, że klub dysponuje biletami na wszystkie mecze wyjazdowe?;>

GamBit napisał(a):

analogicznie skoro ty widzisz wszystko oprócz rozrób - dyskusja z Tobą też jest jak z dzieckiem

Uwierz, że wiele z...'rozrób' znam nieco lepiej. W przypadku 'rozróby' :D jaką jest rasizm w stosunku do czarnoskórego bramkarza jestem krytyczny dla sprawców tej sytuacji - jak jasno mam to napisać, żebyś zrozumiał? :D

cały cywilizowany świat sobie z tym poradził.zróbcie wiochę na meczu w Anglii - wtedy pogadamy o karach.tam nie ma siatki na 3 metry żeby odgrodzić idiotów od kibiców.

uwielbiam tekst "cały cywilizowany świat sobie z tym poradził" :E
      Anglia (chyba powinno być LE, ale może ujdzie :P )
      ekstraklasa.net/liga-europy/to…=54785219bb9d3a7e47435d48
      Hiszpania
      ultras-tifo.net/news/3013-figh…portivo-and-atletico.html
      Niemcy
      ultras-tifo.net/photo-news/2997-hsv-werder-23-11-2014.html
      Włochy
      ultras-tifo.net/photo-news/2996-lazio-juve-22-11-2014.html
      LM
      ultras-tifo.net/photo-news/300…l-barcelona-25112014.html
      Reprezentacje
      ultras-tifo.net/news/2979-italy-croatia-16112014.html
      u50 - OFF
      uDraco - ON
      Chatek_emeryt

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Chatek ().

• Legia dostaje pule biletów i je sprzedaje. Lokeren sprzedało ok.200 sztuk na miejscu,ale jak się próbuje błysnąć w internecie to tak jest gambit. Sam kupiłem dla 4 znajomych z Brukseli bilety przed meczem ;)

ps. Staruch zobowiązał się chodzić od następnego meczu z rózgą i będzie karał niegrzecznych.

Zapytam byłeś kiedyś na Łazienkowskiej nie mówiąc już o meczu wyjazdowym ? Czy twoja wiedza pochodzi z sieci :D stawiam opcje nr.2
      Menelinho