Legia Warszawa

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Udało się zachować twarz w tak marnym sezonie. W mega trudnej sytuacji udało się wygrać. Straciliśmy podstawowych dwóch obrońców. Manu Manu... ojj przebudziłeś się w ostatnim momencie. Postawą w trzech ostatnich meczach zasłużyłeś na bramkę.

Szkoda tego zachowania na koniec.
      Chociaż samo wbiegnięcie na murawę po ostatnim karnym naganne, ale jakże piękne (nie mówię o przepychaniu z ochroną).

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dziób ().

• "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć" :)

E: dragonartur, nie siej propagandy, aż tak źle nie było. Chyba że byłeś tam i widziałeś że było inaczej to się z nami podziel :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Szaman 16 ().

• Nie ma to jak chlodna ocena z fotela w kapciach. Brawo dla Legii - czasami do wygrania procz umiejetnosci potrzebne jest szczescie. Dobre oprawy i dzieki za przylaczenie sie do protestu. :)
    • Po co był ten protest jak później było niszczenie krzesełek i wybieganie na murawie.
      Szacun za wyjście ze stadionu za oprawę i doping.
      Nie lubie Legii i Lecha alekibicowsko Legia na duży + Lech cieniutko. Nie oceniam z fotela poczekamy na relacje obu ekip.
      u61 TOP 20 max 18 ST[OFF]
      u65 TOP 44 max 26 ST[OFF]

Od kilku lat na emeryturze 8-) 8-) 8-)
    • Jak zobaczyłam jak kibice wybiegają na boisko żeby pogratulować piłkarzom to aż mi ciarki po plecach przeszły :D nie kibicuje polskim klubom, nie interesuję się polską piłką ale akurat do oglądania meczy Legii jestem zmuszana ;) gratuluję zwycięstwa w pucharze, życzę kolejnych zwycięstw i tak pięknego dopingu. O kibicach Lecha nawet nie będę się wypowiadać bo szkoda nerwów. Pokazali klasę nie ma co 8|
    • Nie ma to jak chlodna ocena z fotela w kapciach.

No, a co miałem robić? :)
      Siedzę sobie w TV i oglądam polskich kibiców, którzy robią świetną atmosferę, a potem nie potrafią się pogodzić z porażką i demolują stadion.
      Hyperion ON

Nick: NotoriousTT
    • eh przez arbajt nie dane było mi live w Bydgoszczy obejrzeć meczyku. Jest co żałować.
      Ultraska piękna i PIROTECHNIKA.
      Jak mistrza Legia zdobywała to na murawie trzeba było być.
      Media będą teraz dzihad przeprowadzać rudowłosy zbawca Polski pozamyka stadion Legii i Lecha :D dziennikarze .... reszta wiadomo jak leci.

PUCHAR JEST NASZ LALALALA.
    • Przypomniała mi sie sytuacja z 100 minuty, kiedy to Rudnevs oparł ręce na klatce piersiowej Vrdoljaka, a ten niczym Marszczerano, Alves, czy Busquets teatralnie upadł na murawę i zwijał się na murawie tak jakby mu noge ucięli... :D
      Hyperion ON

• Jakby nie patrzeć jest to śmieszne.

Restrykcje, zakazy - zły rząd który zajmuje się nie tym czym powinien. Trochę luzu, rozpierdol - nieudolny rząd nie dopilnował.

Dura lex, sed lex, nie pitolcie że to nie sprawa rządu - stadion, nie stadion tam też się łamie prawo, a że pewni goście dają przykład że tam się to dzieje nagminnie to już mogą mieć do siebie pretensje (albo Wy do nich). Wiem że nie każdy kibol jest debilem, że GW lubi jaskrawe kolorki ale kto ma zrobić porządek jak nie prawo i państwo? Piętnujcie debili a nie rząd.
    • "Mamy listy kibiców, wiemy gdzie dana osoba siedziała, w którym sektorze i na którym krzesełku. Łatwo będzie sprawdzić, czy siedzisko np. Kowalskiego z któregoś z klubów jest zniszczone" - podkreślił szef PZPN."

Jacy to są debile! Przecież NIKT na wyjeździe nie siedzi na miejscu z biletu! Już widzę ile bedzie niesłusznych zakazów za ten mecz.
    • Redyplomowany napisał(a):

Jacy to są debile! Przecież NIKT na wyjeździe nie siedzi na miejscu z biletu! Już widzę ile bedzie niesłusznych zakazów za ten mecz.

I właśnie to powinno się wytępić w pierwszej kolejności tak samo jak zakrywanie twarzy żeby można było łatwo identyfikować kto robi burdy.
      Zapraszamy do quizów w dziale HydePark Forum Ogame.pl:

Naukowych, Rozrywkowych lub Quizu sportowego
    • To nie ma tego zakazu zaslaniania twarzy? Mieli go wprowadzic juz dawno temu, chyba jeszcze ktorys z wczesniejszych rzadow mial to zrobic. A ja myslalem, ze po prostu nikt go nie respektuje a sluzby porzadkowe olewaja :D
    • No cóz ja także nie popieram tego, aby zamykac stadionu, w końcu prawdziwi kibice na tym cierpią. Z drugiej strony, Ci co jechali na mecz i zrobili te burdę zostaną opiepszeni przez swoich kolegów, którzy wiedzieli, że to przez nich. No cóż... zamykanie to zła decyzja i tyle...

Widac tylko, ze nikt nie ma pomyslu jak sobie poradzic z tym problemem.

Rząd ostatnio dużo o tym mówi ale wg kibiców Lecha nie powinno się tym zajmowac, bo przecież nie zajmują się autostradami, ustawami itp.
      jak się zajmują to źle, bo problemu nie ma. Jak się nie zajmują to tez źle, bo nic nie robią.....

Myślę, że to wina Policji, zamiast wpaśc z polewaczką i oklepać pałkami i wyłapać to stoją nagrywaja i czekają, az wszystkie krzesełka powyrywają.
      Hyperion ON

• Wódka, jedzenie, picie, to wszystko kosztuje, a Kręcina z własnego portfela nie da. PZPN przyjechało to i impreza musiała być ;) Pewnie wliczyli w koszty zabezpieczenie imprezy i stąd ten milion
      Ale już tak na serio to jak przeczytałem, że to wszystko kosztuje milion to myślałem,że mi się zera pomyliły....
      Hyperion ON

• 3:1 z Koroną i jest git :)
      doping z za stadionu po prostu rewelacja
      świetnie było wszystko słychać
      w pierwszym momencie gdy zaczęłem oglądać myślałem że ten doping z taśmy leci przez nagłośnienie :D

btw Manu wypracowujący 2 bramki? szok
    • Szpakowski dobre 2 minuty nawijał o Barcelonie i o tym, że Mourinho nie chciał trawy skosić, i że Barcelona jest nie do pokonania :D

Karny jak dla mnie był ale czerwona kartka to już naciągnięta.
      Hyperion ON

• To chyba było pewne. Przecież nie wywalą trenera, który zajął miejsce na pudle Ekstraklasy i zdobył PP. Bo co mieli mu powiedziec? Nie zdobył Pan MP, musimy Panu podziękować?
    • Jeżeli drużyna, która zdobywa puchar i ma 3 miejsce na koniec 33% meczy (meczów?) przegrywa to świadczy tylko to tym, że Polska liga jest strasznie słaba (dla optymistów: wyrównana)
      Hyperion ON