W mysl nowych wytycznych UEFA spalonego byc nie powinno. Panowie - ogolnie slabym jest zwalac wszystko na sedziego - przypomne, ze na wiosne jestescie najslabsza druzyna w lidze, ktora zgromadzila 5pkt, wiec zal mozna miec do pilkarzykow. Na jesien kilka pkt dodali Wam sedziowie, a na koniec musi sie wszystko zgadzac.
Legia Warszawa
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
**PIMP** napisał(a):
W mysl nowych wytycznych UEFA spalonego byc nie powinno. Panowie - ogolnie slabym jest zwalac wszystko na sedziego - przypomne, ze na wiosne jestescie najslabsza druzyna w lidze, ktora zgromadzila 5pkt, wiec zal mozna miec do pilkarzykow. Na jesien kilka pkt dodali Wam sedziowie, a na koniec musi sie wszystko zgadzac.
W myśl nowych wytycznych UEFA powinien być spalony.
Kto zwala na sędziego? -
Dzisiaj przeczytalem, ze Malek podjal sluszna decyzje dajac zolta kartke Kotorowskiemu.
-
-
Piękne zwycięstwo w końcu. dobra gra Legii taką drużynę chce się oglądać.
Na trybunach też super atmosfera nowy gniazdowy co raz lepiej ogarnia temat.
PUCHAR JEST NASZ !!!
No i 4 mecze zakazu za wyjazd do Poznania Brawo dla idiotów z ekstraklasy.
3 Maja Bydgoszcz wita. -
Graliśmy gorzej niż z Lechem, a tu takie zwycięstwo.
Oby powtórka w sobote. -
brawo dla chłopaków
3mam kciuki za kolejne mecze -
Zdecydowanie najgorszy mecz Legii w tej rundzie.
-
Nie ma co płakać. Logicznym było, że Lechia będzie się chciała odegrać za PP, gdzie dostali 5:0 w dwumeczu, w tym przegrali u siebie.
-
jutro z rańca trzeba lecieć po bilety oby się udało.
Puchar jest nasz. -
Kar(L)ik napisał(a):
jutro z rańca trzeba lecieć po bilety oby się udało.
Puchar jest nasz.
Ja bezproblemowo nabylem voucher . Puchar jest Nasz - ten Puchar do Lecha nalezy -
ja obstawiam że lech wygra puchar polski :D:D może się mylę ale boisko pokaże pozdrawiam wszystkich
-
Pisz nazwy klubów z dużych liter Lech.
Na dzień dzisiejszy brak vouchera na Bydgoszcz.
W piątek zepsuty przez ekstraklasę klasyk naszej ligi Legia vs Widzew ( bez kibiców gości) :( -
Zakaz mają?
-
Redyplomowany napisał(a):
Zakaz mają?
Taa, chyba jeszcze za rzucanie racami w piknikow u Nas -
Lepsze cyrki są w Kielcach gdzie za słowa niecenzuralne ok.10 osób dostało po 2k zł kary i zakazy. Patologia to jest komisja ligi.
-
Warto też dodać, że z ekipy Ultrasów zakazów NIE ma 6 osób. Tyle własnie osób ogarnęło na stadionie ostatnią oprawę Korony. Zdecydowanie nie ma czego zazdrościć.
-
Rezerwowy w Legii Cabral powołany do szerokiej kadry reprezentacji Argentyny
Zmiotło mnie to z łóżkaStrąconych moonów - 54
Strąconych GS-ów - 1051
Łączny % ST: Solo - 268.235,81% ; ACS - 78.004,45%
Gwiazda Biała, Orzeł Biały to są nasze ideały.
13 -
lordigla napisał(a):
Rezerwowy w Legii Cabral powołany do szerokiej kadry reprezentacji Argentyny
Zmiotło mnie to z łóżka
haha no wesoły news
bedzie podawał messiemu
bidon -
Żałosny mecz.
Jedna sytuacja w całym meczu, a potem cofnięcie się do 35 metra. Coś niesamowitego.
PS: ewidentna czerwona kartka. -
wynik poszedł w świat jak to się mówi
i to się liczy
lepsze to niż kolejna porażka
heh lepsze to niz nic -
To coś się dziś wydarzyło na Łazienkowskiej 3 to:
1. nie był mecz piłkarski
2. mecz bez gości to gówno nie mecz
3. piękny pocisk dla ,,góry" Legii
4. SUPER pocisk dla piłkarzynek primadonek: 1) chodźcie do nas 2) posłuchajcie 3) LEGIA grać ( tu każdy niech się domyśli) mać. po czym piłkarzynki obrażone uciekły do szatni
Powtórzę to nie był MECZ PIŁKARSKI !!!
ps. Dla Jędzy fakt czerwień jak nic. -
He he jak widzę antyfootball staje się coraz bardziej popularny w polskiej lidze. Ale prawda jest tak że Skorża ma racje wam teraz potrzeba punktów a nie pięknej gry - jeśli da się to wygrać przy jednej akcji w meczu dlaczego tego nie zrobić ?
-
Co to była za kolejka.
Jeszcze będzie się działo. -
PUCHAR POLSKI jest nasz!!!
mozna uznac to za pocieszenie w tym nędznym sezonie -
-
Cóż, Legii się udało, gratuluję. Ale to co stało się po meczu mnie trochę boli.
Bardzo chciałbym podziękować wszystkim, którzy się przyczynili do tego, że moja sygna chyba straci sens.
-
gratulacje dla legi ze się nie podali po 1 połowie i walczyli do końca natomiast to co się działo po meczu zostawię to bez komentarza
-
Fajny mecz, szczególnie druga połowa i dogrywka, Bramka Injaca cudna.
Kibice na meczu zachowywali się świetnie ale po meczu wiadomo co było
Bardzo chciałbym podziękować wszystkim, którzy się przyczynili do tego, że moja sygna chyba straci sens.
To mnie najbardziej boli, że ludzie, którzy uważają się za kibiców, i że są najbardziej poszkodowani na świecie zachowują się tak chamsko. Bydło made in Poznań.Hyperion ON
Nick: NotoriousTT -
Co sie działo po meczu?
bo od razu wlaczylem LM po ostatnim karnym
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 12
12 gości