Kiepski mecz obym wiecej takich nie ogladal.
Legia Warszawa
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Ładny mecz. Czyżby Legia się obudziła?
-
No i pozostaje pogratulować Legii ...
Już dawno nie widziałem takiej padaki ze strony Widzewiaków. Dopiero dochodzę do siebie po wczorajszych wyczynach Naszych "gwiazdek"...
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cię!! Tylko Widzew!! -
Wynik zaskoczyl - to fakt. Nie bawcie sie pirotechnika jak tylko takie rzeczy potrafcie z nia zrobic. To napewno nie pomoze ultrasom w przyszlosci...
-
Kadafi jak to by słaby mecz to już nie wiem jak w naszej lidze wyglądaj dobre mecze.
Piro było jako zasłona dymna Nie udało się otworzyć bramki na dole i zdobyć jakieś flagi Widzewa.
Swoją drogą psiarnia została nagrana za swoje zachowanie. Oby zostali pociągnięci do odpowiedzialności. Studia C+, a tam ludzie kaszlą i wdychają gaz.
Żeby Legia grała tak zawsze jak przez pierwsze 30min. MarzenieMenelinho -
chłopaki ładnie zagrali oby więcej takich meczy
-
Ponownie w piątek Legia zagra swój mecz w lidze. Tym razem w Kielcach z Koroną. Po ostatnim meczu z Widzewem oby legioniści powtórzyli wynik z Łodzi.Menelinho
-
Przypadek, że prawdopodobnie Vuko znów nie zagra?
-
e(L)ka w sercu do czegoś zobowiązujeMenelinho
-
dziób napisał(a):
Przypadek, że prawdopodobnie Vuko znów nie zagra?
pauzje za kartki bodajże
wydaje mi się że to po prostu zbieg okoliczności
facet szanuje jeden klub a nawet więcej o czym wszyscy wiemy
nie wychodzi na to żeby dymał drugi - nie ten typ raczej -
Maciej Iwański i Jakub Wawrzyniak po miesięcznym okresie przesunięcia do zespołu Młodej Ekstraklasy od środy będą ponownie trenować z pierwszą drużyną Legii.
Bemek, co Ty na to? -
Ja napiszę od siebie, że dla mnie są oni zbędni w obecnej Legii. Wawrzyniak od powrotu z Grecji gra piach. Zaś Iwański nie spełnił się jako ,,lider" i teraz już nim nie będzie.Menelinho
-
a ja na to jak na lato. Zima obaj zostaja wystawieni na sprzedaz. Co do powrotu ich do kadry to niestety ale az tak szerokiej lawki nie ma aby przy urazach Choto i Rybusa mozna bylo wpusic nieogranych dzieciakow na ich miejsce. Skorza musial kogos dodac do podstawowej 18. sorry za brak polskich znakow.Bíg číťÝ (L)ífë
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bemek ().
-
heh Iwański jest jaki jest
ale pokażcie mi innego rozgrywającego w tym zespole
i nie mówicie że Vrdoljak -
Jeśli ma truć atmosferę to lepiej grać bez rozgrywającego niż z takim jak On. Dla mnie po tym jak pokazał ,,Kozakiewicza" trybuną powinien wylecieć w trybie pilnym.Menelinho
-
Legia ma piłkarzy, którzy nie potrafią ze sobą grać. Jeżeli w zespole słychać języki z różnych krajów to nie ma mowy o dobrej atmosferze. Zbyt mało polaków. Może jakiś młodzik się pokaże, który będzie miał ochotę na grę.Hyperion ON
Nick: NotoriousTT -
dragonartur napisał(a):
Legia ma piłkarzy, którzy nie potrafią ze sobą grać. Jeżeli w zespole słychać języki z różnych krajów to nie ma mowy o dobrej atmosferze. Zbyt mało polaków. Może jakiś młodzik się pokaże, który będzie miał ochotę na grę.
W Arsenalu np. sami Anglicy grająMenelinho -
Nie porównuj Arsenalu Do Legii bo wam jeszcze dużo brakuje.
W Arsenalu raczej wszyscy biegle mówią po angielsku i grają już ze sobą czasem po kilka lat. U was graja może z pół roku, no to nie ma się co dziwić
Może lekcje angielskiego załatwcie swoim piłkarzomHyperion ON
W sumie nawet niezłe porównanie. Obydwie drużyny (Legia i Arsenal) mają aspiracje co roku na mistrzostwo i co roku jest rozczarowanie. Co prawda nie w takiej formie jak w Legii i Arsenal oczywiście osiągał sukcesy (Legia w sumie też, oczywiście mówimy o lidze). Pewnie komunikacja w Legii nie jest wspaniała, ale nie przesadzajmy, dogadują się jeśli trzeba. Po angielsku pewnie większość umie cokolwiek wydukać.
Musze przyznać, że gdyby była opcja 'Lubie to' to kliknął bym pod postem Kar(l)ika
Dragonartur mam nadzieje, że wychwyciłeś tą kipiącą ironie, bo nie pisałeś o komunikacji, a o za małej ilości polaków w zespole. Jedno niekoniecznie przekłada się na drugie. No i nie wiemy jak to naprawdę wygląda w szatni Legii, tylko się domyślamy. Tyle.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Yamato Damashi ().
-
dogadują się jeśli trzeba. Po angielsku pewnie większość umie cokolwiek wydukać.
No właśnie wydukać. A tu czasem trzeba skleić porządne zdanie. Nie mówię tu o komunikacji podczas meczu ale gdy mają czas wolny, jakieś spotkanie, gdy są w autokarze czy nawet na treningu. Tutaj krótkie komendy typu podaj czy zapodaj piłe na banie nie wystarczą. Myslę, że potrzeba im jeszcze trochę zgrania i będzie ok:P Pewnie po tym sezonie albo już nawet po rundzie jesiennej będzie zmiana trenera, więc lepiej aby przyszedł ktoś kto zna się na rzeczy, ktoś nowy z nowymi pomysłami a nie jak zwykle przyjdzie trener od Fryzjera w polską myślą szkoleniową.
No i nie wiemy jak to naprawdę wygląda w szatni Legii, tylko się domyślamy. Tyle.
Zgodzę się z tym, więc zakończmy już spekulacjeHyperion ON
Legia to uznana marka w Polsce, ale niestety trzeba patrzeć już na teraźniejszość i przyszłość ! To Lech, Korona,Jagiellonia czy Zagłębie Lubin przejmuję pałeczkę i rozdaje karty !
Legia będzie non stop średniakiem ligowym od którego będzie się wymagało mistrzostwa !
Domyślam się , że zaraz jacyś pseudokibice się przyczepią , ale pamiętajcie ! FAKTÓW się nie da zmienić !
Korona Kielce ! -
To Lech, Korona,Jagiellonia czy Zagłębie Lubin przejmuję pałeczkę i rozdaje karty !
Ten pierwszy już nie żyje. A co do pozostałych zgodzę się. Myślę, że Legie stać na miejsce na podium ale piłkarze muszą się o to postaraćHyperion ON
Z tym Zagłębiem to na serio czy prowokacja?u15 - top 200? (off)
u56 - top 20 (off)
uTarazed - top 7 (off)
uWezn - top 2 (off)
uAquarius - top 1 (off)
uEuropa top 2 (off) -
Jako pseudokibic zapytam co osiągneła Korona do tej pory?Niech pogra parę lat na wysokim poziomie wtedy można pogadać. Zagłębie Lubin faktycznie przejmują pałeczkęMenelinho
-
hah, Zegłębie to bardzo przyszłościowy klub i jeszcze będziecie oglądać jak będzie rozdawał karty w lidze !
Kolego Korona dopiero wjeżdża w polską ligę !
Zresztą dzisiejszy mecz Korona-Legia wyjaśni wszelkie Twoje zastrzeżenia -
-
bo w Zagłębiu produkuję się w miarę dobrych piłkarzy !
np Piszczek,Chałbiński,Bartczak itp
poza tym dość bogaty klub na polskie realia -
I co Ci piłkarze osiągnęli ?
Piszczek ok, ale sprzedany.
Proszę, nie pisz!u15 - top 200? (off)
u56 - top 20 (off)
uTarazed - top 7 (off)
uWezn - top 2 (off)
uAquarius - top 1 (off)
uEuropa top 2 (off) -
LeoM napisał(a):
bo w Zagłębiu produkuję się w miarę dobrych piłkarzy !
np Piszczek,Chałbiński,Bartczak itp
poza tym dość bogaty klub na polskie realia
rozwiń itp.
Piszczek tak.
Chałbiński on jeszcze gra?
Bartczak :lol:
Wychodzi na to, że Legia ,,produkuje" słabych: Fabiański,BORUC, Mucha.
Przy każdym klubie można napisać, że ,,produkuje" dobrych graczy.Menelinho -
Więc średniak ligowy jakim jest Legia wygrywa z klubem który przejmuje pałeczkę i rozdaje karty czyli Koroną, 4:1 bo faktów się nie da zmienić i tego kto jest lepszy
Karny i czerwona kartka dla Małkowskiego jak najbardziej zasłużona i nie ma nawet co dyskutować że nie Co ciekawe powracający Iwański strzela gola
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 11
11 gości