ogólnie to zastanawiam się czy tego gdzieś nie zgłosić... a jeśli moderator jest taki gorliwy i kasuje posty to niech chociaż się przyzna, ujawni czy cokolwiek... a nie takie szopki. Zaginęły posty bez śladu, bez podania przyczyny. Jeśli rażąco łamały regulamin to jakieś warny powinny być. A tak to mamy cenzurę pt. "nie bo nie". A przypomnę że ponoć nie ma cenzury w naszym kraju.
Nie lubię teorii spisków, ale może faktycznie ma to związek z ogame.onet.pl
/no faktycznie z onet.pl - zwłaszcza, że gra jak i forum należą do Niemców i podlegają im.. no ale to nie temat na tą dyskusję
posty jakie wyleciały to był:
"ja sie wybieram i zachęcam pozostałych do przyjścia" - Bemek
"ja niestety nie dam rady tylko w tv. z legijnym pozdrowieniem" "cos postow ubylo czyzby leszek dzialal nawet tutaj??" - Kar(L)ik
ten ostatni pokazał się po wyrzuceniu tamtych dwóch - jakby nie było spamerskich postów...
ledwo dwa w przeciągu 3 tyg ale rozumiem, że domeną kibiców Legii jest narzekanie na właściciela Legii, bo robi wam wielką krzywdę. ale nie musicie się tego doszukiwać na forum
no to teraz prosze ładnie wrócić do dyskusji o Legii a nie jakies wycieczki pod adresem forum, onetu i ITI... zawsze można krytykować kulturalnie... tortoise
///edit
własnie miałem edytować że to się żółwik zajmuje sportem
ja osobiście NIE CHCIAŁEM się doszukiwać jak to napisałem w poscie, aczkolwiek obecne przewrażliwienie wynika z "macek" ITI i wcale nie wydawało mi się to nieprawdopodobne, żeby "odgórnie" zarządzić czyszczenie.
Osobiście wdaje mi się że wyleciało jeszcze kilka postów, ale mogę się mylić
tortoise wystarczyło wrzucić posta że poczyszczony temat i od razu by inaczej wyglądało niemniej jednak zwracam honor, przepraszam i dziękuje za reakcję
Nie lubię teorii spisków, ale może faktycznie ma to związek z ogame.onet.pl
/no faktycznie z onet.pl - zwłaszcza, że gra jak i forum należą do Niemców i podlegają im.. no ale to nie temat na tą dyskusję
posty jakie wyleciały to był:
"ja sie wybieram i zachęcam pozostałych do przyjścia" - Bemek
"ja niestety nie dam rady tylko w tv. z legijnym pozdrowieniem" "cos postow ubylo czyzby leszek dzialal nawet tutaj??" - Kar(L)ik
ten ostatni pokazał się po wyrzuceniu tamtych dwóch - jakby nie było spamerskich postów...
ledwo dwa w przeciągu 3 tyg ale rozumiem, że domeną kibiców Legii jest narzekanie na właściciela Legii, bo robi wam wielką krzywdę. ale nie musicie się tego doszukiwać na forum
no to teraz prosze ładnie wrócić do dyskusji o Legii a nie jakies wycieczki pod adresem forum, onetu i ITI... zawsze można krytykować kulturalnie... tortoise
///edit
własnie miałem edytować że to się żółwik zajmuje sportem
ja osobiście NIE CHCIAŁEM się doszukiwać jak to napisałem w poscie, aczkolwiek obecne przewrażliwienie wynika z "macek" ITI i wcale nie wydawało mi się to nieprawdopodobne, żeby "odgórnie" zarządzić czyszczenie.
Osobiście wdaje mi się że wyleciało jeszcze kilka postów, ale mogę się mylić
tortoise wystarczyło wrzucić posta że poczyszczony temat i od razu by inaczej wyglądało niemniej jednak zwracam honor, przepraszam i dziękuje za reakcję
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kaLasz ().