a ja mam pytanie do Karlika itp.. kibic ze mnie marny, na Zagłębie rzadko chodzę, Legię to najczęściej w tv- co nie zmienia faktu, że uważam się za kibica tych klubów (tak pewnie zaraz mnie zjedziecie, że to nie kibicowanie- trudno).. nie rozumiem jednego- po co niszczyć dorobek własnego klubu? Chodzi mi o wyrywanie krzesełek, niszczenie kibelków itp, jestem w stanie zrozumieć wasz protest i nie krytykuje go tak całkowicie, ale pytanie: czemu? przecież na logikę to jest bez sensu- byłoby miło jakbyście mi udzielili jasnej odpowiedzi
Mes que un club
This... is... Jackass!!
Tutaj chyba działa zasada ząb za ząb - sory, ale nie jestem taki fajny, że pozwalam bezkarnie się atakować... Tatuś zawsze powtarzał, że nie wolno sobie w kaszę dmuchać (Wspominał też o kulturalnej rozmowie - ale na to miejsca nie było - to takie tłumaczenie na wypadek zarzucenia mi/mu braku kultury i zwierzęcych instynktów sprzed 10k lat)
Tylko pytanie- czy waszymi działaniami bardziej nie szkodzicie niż pomagacie?
Mistrz Jesieni zdobyty. Zobaczymy czy ta przewaga wystarczy do końca sezonu... Chatek - powiem szczerze że śmieszy mnie ta Twoja argumentacja. Kodeks Hamurabiego już dawno przeminął.