Szkoda tu tych wszystkich zawirowań, troszke Wisełce kibicuje i aż dziw człowieka bierze jak widzi co się dzieje z tą drużyną...
Probierz jest obecnie jednym z najlepszych Polskich fachowców i cóż- jak on nie dał rady to nie wiem jak będzie z Kulawikiem. Kadra jest strasznie przewietrzona po zeszłym sezonie, nie ma raczej co liczyć na jakieś lepsze miejsce niż coś w granicach 5-8. Teraz powinni powoli wprowadzać jak najwięcej młodzieży do składu i niech się chłopaki ogrywają- Czekaj jeszcze będzie jednym z najlepszych obrońców ligi a Melikson i Genkov udowodnią że jak będą mieli równych sobie w zespole mogą grać o najwyższe cele- czas pokaże jak się to wszystko ułoży.
Probierz jest obecnie jednym z najlepszych Polskich fachowców i cóż- jak on nie dał rady to nie wiem jak będzie z Kulawikiem. Kadra jest strasznie przewietrzona po zeszłym sezonie, nie ma raczej co liczyć na jakieś lepsze miejsce niż coś w granicach 5-8. Teraz powinni powoli wprowadzać jak najwięcej młodzieży do składu i niech się chłopaki ogrywają- Czekaj jeszcze będzie jednym z najlepszych obrońców ligi a Melikson i Genkov udowodnią że jak będą mieli równych sobie w zespole mogą grać o najwyższe cele- czas pokaże jak się to wszystko ułoży.

![]:-D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/devilish.gif)

co tym razem zawiodło?Winy upatruje w zmianach Kulawika.Zamiast śrubę dokręcać (gra w przewadze) wchodzi Sobol a schodzi najaktywniejszy wiślak,Chrapek.Truchtający od ok. 60 min. Genkov rozgrywa cały mecz natomiast Quioto (który mógł już wtedy Gieńka zmienić) wchodzi w ramach zmiany taktycznie by obejrzeć z poziomu murawy stratę bramki.Wyrzucenie Szewczyka to sprawa dyskusyjna.
Dobry ruch ze wzgledu na PR (kibicom spodoba sie: 1. Polak, 2. Pilkarz dosc mocno kojarzony z Wisla, 3. Gosc, ktory byl w klubie w najlepszych czasach), moze takze ze wzgledu na szatnie (ciezko powiedziec). Pilkarsko? Gorszy od tych co mamy raczej nie jest, ale wiadomo, ze to nie bedzie ten sam Kosa co 10 lat temu. Jak nie bedzie mial problemow w okresie przygotowawczym, to moze byc z niego pozytek. Choc na pewno nie bedzie to czolowy gracz ligii. Na takich - niestety - w tym momencie nas nie stac.
Akurat jak pojawiałem się na meczach to zazwyczaj Wisła wygrywała