wszystkie bosko, wszystkie 9 punktów
tylko Lechia taka słaba
nie no żartuję

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
*ThoR* napisał(a)
Wszystko obija się o słowa "według mnie", a więc zobaczymy
=KADAFI= napisał(a)
spoko ale pozostale zespoly ze strefy spadkowej to jak niby graja ?
Thorgoth napisał(a)
Moje dopiski
Ruch: Arka(W) wygrana, ŁKS(D) przegrana, Legia(W) przegrana- tu widzę 4 punkty ja widzę 3
Górnik: Odra(D) przegrana, Cracovia(W) wygrana, Polonia(D) remis - tu nawet 7 tu 4
Cracovia: GKS BOT(D) remis, Górnik(D) przegrana, Lech(W) przegrana - maksymalnie 1
Arka: Ruch(D) przegrana, GKS BOT(W) przegrana, Odra(D) remis - jak wyżej
Piast: Śląsk(D) remis, Odra(W) remis, Lechia(D) przegrana - 2 punkty
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez *ThoR* ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *ThoR* ().
Thorgoth napisał(a)
Poza tym nie ma zespołu zagrożonego spadkiem, który miałby równie zły kalendarz jak Lechia.
KozaX napisał(a)
Thorgoth napisał(a)
Poza tym nie ma zespołu zagrożonego spadkiem, który miałby równie zły kalendarz jak Lechia.
OMG.
A chociażby Pasy ? Cztery punkty straty do Lechii, ostatnio trzy czerwone kartki i mecze z Bełchatowem, Górnikiem i Lechem.
Według mnie, to Lechia najgorzej może skończyć na czternastym miejscu.
Pożyjemy - zobaczymy. Co kolejkę dzieją się jakieś cuda, bądź remisy w ostatnich minutach.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez doMINETor ().
W przypadku Polonii Warszawa UEFA użyje zapewne współczynnika Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski - w podobnej sytuacji w przypadku Lecha został użyty współczynnik Amiki Wronki.
Mati napisał(a)
Taki ciekawy artykuł znalazłem ostatnio: Europejskie puchary 2009/2010.
Wynika z tego, że w przypadku mistrzostwa, które jest prawdopodobne, mamy dość spore szanse na udział w upragnionej Lidze Mistrzów. Wiadomo, sporo będzie zależeć od losowania, ale wcześniej było dużo, dużo trudniej!
=KADAFI= napisał(a)
a mnie sie to rzucilo z tego artykulu
W przypadku Polonii Warszawa UEFA użyje zapewne współczynnika Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski - w podobnej sytuacji w przypadku Lecha został użyty współczynnik Amiki Wronki.
teraz wiadomo kto jest kto
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez *ThoR* ().