TS Wisła Kraków.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Szyszka napisał(a)
      Nowa witryna klubowa to nie jedyna nowość. Wisła Kraków uruchomiła projekt pod nazwą WisłaTube. Fani mogą tam dodawać swoje filmy, związane z ich ukochaną drużyną, teraz również w tym jednym miejscu będą mogli je oglądać. To pierwszy tego typu oficjalny projekt klubowy w Polsce.

Zajrzyj na wislatube.pl.

Fajna strona, nawet oficjalną też nową zrobili.

+ Wiślacka przeglądarka internetowa Opery

marketing zaczyna w końcu działać :D

a co do meczy z Legią mam nadzieję ze Wisła wygra 3:1 będzie :D

Szukam konta uni 68 - jeśli ktoś może mi pomóc PW

Początek przygody z ogame 15.09.2006 r. 5 ST
      2012-2015 Przerwa
      Wznowienie kariery 20.12.2015 14 ST
    • Szacunek klubowi się należy ? O, zgrozo do czego tu dochodzi >_>
      Mogę pisać jak chcę, jeżeli nie robię tego w obraźliwy sposób ?

Brawa dla Wisły ... teraz pozostaję wygrać resztę meczy i mistrz pozostanie w Krakowie :)

ostatnie 20 min. Brr... nóż na gardle dwukrotnie, lecz niezastąpiony Chinyiama spełnił swe zadanie w 100 % :)
    • PimP 1987 napisał(a)
      dziekuje za zabranie Legii waznych pkt :)
      Lech nadal liczy sie w walce o Mistrza ;]

ale to i tak Wisła majstra zdobędzie XD

Jeśli Paweł Brożek odejdzie po sezonie to myślę że Marcelo spokojnie go zastąpi :E

2012-2015 Przerwa
    • gdzie twoje berlo, berlo i korona... ?

mecz sredniej klasy, ale licza sie 3 pkt.
      brozio jakis z formy wybity po tej kontuzji. (niestety)

ps. tortoise widac ze ze stolicy :lol: :lol:

/no właśnie nie... z reszta piszę w profilu, że z Krakowa :> co więcej kibic Wisły :> tortoise
    • po kontuzji zawsze ciężko wrócić ale Paweł jeszcze strzeli kilka bramek i korona będzie jego

Lidera mamy !!!

2012-2015 Przerwa
    • 1 mecz na którym cały stadion spiewał, jak oglądałem to w domu to az mnie ciarki przeszły jak kibiców uslyszalem. Brawa dla Was !!!
      Meczyk wyrównany 1 porządna akcja Wisły i wygrana :D teraz jeszcze 3 mecze i majster Nasz !!!
      Moony : Posiadane: 9 Dane: 10 Zniszczone: 0
      Best Staty Miejsce: TOP 235 Badania: TOP 207 Flota: TOP 129
      Best Ataki Solo: 507,70 % ACS: 1042,95 %
      Łącznie w 4 Starciach Tytanów 2119,07 %
      Zniszczone GSy: 10
    • na legialive znalazłem taki oto wpis kibica Wisły...

Wisła wygrała- no i co? Do końca sezonu jeszcze kawałek a nawet jak wygra ligę. Tylko jaką ligę? pajaców pseudo właścicieli klubów typu Walter czy Wojciechowski? klaunów menagerów w rodzaju Trzeciaka czy Bednarza sprowadzających nam jakichś BETOnów czy innych amigos. Sędziów którzy albo cię sprzedadzą w spółdzielni albo wsadzą ci kartkę za strzelenie bramki.. Mamy też działaczy którzy sobie fundują 50tysięczna podwyżkę ale żeby jakieś pieniądze wydać na boiska dla młodzieży to ni diabła. A po zwycięstwie co? Chwila chwały a później smętna teraźniejszość Valarenga, Vetra czy inny Toboł i wracamy na podwórko...
      zgodzę się z nim w 100% Mimo to gratuluję zwycięstwa. Legia nie zasłużyła dziś nawet na połowę remisu. Teraz mogę liczyć tylko że zgubicie punkty ze Śląskiem inaczej umarł w butach...
      Bíg číťÝ (L)ífë
    • Gratulacje ciezko bedzie w kolejnych meczach sporo kontuzji po Legii zostalo. Za tydzien LKS jak tam punktow nie zgugicie moze byc ciekawie, My mamy ciezka przeprawe w Poznaniu moze uda sie urwac punkt ostatnio Lechia jest niebezpieczna 8-)
    • Mecz ogólnie nie powalał na kolana, ale trzeba przyznać, że trzymał do końca w napięciu.

Chłopaki zrobiły co do nich należało - gratulacje im się za to należą. Mamy najlepszą ławkę rezerwową w lidze, więc jakoś szczególnie mnie te kontuzje nie martwią. ;)

Oprawa i doping niesamowity - kto był, ten wie. :D

Ole Super Wisełka !

Pozdrowienia z trójkolorowej Wieliczki. :)
    • Kar(L)ik napisał(a)
      Lidera macie i co dalej ??

Jak to co?Popatrz w terminarz,jeżeli tego nie wiesz to informuję że zostały jeszcze 3 kolejki :E a będąc liderem na 3 kolejki przed końcem sezonu ma się idealną pozycję na zdobycie mistrzostwa ;) więc perspektywy przed nami dosyć wesołe :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Skawua Resurrection ().

• Legia miał lidera, Lech miał lidera teraz ma Wisła lidera a przez 3 kolejki jeszcze może się wydarzyć sporo :) a różnica 1 pkt nie jest zbyt powalająca mimo iż zostały tylko 3 kolejki. Zresztą nasza liga jest tak słaba, że każdy wynik jest możliwy. w 28 kolejce Legia może zremisować z Polonią, Lech win z Lechią, Wisła X w Łodzi i tabela się diametralnie zmienia. ^^
      Menelinho
    • hehe znowu pytania co by było gdyby xDD
      czekamy do weekendu i po nim zobaczymy w tabele jak to bedzie
    • Kar(L)ik napisał(a)
      Legia miał lidera, Lech miał lidera teraz ma Wisła lidera a przez 3 kolejki jeszcze może się wydarzyć sporo :) a różnica 1 pkt nie jest zbyt powalająca mimo iż zostały tylko 3 kolejki. Zresztą nasza liga jest tak słaba, że każdy wynik jest możliwy. w 28 kolejce Legia może zremisować z Polonią, Lech win z Lechią, Wisła X w Łodzi i tabela się diametralnie zmienia. ^^

to prawda - bedzie mozna powiedziec kto bedzie mial Mistrza przed albo po ostatniej kolejce. Juz nie raz tak bylo, ze "pewniak" tracil pkt ze slabiakiem z dolu tabelii
    • m954 napisał(a)
      hehe znowu pytania co by było gdyby xDD
      czekamy do weekendu i po nim zobaczymy w tabele jak to bedzie

Szkoda że z tego gdybania wychodzi tylko to że Wisła mistrza nie zdobędzie :quasi: ale i tak perspektywy mamy wesołe :] i wszystko dzięki temu jednemu,marnemu punkcikowi :P
    • + jest taki ze jeśli My i Legia pod koniec bedziemy mieli po tyle samo pkt to Majster jest Nasz :D

Lech nie grał jeszcze z Polonia W-wa więc jest nadzieja ze tam straci pkt :)

i znowu co by bylo gdyby haha
    • dobrze że nasz snajper znaczy chciałem powiedzieć stoper Marcelo zagra XD

o Sobola jestem spokojny to jest skała :D

2012-2015 Przerwa
    • =KADAFI= napisał(a)
      Jest takie powiedzenie : jak masz liczyc to licz na siebie. Wisla nie musi sie na nikogo ogladac i dlatego kolesie z Poznania i Warszawy tak wislakom zazdroszcza :XP:

Się znaczy, że Wiślacy tak strasznie przez prawie cały sezon innym zazdrościli?
      Przesadzasz.

Bajdełejem niedługo mecz Lecha - Wisła, który albo spuści Lechię z ligi, albo pogrzebie szanse Wisły na mistrza. Cóż to będzie za bój :P
      Liczę na remis.
      zgniły liberał/podły ateista
    • Ja się tam zgadzam z Kadafim :) Teraz są 3 kolejki do końca i brak meczów bezpośrednich więc sytuacja jest inna :)

A co do tego meczu, to niekoniecznie musi się to tak skończyć, Lechia ma wg. mnie realne szanse na utrzymanie nawet jeżeli będzie porażka z Wisłą :)
    • Thorgoth napisał(a)
      =KADAFI= napisał(a)
      Jest takie powiedzenie : jak masz liczyc to licz na siebie. Wisla nie musi sie na nikogo ogladac i dlatego kolesie z Poznania i Warszawy tak wislakom zazdroszcza :XP:

Się znaczy, że Wiślacy tak strasznie przez prawie cały sezon innym zazdrościli?
      Przesadzasz.

Bajdełejem niedługo mecz Lecha - Wisła, który albo spuści Lechię z ligi, albo pogrzebie szanse Wisły na mistrza. Cóż to będzie za bój :P
      Liczę na remis.

Dla Lechii moze sie okazac najwazniejszy ostatni mecz z Piastem. My musimy sie ogladac na innych, Wisla nie; a co to by byla za liga bez LECHI GDANSK
    • Lechia ma oprócz meczu z Wisłą u siebie dwa ciężkie wyjazdy; Lecha w Poznaniu i Piasta w Gliwicach. Jak gra Lechia na wyjazdach każdy widzi.
      Mają jeden punkt przewagi nad ostatnim miejscem. Żeby się utrzymać, potrzebują 6-7 punktów.

Gdzie widzisz "realne" szanse? Wg mnie trzeba przez dobry mikroskop patrzeć, żeby zobaczyć "jakiekolwiek" szanse.
      zgniły liberał/podły ateista
    • Thorgoth napisał

Gdzie widzisz "realne" szanse? Wg mnie trzeba przez dobry mikroskop patrzeć, żeby zobaczyć "jakiekolwiek" szanse.

Wszystko obija się o słowa "według mnie", a więc zobaczymy :)
    • Thorgoth napisał(a)
      Lechia ma oprócz meczu z Wisłą u siebie dwa ciężkie wyjazdy; Lecha w Poznaniu i Piasta w Gliwicach. Jak gra Lechia na wyjazdach każdy widzi.
      Mają jeden punkt przewagi nad ostatnim miejscem. Żeby się utrzymać, potrzebują 6-7 punktów.

spoko ale pozostale zespoly ze strefy spadkowej to jak niby graja ?