według mnie Wisła słusznie postąpiła sprzedając Clébera do Tereka
jak na nasze ligowe warunki Cléber był bardzo doświadczonym i mądrze grającym zawodnikiem jednak też dość mocno zaawansowanym wiekowo po za tym w tym sezonie nie grał tak jak w poprzednim jego dyspozycja była słabsza oprócz tego Wisła ma w swoim składzie bardzo utalentowanego i perspektywicznego zawodnika jakim jest Marcelo
wielki szacunek dla Clébera za te lata spędzone w Wisełce i zapamiętany na zawsze przez kibiców Wisły gol z FC Barceloną
co do meczu z Polonią widać było ogromne zaangażowanie zawodników Wisła zagrała naprawdę fajny mecz z bardzo mocną drużyną jaką jest Polonia
Wisła cały czas sukcesywnie odmładza skład tacy piłkarze jak Ćwielong, Małecki, Beto,, Marcelo, Diaz to melodia przyszłości Wisły
jednak Wisła w dalszym ciągu potrzebuje takich piłkarzy jak Baszczyński, Zieńczuk, Sobolewski, Głowacki czy Cantoro
w każdej drużynie potrzeba grupy starszych zawodników którzy będą prowadzić swój klub do zwycięstwa
Wisła słusznie robi zostawiając tych graczy w składzie przecież ci młodzi muszą od kogoś nabierać doświadczenia
cieszy mnie ogromnie postawa Beto a szczególnie Ćwielonga
Ćwielong według mnie był w Ruchu Chorzów niedoceniany Pietrzak nie wykorzystał w pełni talentu Piotrka w Wiśle Piotrek ma doskonałą okazję żeby trafić do reprezentacji i wypromować się
podsumowując Wisła ma sporo młodych zawodników i musi wykorzystać ich potencjał bo ci zawodnicy będą w przyszłości stanowić o sile Wisły trener Skorża stawia na nich i to cieszy bo musimy mieć następców obecnych gwiazd które powoli kończą już karierę