według mnie Wisła słusznie postąpiła sprzedając Clébera do Tereka jak na nasze ligowe warunki Cléber był bardzo doświadczonym i mądrze grającym zawodnikiem jednak też dość mocno zaawansowanym wiekowo po za tym w tym sezonie nie grał tak jak w poprzednim jego dyspozycja była słabsza oprócz tego Wisła ma w swoim składzie bardzo utalentowanego i perspektywicznego zawodnika jakim jest Marcelo wielki szacunek dla Clébera za te lata spędzone w Wisełce i zapamiętany na zawsze przez kibiców Wisły gol z FC Barceloną co do meczu z Polonią widać było ogromne zaangażowanie zawodników Wisła zagrała naprawdę fajny mecz z bardzo mocną drużyną jaką jest Polonia Wisła cały czas sukcesywnie odmładza skład tacy piłkarze jak Ćwielong, Małecki, Beto,, Marcelo, Diaz to melodia przyszłości Wisły jednak Wisła w dalszym ciągu potrzebuje takich piłkarzy jak Baszczyński, Zieńczuk, Sobolewski, Głowacki czy Cantoro w każdej drużynie potrzeba grupy starszych zawodników którzy będą prowadzić swój klub do zwycięstwa Wisła słusznie robi zostawiając tych graczy w składzie przecież ci młodzi muszą od kogoś nabierać doświadczenia cieszy mnie ogromnie postawa Beto a szczególnie Ćwielonga Ćwielong według mnie był w Ruchu Chorzów niedoceniany Pietrzak nie wykorzystał w pełni talentu Piotrka w Wiśle Piotrek ma doskonałą okazję żeby trafić do reprezentacji i wypromować się podsumowując Wisła ma sporo młodych zawodników i musi wykorzystać ich potencjał bo ci zawodnicy będą w przyszłości stanowić o sile Wisły trener Skorża stawia na nich i to cieszy bo musimy mieć następców obecnych gwiazd które powoli kończą już karierę
TS Wisła Kraków.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Ćwielong zaskoczył mnie w meczu z polonia grał jak by występował już długie lata w pierwszym składzie w wiśle nie bał się dryblingu naprawdę duża pewność siebie i to cieszy !! Oby tak dalej
-
W meczu z Polonią podobał mi się Beto co prawda nie grał zbyt długo jednak sytuacja w której wziął na siebie trzech obrońców i genialnym podaniem otworzył drogę do bramki Brożkowi była rewelacyjna widać po chłopaku że twardo stoi na ziemi a do tego wydaje się że piłka jest mu posłuszna co powinno zaowocować.Ciekawi mnie kiedy strzeli pierwszą bramkę liczę że będzie to strzał głową po dośrodkowaniu
A dzisiaj walczymy o punkty z BełchatowemPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Skawua Resurrection ().
-
Nie dość że remis to jeszcze paskudne lądowania Brozka,w tv wyglądało to okropnie...a powinno być ze 4:0 dla nas,szkoda ale zawsze to jeden punkcik odrobiony
I znowu jestem pod sporym wrażeniem gry Beto ostatnio nie grał długo ale dzisiaj zaliczył całą połowę i myślę ze jest się z czego cieszyć zagłar kilka razy bardzo fajne piłki,a im więcej będzie dostawać szansę tym szybciej będzie stanie się gwiazda naszej ligi -
Co do brożka. Krótko jeszcze ja grając w piłke Skreciłem sobie 3 razy Kolano jeden raz po takim upatku i mówie wam tak jak to wyglądało tak to bolało !! Mógł coś naciągnąć albo skręcić staw !! Z taka pomocą medyczna napewno szybko wyjdzie z tego ale będzie bardzo musiał uważać !!
CO do samego Meczu Sobolewski chciał się zamienić w Sobolinio Eh....a mogliśmy Wygrać !! -
Poniedziałkowe badanie rezonansem magnetycznym wykaże, czy kontuzja Tomasza Dawidowskiego jest tak groźna, jak się pierwotnie przypuszcza. Jeśli tak, może to oznaczać nawet koniec kariery piłkarza Wisły.
Ja się cały czas za głowę łapie kiedy słyszę że ten matoł dalej jest w Wiśle nie rozumiem jak taki klub,z takim zapleczem finansowym nie jest w stanie się go pozbyć??Fakt że ma kontrakt ale ten kontrakt go chyba zobowiązuje do gry a nie do leczenia kontuzji przez ok 5 lat!W tym czasie zaliczył chyba z 10 występów i śmiesznie brzmi to stwierdzenie o "końcu kariery" która skończyła się 5 lat temu :lol: -
Rassija napisał(a)
Prorash3r napisał(a)
Zdziwisz lub nie ale i tak sobie dajemy dużo lepiej radę w lidze przez ostatnie lata niż wy Marcelo jest za Clebera wiec dajemy rade jak widzielismy w meczu z polonia
[...]
Jakis czas temu ten tekst Prorash3r'a był do mnie. Wybuchłem smiechem, po czym przypomnialem sobie ze ktos w tym temacie pisal o Marcelo jako o zastepcy Clebera... Wybuchłem jeszcze raz
Składam wyrazy szacunku dla Wiślakow ktorzy po tych 2 transferach nie pluja jeszcze jadem tak jak to robia od dawna juz Legionisci
ps. Co prawda to napisał fakt, ale w takich przypadkach to sie nie mylili...
Wisła sfinalizowała transfer Brazylijczyka Marcelo Guedesa do Olympiakosu Pireus - taką informację podał sobotni "Fakt". Grecy zgodzili się zapłacić za tego młodego stopera prawie dziewięć milionów złotych
5 ST
Gram:
U17 top71
Emeryt:
U1 jp top35 flota top14; U28 top167; U35 top450; U39 top235
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rassija ().
-
Jeśli rzeczywiście Marcelo został sprzedany to Bogusław Cupiał zrobił niezły interes
Teraz tylko czekać na zakup nowego obrońcy o rozgrywającym i napastniku nie wspominając.
Jutro Derby ten mecz Musimy wygrać, Legia i Lech gubią pkty więc trzeba to wykorzystać !! Zobaczymy czy Wisła nadal będzie silna bez Pawła Brożka ?
Wybiera się ktoś na ten mecz ??
Mi niestety pozostaje oglądanie meczu na internecie ;/ mam nadzieje ze sopcast nie będzie zamulał tak jak ostatnio ( dało się oglądać ostatnie 15 min meczu z Bełchatowem )Moony : Posiadane: 9 Dane: 10 Zniszczone: 0
Best Staty Miejsce: TOP 235 Badania: TOP 207 Flota: TOP 129
Best Ataki Solo: 507,70 % ACS: 1042,95 %
Łącznie w 4 Starciach Tytanów 2119,07 %
Zniszczone GSy: 10 -
I po raz kolejny derby wygrane choć po tym jak było 0:1 w plecy to miałem na prawdę mieszane uczucia bo do końca pierwszej połowy mecz wyglądał słabo jednak ekipę obudził po przerwie Sobolewski i 4:1 do przodu!
Zrównaliśmy się punktowo z Legia a do Lecha mamy 3 punkciki straty,także jest dobrze -
Widać kto rządzi w Krakowie
Za 2 tyg. mecz z Lechem na Bułgarskiej
moim zdaniem mecz decydujący ( dla Wisły ) o mistrzostwie Polski.
a więc Jazda Jazda Biała Gwiazda !!!
Szukam konta uni 68 - jeśli ktoś może mi pomóc PW
Początek przygody z ogame 15.09.2006 r. 5 ST
2012-2015 Przerwa
Wznowienie kariery 20.12.2015 14 ST -
Rassija napisał(a)
Rassija napisał(a)
Prorash3r napisał(a)
Zdziwisz lub nie ale i tak sobie dajemy dużo lepiej radę w lidze przez ostatnie lata niż wy Marcelo jest za Clebera wiec dajemy rade jak widzielismy w meczu z polonia
[...]
Jakis czas temu ten tekst Prorash3r'a był do mnie. Wybuchłem smiechem, po czym przypomnialem sobie ze ktos w tym temacie pisal o Marcelo jako o zastepcy Clebera... Wybuchłem jeszcze raz
Składam wyrazy szacunku dla Wiślakow ktorzy po tych 2 transferach nie pluja jeszcze jadem tak jak to robia od dawna juz Legionisci
ps. Co prawda to napisał fakt, ale w takich przypadkach to sie nie mylili...
Wisła sfinalizowała transfer Brazylijczyka Marcelo Guedesa do Olympiakosu Pireus - taką informację podał sobotni "Fakt". Grecy zgodzili się zapłacić za tego młodego stopera prawie dziewięć milionów złotych
Oczywiście znalazł się wielki znawca jako że marcelo zostaje sprzedany za 9 mln bardzo dobrze zrobimy na jednym zawodniku taki interes co lech nie zrobił by na połowy swoich zawodników, bez clebera i tak sobie dajemy bardzo dobrze rade
a co do derbów naprawdę świetna gra całego zespołu w pierwszej połowie troszkę za bardzo sie przestraszyliśmy ale w drugiej poszło już jak trzebaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Prorash3r ().
-
pora zrewanżować się Lechowi za porażkę na R22
Brawo Boguski szkoda że hat-trica nie udało się ustrzelić
2012-2015 Przerwa
Y2K napisał(a)
Widać kto rządzi w Krakowie
Za 2 tyg. mecz z Lechem na Bułgarskiej
moim zdaniem mecz decydujący ( dla Wisły ) o mistrzostwie Polski.
a więc Jazda Jazda Biała Gwiazda !!!
Lech Poznań 1:1 Wisła Kraków
Moim zdaniem wynik spotkania sprawiedliwy. Napastnicy nic nie strzelają bo zbyt rzadko dochodzą do piłek. Nie ma ich kto obsłużyć. Mam nadzieję, że po przyjściu Garguły się to zmieni. W ataku widoczny brak Pawła Brożka. Fajnie, że można było obejrzeć mecz w TVP. Za co Dziękuję! -
ciekawa końcówka się szykuje
nadal 4 drużyny mają szanse na majstra dawno tak nie było
szkoda porażki w PP cóż może za rok
co do Garguły zobaczymy w jakiej formie będzie
ale liczę że zostanie w końcu drużyna odpowiednio wzmocniona przed nowym sezonem ( bramkarz, środkowy i boczny obrońca pomocnik i napastnik ) widać co się dzieje jak jest krótka ławka ;/ trzeba łatać dziury
2012-2015 Przerwa
4 zespoly z szansami na mistrzostwo, ale ja wiem ze WISLA je zdabedzie
pozdro od Lechity -
Wisła Kraków Jagiellonia Białystok 1:0
3 min. Baszczyński
Martwi mnie trochę brak skuteczności ;/
ale na Arkę Paweł Brożek wraca więc będzie dobrze :D:D
2012-2015 Przerwa
Trzy pkt. są i to się liczy, każda ewentualna strata pkt. może nas kosztować mistrzostwo. Co do spotkania to szybko strzelona przez nas bramka ustawiła to spotkanie. Trzeba pamiętać że nasi w nogach mieli dwa spotkania z Lechem co pod koniec meczu było widoczne. Mecz wizualnie wydawał się wyrównany, jednak jeśli chodzi o sytuacje bramkowe to tutaj zdecydowana przewaga po naszej stronie. Jaga o ile dobrze pamiętam nie stworzyła sobie jakiejś 100% sytuacji i tutaj plus dla defensywy i bramkarza, a u nas było takich kilka. Kwestie skuteczności przemilczę ale moim zdaniem sam trening tutaj nie pomoże.
/Pomorze to region Polski. ortografia się kłania. i nie zasłaniaj sie żadnymi dysfunkcjami. tortoise -
LukaszTczew17 napisał(a)
Kwestie skuteczności przemilczę ale moim zdaniem sam trening tutaj nie pomorze.
trening moze nie pomoże ale Paweł Brożek powinien pomóc byle wiślacy dalej tyle sytuacji stwarzali
2012-2015 Przerwa
Y2K napisał(a)
LukaszTczew17 napisał(a)
Kwestie skuteczności przemilczę ale moim zdaniem sam trening tutaj nie pomorze.
trening moze nie pomoże ale Paweł Brożek powinien pomóc byle wiślacy dalej tyle sytuacji stwarzali
pod warunkiem ze sie nie polamie ze wzgledu na za szybkie wybiegniecie po kontuzji. Czysto wariactwo z Brozkiem.5 ST
Gram:
U17 top71
Emeryt:
U1 jp top35 flota top14; U28 top167; U35 top450; U39 top235
-
pod warunkiem ze sie nie polamie ze wzgledu na za szybkie wybiegniecie po kontuzji. Czysto wariactwo z Brozkiem.
Jak się czuje na siłach i nic go nie boli to dlaczego ma się połamać ? Przeszedł sporo badań, ciężką rehabilitację (6h dziennie) i obciążenia na nogę. Wszystko wskazuje na to że jest ok. -
i mam nadzieje że odciąży obrońców
a i trzeba walczyć o koronę króla strzelców
2012-2015 Przerwa
Zieniu i Baszczu odchodzą... szczególnie szkoda Marcina.... no niby kto go zastąpi? Singlar, ok na bok, ale w razie kontuzji/kartek Głowy albo Marcelo no to jest problem...
Ale Mistrz będzie Nasz zobaczycie xD legia wygra z lechem, my z legią i jesteśmy na 1wszym m-cu Potem już TYLKO wygrać wszystkie mecze... i FETA NA RYNKU xD -
mam nadzieje że będzie feta an rynku
nie mam zamiaru czekać an to do kolejnego roku :D:D
Majster będzie nasz !!
2012-2015 Przerwa
Y2K napisał(a)
Majster będzie nasz !!
Cierpliwość losem prawdziwego kibica. Spokojnie, doczekamy się kolejnej fety i to nie jednej
Właśnie czytałem że Zieńczuk podpisał kontrakt z Skodą Xanthi. Szkoda, miejmy nadzieję że Baszczu zostanie. -
Czyli Zienia nie bedzię na kolejnych meczach Wisły ??
Skorża rozmawia z Bednarzem i Cupiałem mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie, Bednarza nie obchodzi klub on chce tylko graczy za darmo sprowadzic zeby kasy nie musial wydawac, Wisle potrzebni są nowi zawodnicy bo wkoncu ktos musi Baszcza, Sobola, Zienia, Cantoro zastapic jednak Sobol i Baszczu mogą jeszcze pograc bo widac ze cieszy Ich gra
Paweł Brożek wraca i strzela w sparingu z Młoda Wisła
heh też bym się chętnie przejechał na fete na rynek :D:DMoony : Posiadane: 9 Dane: 10 Zniszczone: 0
niestety, ale na 80% Baszczu też odejdzie....
a Zieniu zostaje do końca sezonu, a czy będzie grał? no nie wiem czy jest kim go zastąpić obecnie...Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez *ThoR* ().
-
to chociaż tyle ze oboje zostają do końca sezonu Majster będzie nasz
został Nam tylko ciężki mecz z Legią i Śląskiem
Legia będzie grać z Lechem, Śląskiem i Wisłą
Lech z Legia, Śląskiem i Polonią
Polonia z Lechem i Śląskiem
?? Jeśli się gdzieś pomyliłem to sorki
Niedziela Mecz z Arka o 17 !
do Gdyni nie jadę więc zostaje sopcastMoony : Posiadane: 9 Dane: 10 Zniszczone: 0
Szyszka napisał(a)
Y2K napisał(a)
Majster będzie nasz !!
Cierpliwość losem prawdziwego kibica. Spokojnie, doczekamy się kolejnej fety i to nie jednej
Właśnie czytałem że Zieńczuk podpisał kontrakt z Skodą Xanthi. Szkoda, miejmy nadzieję że Baszczu zostanie.
ja wiem że kolejne fety będą ale mam nadzieję że w tym roku jak i w następnym
co do Zienia trzeba dać szansę młodym ale ich jeszcze nie widać ;/
2012-2015 Przerwa
Y2K napisał(a)
Szyszka napisał(a)
Y2K napisał(a)
Majster będzie nasz !!
Właśnie czytałem że Zieńczuk podpisał kontrakt z Skodą Xanthi. Szkoda, miejmy nadzieję że Baszczu zostanie.
ja wiem że kolejne fety będą ale mam nadzieję że w tym roku jak i w następnym
co do Zienia trzeba dać szansę młodym ale ich jeszcze nie widać ;/
Wisła juz długo gra tym samy składem czas na zmiany i odejście Zieńczuka to krok w dobra stronę.
Strata by było odejście Sobolewskiego (jak dla mnie) znacznie większa strata
Czas no nową Wisłę Kraków -
zgadzam się
ale narazie nowych nie widać ;/
2012-2015 Przerwa
Wznowienie kariery 20.12.2015 14 ST
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0