Z drugiej strony w Portugalii gra się podobnie jak w Hiszpanii, a tam też zdobył wszystko. Perezowi starczą wygrane, nie musi mieć fajerwerków. Kibice też mu to wybaczą.
Real Madryt
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Perezowi na pewno wystarcza, ale co do kibiców to nie jestem taki pewien. Może w pierwszym sezonie jakby od razu coś wygrał kibice byliby zadowoleni ale już w następnych myślę że byłoby dużo narzekań na styl gry.
-
Optymistą jesteś jeśli myślisz, że Mourinho po zdobyciu kompletu w Realu nie wróci na wyspy. Sam się wypowiadał, że ma niezałatwioną sprawę na wyspach (LM)
-
-
No tak tylko czy będzie to od razu po pierwszym sezonie? I gdzie niby miałby wrócić, jeżeli miałoby to być tak szybko? Chelsea? Jeżeli Ancelotti spisze się dobrze zostanie pewnie i na kolejny sezon, MU? Ferguson myślę że tak szybko na emeryturę się jeszcze nie wybiera, Tettenham? Redknapp pewnie będzie jeszcze nadal trenerem, Arsenal? szczerze wątpię, zostaje jedynie Liverpool ale to zobaczymy po tym sezonie co dopiero będzie, może się tam zmienić trener a jeżeli nowy coś osiągnie to wątpię by chcieli go zmieniać, może MC ?
Długo czekać nie trzeba było:
Cristiano Ronaldo był jednym z widzów obserwujących spotkanie turnieju ATP Tennis Masters Madrid. Kiedy kibice dowiedzieli się, że na trybunach jest piłkarz Realu, zaczęli gwizdać. Ronaldo obserwował pojedynek Rafaela Nadala z Oleksandr Dolgopolowem. Zdenerwowanie madryckich fanów spowodowały słowa Portugalczyka z jednego z ostatnich wywiadów. Gwiazdor nie wykluczył, że w przyszłości może grać w znienawidzonej Barcelonie.Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Grant- ().
-
Gratulacje walki do końca od kibica Barcelony. Pozdrawiam
-
Ale przynajmniej będą ciekawe transfery, kiedy otwiera się okienko transferowe?
Na kogo stawiacie? Ja myślę, ze Perez sięgnie po Augero, Vidicia, Di Marie, i jakiegoś ciekawego rozgrywającego -
piciak napisał(a):
Ale przynajmniej będą ciekawe transfery, kiedy otwiera się okienko transferowe?
Na kogo stawiacie? Ja myślę, ze Perez sięgnie po Augero, Vidicia, Di Marie, i jakiegoś ciekawego rozgrywającego
szansa na przenosiny Aguero - 0 %
szansa na przenosiny Vidica - 15%
szansa na przenosiny Di Marii - 70% -
Vidic mówił, że chętnie by się przeniósł do hiszpani. A Aguero mówił, że dla dobra Atletico może się przenieść, a AS pisał, że jest jakieś wstępne porozumienie między Realem a Atletico...
-
^Zaborca63^ napisał(a):
szansa na przenosiny Aguero - 0 %
szansa na przenosiny Vidica - 15%
szansa na przenosiny Di Marii - 70%
szanse na przenosiny Silvy - 95%
a z tym Aguero nie byłbym taki pewny
choć nie jestem zwolennikiem tego transferu -
Silva w wywiadzie napisał, że jego ew. kierunkiem są tylko i wyłącznie wyspy. Przynajmniej tak wynikało z kontekstu.
-
Yamato Damashi napisał(a):
Silva w wywiadzie napisał, że jego ew. kierunkiem są tylko i wyłącznie wyspy. Przynajmniej tak wynikało z kontekstu.
nie żartuj ;p
to jest Hiszpania, żaden szanowany piłkarz z tego kraju nigdy nie opuści tej ligi
chyba że za młodu
btw prawdomówność prasy - na stronach realu podają wywiady zgodne z tym co napisalem -
Tam były jego słowa. W sensie to był wywiad. Prasa rządzi się swoimi prawami, to gdzie będzie w przyszłym sezonie okaże się pewnie w lipcu.
Szczęśliwi piłkarze na wyspach też wyjeżdżają jeśli chcą się sprawdzić w innej lidze -
Przyjdzie Mourinho, to on będzie decydował o transferach. Gdzieś czytałem, że jeśli ma przyjść do Realu to z nim przyjdzie Maicon, Lampard i ktoś jeszcze, ciekawe ile w tym prawdy
-
Pewnie nie za wiele, Lampsy nie odejdzie z Chelsea.
-
Dużo osób deklarowało lojalność dla klubu by odejść przy jakiejś dobrej ofercie. Nie zdziwiłbym się, jeśli Lampard przeszedłby gdyby takowa oferta się pojawiła. Kwestia, czy Abramowicz zaakceptowałby ofertę.
-
Lampard mówił, że chętnie odszedł by do Hiszpanii. Ale wątpię żeby on się oplacał Realowi, przecież ma już ponad 30lat, 2lata pogra i emerytura... Bardziej Fabregas, który też ostatnio nie zaprzeczył, że może przejść do Madrytu:)
-
piciak napisał(a):
Bardziej Fabregas, który też ostatnio nie zaprzeczył, że może przejść do Madrytu:) -
Fabregas to powiedział że jeśli odejdzie z Arsenalu to tylko do Barcelony. A co do Lamparda to on się nigdzie nie ruszy a te zaiwłości co był poprzednio to bardziej po to żeby lepszą pensyjkę dostać niż faktycznie odejść z klubu.
-
zaraz wam pokaże gdzie tak powiedział
- Czy przekreśliłem już grę w Realu Madryt? Nie przekreślam niczego. Nie powiem, że mówię "nie" Realowi czy komukolwiek, ponieważ jestem graczem Arsenalu i nie myślę o niczym innym. Ani tak, ani nie - wytłumaczył Fàbregas. -
piciak napisał(a):
zaraz wam pokaże gdzie tak powiedział
- Czy przekreśliłem już grę w Realu Madryt? Nie przekreślam niczego. Nie powiem, że mówię "nie" Realowi czy komukolwiek, ponieważ jestem graczem Arsenalu i nie myślę o niczym innym. Ani tak, ani nie - wytłumaczył Fàbregas. -
Chodzi mi oto, że nie wyklucza odejścia do Madrytu
-
Cezarcfc napisał(a):
Fabregas to powiedział że jeśli odejdzie z Arsenalu to tylko do Barcelony.
-
Sorry, ale Fabregas w Realu, to jakaś pomyłka. Nie trzeba tłumaczyć czemu
-
Te wszystkie plotki są śmieszne, ja już słyszałem że do realu ma odejść Drogba i A. Cole plus dopłata w zamian za Kake
-
Kozinho napisał(a):
Traktowali go tam jak śmiecia, poszedł i chcą go spowrotem. Nieodwzajemniona miłość potrafi boleć. -
xenomorf napisał(a):
Te wszystkie plotki są śmieszne, ja już słyszałem że do realu ma odejść Drogba i A. Cole plus dopłata w zamian za Kake
Ot interes Drogba i A.Cole są dużo pożyteczniejsi niż Kaka więc na taki transfer Abramowicz by nie poszedł. -
Yamato Damashi napisał(a):
Kozinho napisał(a):
Traktowali go tam jak śmiecia, poszedł i chcą go spowrotem. Nieodwzajemniona miłość potrafi boleć.
Wypłakiwał Ci sie na ramieniu? Nie? To nie gadaj takich pierdół -
Mi nie. Brukowcom. Nie dalej jak rok temu w wywiadzie (WYWIADZIE, podkreślę) mówił, że nie czuł się spełniony w Barcelonie, trener (wtedy Rijkaard zdaje się?) w prost mu powiedział, że nie ma szans gry w 1 składzie i że nie jest materiałem na piłkarza do wielkiego klubu. Nie wjeżdżaj na mnie, bo to że ich wybitna siatka trenerska przeoczyła taki 'szczegół' jakim jest jego talent mógł zmarnować mu całą karierę. Na szczęście Wenger czuwa
-
Ile gazet, tyle opinii. Ja czytalem tez co innego, a jaka jest prawda to wie tylko Cesc.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość