Real Madryt

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• SeV napisał(a):

Dziś 6:2, Villareal na kolanach !!
      Cristiano rozegrał cudowny mecz, Higuain podobnie, Kaka na miarę swoich obecnych możliwości czyli średniawka. Teraz czekać na Lyon na Bernabeu :)

fantastyczne widowisko
      świetnie grający real - spro okazji bramkowych
      przy odrobinie szczęscia mogło się skończyc jeszcze wyżej
      villareal co miał strzelić to strzelił, nawet ponadto ;p

a przed Lyonem czeka nas jeszcze Sevilla
      całe szczęscie że w domu
    • Miło było obejrzeć coś, co wyglądało składnie. Gdyby Kaka I Higuain wykorzystali swoje sytuacje ('gdyby') byłoby wyżej, a ponadto bramka nieuznana Ronaldo, który nie był na spalonym. Zabawne.
      Heh, czy to tylko ja mam takie wrażenie czy Ronaldo z Xabim pokłócili się o karnego? Ronaldo wyglądał na porządnie wkurzonego tym, że on chciał go wykonać.
    • Yamato Damashi napisał(a):

Heh, czy to tylko ja mam takie wrażenie czy Ronaldo z Xabim pokłócili się o karnego? Ronaldo wyglądał na porządnie wkurzonego tym, że on chciał go wykonać.

po spotkaniu stwierdził, że zgodził się aby to Alonso wykonał karnego
      w końco to Ronaldo był wyznaczony
    • Akurat Ronaldo i Lass zagrali najlepiej. Reszta to porażka. Póki nie wróci atak na miarę Raul-Morientes lub Raul-Ronaldo to Real może tylko pomarzyć o wygrywaniu czegokolwiek.
    • atak nie jest dużym problemem właściwie ciężko powiedzieć co zawodzi. Wczoraj zawiódł Guti - 1 podanie w całym meczu to stanowczo za mało, może powinien wchodzić z ławki żeby grał na miarę swoich możliwości. Pozostaje czekać na 2011... Finał na Bernabeu nie dla Realu x_x
      Beta for life baby !
    • Wiecie co wam powiem?
      smiech na sali...... wydawac tyle kasy nie odnosic zadnych sukcesow? bo nawet mi nie mowcie do dojscie do 1/8 to sukces:)
      Rozumiem mozna miec slabszy dzien ale ten mecz mogla ygraj jedna dwie osoby z tych "galaktycznych" gwiazd.
      Bardzo dobrze ze odpadli, byly zbyt pewni siebie obiecywali ze ich pokonaja niewiadomo ile a tu co? klops....:)

Fakt mogli wygrac ale higauin co on nie gral boze.... na pusta bramke trafic w slupek? tyle akcji co mieli to juz wstyd. Ale lyon tez mial kilka ladnych okazji:)

Ciesze sie ze Lyon wygral:) i fajnie jest zobaczyc jak ten homo-ronaldo placze :)
      Hyperion ON

Nick: NotoriousTT
    • Ciekawe kogo Real kupi w letnim okienku żeby za rok znowu umoczyć. Skoro wydanie 250 milionów nie poskutkowało to może 500. Nawet moja Chelsea tyle nie wydała w jednym okienku a w LM zachodzą praktycznie zawsze do półfinału choć przez pecha nie udało się jeszcze wygrać.
      Zapraszamy do quizów w dziale HydePark Forum Ogame.pl:

Naukowych, Rozrywkowych lub Quizu sportowego

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Cezarcfc ().

• Co mam duzo mowic ]:-D Ciekawi mnie ktory z pilkarzy jeszcze zmarnuje swoja kariere i przyjdzie latem do Madrytu, bo nie przyjdzie do tego klubu, zeby zdobywac trofea raczej :D

Co do Lyonu :D Czarny kon ligi mistrzow, ewidentnie.
    • NIGDY w takim meczu o taką stawkę nie grałeś więc jak możesz go oceniać ? Nie wiesz też co Ty byś zrobił.
      u15 - top 200? (off)
      u56 - top 20 (off)
      uTarazed - top 7 (off)
      uWezn - top 2 (off)
      uAquarius - top 1 (off)
      uEuropa top 2 (off)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez bERN ().

• Ale w przypadku Ronaldo to jest jego znak rozpoznawczy ;). Jedynie pozostala liga, wiec moze choc troche zjedna sobie kibicow, ktorzy napewno sa sporo zawiedzeni po tych blamazach w Pucharze Krola i LM :E
    • bERN napisał(a):

NIGDY w takim meczu o taką stawkę nie grałeś więc jak możesz go oceniać ? Nie wiesz też co Ty byś zrobił.

a czy 99% pilkarzy płacze przegrywajac w cwiercfinale?? nie!!! rozumiem w final to kazdy jest w stanie sie rozplakac a nie po prawie kazdym meczu!!
    • Bez krzty złośliwości. Nie wnikam w to co się dzieje w głowie Ronaldo, są ludzie wrażliwi, delikatni, a biorąc pod uwagę, że Ronaldo żyje futbolem (dosłownie i w przenośni) to jasne, że odpadnięcie w 1/8 finału powoduje u niego uczucia, które niezbyt dobrze się kojarzą. Dobrze to o nim świadczy, traktuje piłkę na serio.
      Tylko moje zdanie.
    • real ma super zespół ale ewidentnie brakuje im zgrania a bez tego w lidze mistrzów nie da się wygrać odpadniecie na tym etapie było do przewidzenia za dużo szumu media wokół nich robią po tym okienku gdzie real wydał 250 mln wszyscy od nich wymagają że od razu po przejściu do realu zaczną grać na swoim poziomie jaki dotychczas prezentowali zapominając o tym ze każdy nowy piłkarz potrzebuje czasu na aklimatyzacje w nowym zespole najczęściej wystarczy rok może dwa
      jak narazie to jedynie cristiano się dobrze prezentuje z piłkarzy kupionych w letnim okienku dosyć szybko się zaaklimatyzował i stanowi teraz wspólnie z higuainem o sile realu ale sami we dwóch to oni meczu nie wygrają niestety :-/
      problem realu tkwi też w tym że prezesi klubu nie dają większej szansy na pozostanie w klubie jak komuś nie idzie w danym sezonie np. już krążą głosy o sprzedaży karima benzemy koleś gra dopiero od nieco ponad pół roku w klubie i od razu oczekują że strzeli w sezonie tyle bramek co strzelał w lyonie bez przesady nie każdemu się uda tak zacząć grać w nowym klubie jak cristiano szkoda tylko że te matoły z zarządu klubu tego nie rozumieją :quasi:
      kolejny problem realu to taki że już od dłuższego czasu nie wprowadzają swoich młodych wychowanków grających na niezłym poziomie do pierwszej drużyny realu daliby szanse młodym na wykazanie się a nie wydawali tyle kasy na gwiazdy które sie potem w realu wypalają bo za dużo się od nich oczekuje powinni dawać szanse swoim wychowankom tak jak kiedyś taką szanse otrzymał raul czy iker casillas wierzyć mi się nie chce że nie mają nikogo wartościowego wśród graczy poniżej 20 roku życia 0_0
      jak tego nie poprawią to ciężko im będzie coś zdziałać w LM w następnych latach w lidze hiszpańskiej mogą wygrać bo tam mecz może czasami wygrać jedna osoba ale w lidze mistrzów już tak łatwo nie ma...
      dodam że jestem kibicem realu już od około 9 lat i mam nadzieję że nadejdą jeszcze takie czasy jak te w których piłkarze realu byli nazywani GALACTICOS ;]

pozdrawiam prawdziwych kibiców futbolu a w szczególności kibiców realu ;)

HALA MADRID :D
    • Płacz Ronaldo jest przereklamowany
      Niech tam placze ja go nie lubie nie nawidze i tyle na jego temat
      Wkurza mnie jego zachowanie na boisku i poza nim tak samo jak Ronaldinho wtedy gdy gral w Barcelonie:)
      Musze przyznac ze graja pieknie ale ich nienawidze :)
      Hyperion ON

Nick: NotoriousTT