Tak, Moim zdaniem C.Ronaldo jest zupełnie niepotrzebny.
![:]](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/m_smile.gif)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Dudaas napisał(a)
Tak, Moim zdaniem C.Ronaldo jest zupełnie niepotrzebny.![]()
vul6 napisał(a)
IMO Robinho nie byłby w Realu potrzebny - teraz można go sprzedać za 45-50 mln (chyba za tyle go kupili) a nie zmieściłby się w składzie gdyby miał grać Ronaldo. A takiego zawodnika na ławce trzymać się nie opłaca.
BornToBeFree napisał(a)
Ja Was drodzy kibice Realu nie rozumiem. Oczywiście nie mam nic do teamu itp, ale nie potrafę pojąć jak można kibicować klubowi, który kupuje zawodników na sezon bądź pół zwykle.... Wiadomo że nie wszystkich, ale znajdzie się kilkunastu.
Wiadomo, że w piłce liczy się pieniądz, ale team marketingowy nastawiony na zarabianie jak Real wyraźnie zaczyna przesadzać. Kupujecie wszelkie gwiazdy, tylko dlatego bo Was stać... Nie lepiej bazować na zgranej drużynie, w której gracze się rozumieją? Popatrzcie na Milan(nie kibicuje im) - skład praktycznie stały od kilku lat prócz kilku podstawowych roszad. I co? Fakt, ten sezon im nie wyszedł, w przeciwieństwie do Waszego, ale proponuję spojrzeć na ostatnie lata Ligi Mistrzów i porównać zespoły.
Nosio napisał(a)
Mając 800 mln $ długów Men daleko nie zajdzie :D:D powinni sprzedać Ronaldo... ale Real jak było wcześniej powiedziane powinien kilku dobrych graczy ściągnąć![]()
NELLY napisał(a)
Ronaldo Real chce sciagnac po to zeby Calderon spelnil przed wyborcza obietnice
Ja mysle ze to jest zbedny wydatek skoro za 85 mln euro mozna kupic 3 swiatowej klasy graczy a nie jednego wirtuoza ktory w meczach o wysoka stawke nie umie sobie poradzic z obroncami przeciwnika
Skoro mamy Robsona to po co Cris?? a ja mysle ze oni sa tej samej klasy i roznia sie tylko zarobkami i cena![]()
NELLY napisał(a)
Ronaldo Real chce sciagnac po to zeby Calderon spelnil przed wyborcza obietnice
Ja mysle ze to jest zbedny wydatek skoro za 85 mln euro mozna kupic 3 swiatowej klasy graczy a nie jednego wirtuoza ktory w meczach o wysoka stawke nie umie sobie poradzic z obroncami przeciwnika
Skoro mamy Robsona to po co Cris?? a ja mysle ze oni sa tej samej klasy i roznia sie tylko zarobkami i cena![]()
vul6 napisał(a)
Robson za Drogbę?
Co o tym sądzicie? Moim zdaniem przydałby się trzeci światowej klasy napastnik, ale gdyby wszyscy byli zdrowi to nie wiem co by się działo... oczywiście wykluczam opcję że CR by nie przyszedł, a Robinho by poszedł bo to by było bez sensu.
Holenderski pomocnik, Rafael van der Vaart, zdementował pogłoski, jakoby miał się przenieść do Realu Madryt lub Atlético. Rafael wierzy, że kolejny rok spędzi w niemieckim klubie. Mimo ciągłych informacji o chęci zmiany klubu i niezbyt komfortowej sytuacji w Hamburgu, van der Vaart może zostać na jeszcze jeden sezon. Nowym trenerem HSV jest Martin Jol, były szkoleniowiec Tottenhamu, i być może po części to miało wpływ na decyzję Rafaela.
Najbliżej odejścia van der Vaart był, przynajmniej według gazet, gdy po piłkarza zgłosiło się Atlético, a wkrótce poźniej Real. Holender łączony był także z Juventusem i wielką trójką angielską - Chelsea, Manchesterem United i Liverpoolem.
- Wszystko dokładnie sprawdziłem i nic nie ma na rzeczy - powiedział van der Vaart. - Spodziewam się, że przyszły sezon spędzę w Hamburgu. Wczoraj mówiło się o Atlético, dziś o Realu Madryt, tak to prawdopodobnie będzie do końca
grochol napisał(a)
Van der Vaart w Realu- plotki?
Granero Guti Gago Diarra Snejider Robben Robinho(Ronaldo) i teraz kolejny holender...kopalnia pomocników...szczerze mówiąc gdyby jeden z van der Vaart Ronaldo trafił do Madrytu to trener Schuster będzie miał ból głowy:D
1 gość