Kozinho napisał(a):
Sorry, ale Fabregas w Realu, to jakaś pomyłka. Nie trzeba tłumaczyć czemu
wtedy by Real miał większe szanse na mistrzostwo, ot co
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Kozinho napisał(a):
Już po ostatnich zakupach miał mieć większe szanse na mistrzostwo, ale się to jakoś w sezonie pozmieniało, ot co^Zaborca63^ napisał(a):
Kozinho napisał(a):
Yamato Damashi napisał(a):
Ale transfery Realu przyniosły jakiś nawet całkiem duży efekt. Nie stracili już tylu punktów do Barcy względem poprzedniego sezonu, ponad to ich statystyki w tym sezonie są bardzo dobre.
To walka 2 gigantów, wygrał jeden z nich minimalnie, a większość traktuje ich jak wielkich przegranych
Grant- napisał(a):
Ale transfery Realu przyniosły jakiś nawet całkiem duży efekt. Nie stracili już tylu punktów do Barcy względem poprzedniego sezonu, ponad to ich statystyki w tym sezonie są bardzo dobre.
To walka 2 gigantów, wygrał jeden z nich minimalnie, a większość traktuje ich jak wielkich przegranych
Bo są przegranymi. Dla Pereza głównym celem był finał LM, zwycięstwo w Hiszpanii było czymś oczywistym, a tutaj po raz kolejny odpadli w 1/8, w GD przegrywali i mistrzostwo też przegrali. Więc jak ich nie nazwać przegranymi? Wydali tyle kasy i praktycznie nic z tego nie mają.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez piciak ().
piciak napisał(a):
Lewy obrońca z Lazio (zapomniałem nazwiska)
Grant- napisał(a):
"sam będzie decydował o transferach" - no tutaj to może być ostra wojna z Perezem
pUco napisał(a):
Już po ostatnich zakupach miał mieć większe szanse na mistrzostwo, ale się to jakoś w sezonie pozmieniało, ot co^Zaborca63^ napisał(a):
Kozinho napisał(a):
piciak napisał(a):
Lewy obrońca z Lazio (zapomniałem nazwiska)
Jak boczny obrońca z Lazio to pewnie Kolarov. Gwiazda FM'ów
^Zaborca63^ napisał(a):
pUco napisał(a):
Kozinho napisał(a):
a czy te 'zakupy' aby nie wpłynęły dobrze na ich grę? racja, może nie osiągnęli tego co planowali ( mówię tu w szczególności o wczesnym odpadnięciu z LM ) , ale za to lidze znacznie zbliżyli się do Barcelony co pokazuje końcowa tabela
^Zaborca63^ napisał(a):
a tam , Santon z Interu po 3 sezonach w FM 10 wymiata
^Zaborca63^ napisał(a):
a tam , Santon z Interu po 3 sezonach w FM 10 wymiata
To jest prawy obrońca, Kolarov jest lewym obrońcą. Też go miałem zresztą w Udinese. Dobra, skończmy ten wątek
To już niemal pewne - od przyszłego sezonu José Mourinho będzie trenerem Realu Madryt. Teraz na światło dzienne wychodzą powoli szczegóły porozumienia, do jakiego jakiś czas temu doszli działacze Królewskich i agent Portugalczyka, Jorge Mendes. Wszystko wskazuje na to, że portugalski trener podpisze trzyletni kontrakt i będzie zarabiał 10 milionów euro rocznie. Fakt, że umowa ta będzie obowiązywać do 2013 roku, wskazuje na to, że Mourinho będzie miał trzy sezony, aby poprowadzić w Madrycie stabilny projekt. Dla porównania, w Chelsea pracował również trzy sezony, a w Interze skończy się na dwóch.
przechodzę do Realu Madryt - wyjawił José Mourinho dla niemieckiej stacji Sat.1. - To był wręcz nieprawdopodobny sezon, ale jednocześnie jestem smutny, gdyż był to mój ostatni mecz w Interze Mediolan. Teraz Inter jest moim domem. Zresztą tak samo jak Chelsea. Ciężko było mi opuścić Chelsea, ciężko jest mi opuszczać Inter, ale takie jest życie, taki jest futbol. Po odejściu z Anglii myślałem, że już nigdy nie nawiążę takich relacji z kibicami. Okazało się, że było to możliwe. Wraz z kibicami Interu zbudowaliśmy między sobą coś szczególnego.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Cezarcfc ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez So Seductive ().
Viper napisał(a):
Obawiam się że wyprzedaż może być.Mourinho ze sobą chciał wziąć Maicona i Milito i podobno już podał jakąś listę.Dużo się mówi o sprzedawaniu, ale mam nadzieję że o transferach będzie decydował Mourinho, bo on wie co robi i jakoś by to wszystko ustawił bez sprzedawania dobrych piłkarzy, którzy nie błyszczeli w tym sezonie (Kaka/Benzema)
Pozdrawiam
bERN napisał(a):
Wszyscy na stronie Realu (polskiej) piszą o Maiconie. Są również o nim newsy więc coś musi być na rzeczy.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Yamato Damashi ().
bERN napisał(a):
Wszyscy na stronie Realu (polskiej) piszą o Maiconie. Są również o nim newsy więc coś musi być na rzeczy.
Plotka powtórzona milion razy nie staje się prawdą. Aczkolwiek w Realu przydałby się taki klasowy obrońca.
6 gości