No to szykują się dwa wielkie mecze z podtekstami - Inter - Barca, Eto'o - Ibra
Całkiem ciekawa grupa, ponadto mistrz rosnącej w siłę Rosji, Rubin Kazań i Dynamo Kijów. Mam nadzieję że nie będzie wpadek z tymi dwoma zespołami, a ponadto Mourinho jakoś rozklepie Barcę. Eto'o z taką motywacją może być niebywale groźny.
Całkiem ciekawa grupa, ponadto mistrz rosnącej w siłę Rosji, Rubin Kazań i Dynamo Kijów. Mam nadzieję że nie będzie wpadek z tymi dwoma zespołami, a ponadto Mourinho jakoś rozklepie Barcę. Eto'o z taką motywacją może być niebywale groźny.
) 4:0 niezwykle cieszy. Straszono nas odrodzonym Ronaldinho i odrodzonym Milanem. Strachy na lachy, z tego co widziałem to świetnie grał Maicon oraz mój ulubieniec Sneijder. Szkoda że Wes nie okrasił tego występu bramką, ale i tak dostał brawa kiedy schodził z boiska i mam nadzieję że będzie tak grał już cały czas
Eto'o i Milito pokazują że co dwie głowy to nie jedna, szkoda że w drugiej połowie obaj byli na spalonym, bo byłoby 6:0. Dejan tradycyjnie (ten piłkarz jak żaden inny kojarzy mi się z bombami z dystansu) przywalił z kilkudziesięciu metrów, w samo okno. Prawdopodobnie gol kolejki
Inter po prostu rządził, w obronie, w ataku i w środku. Do tego Gattuso chyba najgorszy mecz w życiu. 

, wreszcie jakaś konkretna alternatywa dla Stankovića :p ; piłkarz rodem z Serbii zbyt często ma huśtawkę formy i najlepsze lata już raczej za sobą....
; drużyna idealna, jak na moje wymagania, ciekawe co z tego wszystkiego wyjdzie
Inter: Catania 2:1, czyli kolejne 3 pkt do przodu
dzisiaj Inter grał z Chelsea w LM, wygrali 2:1 , bardzo fajny mecz, przyjemnie się go oglądało, przez większość meczu przeważała Chelsea , ale jednak to gracze z Włoch wygrali ten mecz