Skoro Moratti chce odkuć się na kasie to nie ma co myśleć o gwiazdach takich jak Tevez. I nie chodzi już nawet o kasę na transfer, ale o to ile by mu musieli tygodniówki płacić, skoro on na każdym kroku podkreśla, że myśli o powrocie do Argentyny... Najprawdopodobniej Pazzini stanie się podstawowym graczem i też jakoś to będzie
(no i Roger wyszłoby na Twoje - Włoch w składzie
)
A jeśli już robić koncert życzeń to ja bym widział w Interze Forlana
może i lat trochę już ma, ale przynajmniej pewne jest, że pomoże w walce o występ w lidze mistrzów, bo po sprzedaży Eto nie wiem czy będzie ich na to stać...
(no i Roger wyszłoby na Twoje - Włoch w składzie
)A jeśli już robić koncert życzeń to ja bym widział w Interze Forlana
może i lat trochę już ma, ale przynajmniej pewne jest, że pomoże w walce o występ w lidze mistrzów, bo po sprzedaży Eto nie wiem czy będzie ich na to stać...
. W ogóle w Interze się chyba nie najlepiej dzieje, ostatnio przegrał superpuchar z Milanem - mecz odbył się w Chinach. ![;]](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/meansmile.gif)

, zespół ma problemy z płynnym wyprowadzaniem akcji, nie potrafi utrzymywać się przy piłce, wygląda na przemęczony i nie przygotowany do sezonu, pomocnicy nie podłączają się na czas do akcji ofensywnych, skrzydła niemal nie istnieją. strasznie dużo faulują, wydaje mi się, że tacy zawodnicy jak Obi, Nagatomo czy Ranocchia mogliby mieć miejsce w wyjściowej jedenastce ale chyba w jakimś zespole z polskiej ekstraklasy ;], Zanetti - bez urazy, wiadomo, że to grająca legenda, ale każdy kiedyś musi zawiesić buty na kołku, 38 lat, jest już cieniem samego siebie, a co do Forlán to dzisiaj jak dostał piłkę to zazwyczaj już po kilku sekundach leżał na murawie jej pozbawiony, nie wiem co się z nim dzieje