CENNY PUNKT Z BARDZO TRUDNEGO TERENU

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Tomasz1988nh napisał(a):
Ja bym jednak nie wywalił Fornalika dlatego że nie awansujemy na Mundial w Brazylii.
Niech przygotowuje na Euro bo te eliminacje są już przegrane.
Igła napisał(a):
Wczorajsza gra Wawrzyniaka to była rozpacz, dno i tragedia.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
Polański to ten, który strzelał na oślep w obrońcę, który robił wślizg, czy ten, który strzelił w poprzek bramki tak, że piłka nie wyszła na aut bramkowy tylko na boczny?Zaborca napisał(a):
Teraz tak szczerze, jedynie na plus w tym spotkaniu Błaszczykowski i Polański, ale to głównie pierwsza połowa.
buleon napisał(a):
Polański to ten, który strzelał na oślep w obrońcę, który robił wślizg, czy ten, który strzelił w poprzek bramki tak, że piłka nie wyszła na aut bramkowy tylko na boczny?Zaborca napisał(a):
Teraz tak szczerze, jedynie na plus w tym spotkaniu Błaszczykowski i Polański, ale to głównie pierwsza połowa.
Podobała mi się gra Salamona, jego kontakt z piłką był efektywny. Lewy też grał swoje, szkoda tego słupka.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
buleon napisał(a):
Podobała mi się gra Salamona, jego kontakt z piłką był efektywny. Lewy też grał swoje, szkoda tego słupka.
Zaczalbym skład od asów Borussii i cała koncepcje gry, dodajmy ofensywna, stworzyłybym pod nich. Pressing i gra pilka, a nie oddawanie pola
Romek dobrze pomarzyć , ale nie widzę Ciebie w roli Selekcjonera .
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Bagin :D ().
Post był edytowany 5 razy, ostatnio przez Bagin :D ().
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Bagin :D ().
Bagin :D napisał(a):
P.S
Moze mi ktos fachowo wyjasnic jak sie ma sprawa z niezunanym golem z 94 minuty; zeby nie bylo spalonego to przed najbardziej wysunietym zawodnikiem druzyny atakujacej musi byc az dwoch zawodnikow druzyny broniacej?
Ci którzy twierdzą ,ze RL powinien zaczynać mecz z ławki ,niech szybko zdadzą legitymacje dziennikarskie.straty nie byłoby żadnej .
Jacy dziennikarze?nie każdy kto założy bloga czy cos podobnego lub powiesi stronę w necie moze nazywać siebie dziennikarzem
żeby było smieszniej to nie każdy wybrany poseł musi być dobrym politykiem.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Thorgoth ().
1 gość