Reprezentacja Polski w piłce nożnej.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nikt tu nie pisze o meczu z Koreą ? XD
      W sumie mecz był taki sobie, na + Błaszczykowski, Lewandowski i .. ( kto jeszcze ? :roll: ).
      Dalej ie widać klasowych obrońców - tylko Piszczek w tej formacji się nadaje. Perquis jakoś nie wyróżnia się, tak samo jak inni. Smuda podobno skończył selekcję, szkoda że nie wypróbował Salomona.

Co do Meliksona śmieszna sprawa. Pojechał na zgrupowanie Izraela, mógł zagrac ale doznał kontuzji. Izrael stracił szansę na Euro, to nagle chce grać dla Polski
    • Wczoraj też Błaszczykowski i Lewandowski na +. Jeśli dobrze liczę, to w 3 ostatnich meczach strzelaliśmy po 2 bramki, i to właśnie ten duet je zdobywał.
      Powiem wam że podoba mi się gra reprezentacji. Myślę że jakby się spięli przez te kilka miesięcy to mogli by coś pokazać na EURO..
      Szukasz napisów do serialu lub filmu?
      Zajrzyj na ,
      może właśnie go tłumaczymy!
    • W końcu Reprezentacja Polski zaczyna grać tak jak kibice chcą mam nadzieje że do Euro forma nie spadnie i zagrają kilka dobrych spotkań.
      Poza tym liderem nr 1 naszej reprezentacji jest Jakub Błaszczykowski który jest wysokiej formie oby tak dalej a możemy zrobić dobry wynik na Euro.
    • Tez jestem pod wrazeniem, gra z kontry to bedzie nasz główny atut na euro. Błaszczykowski+Peszko w swietnej formie teraz są Lewy to samo, podobał mi sie tez Perkis (nie wiem jak to sie pisze)
      szkoda tylko Fabiana bo nie miał sie czym wykazać.
      "...Krótko mówiąc, Mort należał do takich osób, które są groźniejsze niż worek grzechotników. Chciał mianowicie zrozumieć logikę praw rządzących wszechświatem..."
    • Bardzo spokojny mecz z Białorusią. Fabiański nie miał zbytnio pracy, co źle mówi o ofensywie przeciwnika. Nasi zagrali dobrze nie przechwalając ich. Bramki Lewego i Kuby znowu i dobrze :) Oby Kuba pozostawał w tej waleczności i wychodziło to całkowicie na korzyść Reprezentacji. Lewandowski niech też na dobre się rozstrzela, a będzie dobrze bo tak naprawdę na moje oko to jedyny lepszy napastnik.

PerQis wczoraj w defensywie dobry mecz , nie było do końca sprawdzenia z Wasylem na środku obrony, ale to z czasem jeszcze wyjdzie.
      Teraz najciekawszym sprawdzianem będzie mecz z Włochami ;) i liczę, że naszym uda się wygrać ten mecz :)
    • Jest niebo lepsza niż ta co była poprzednio, nawet brak orła idzie przeżyć. Musimy się do tego przyzwyczaić, PZPN 'zmienia wizerunek', najwidoczniej uznali, że zmiana loga coś pomoże. Według mnie bezsensu, ale niech robią co uważają za stosowne. Nie sądzicie chyba, że stary orzeł wpływał na wyniki?

Ps; Trochę siara całować herb PZPN po strzeleniu gola. : /
    • Yamato Damashi napisał(a):

Jest niebo lepsza niż ta co była poprzednio, nawet brak orła idzie przeżyć. Musimy się do tego przyzwyczaić, PZPN 'zmienia wizerunek', najwidoczniej uznali, że zmiana loga coś pomoże. Według mnie bezsensu, ale niech robią co uważają za stosowne. Nie sądzicie chyba, że stary orzeł wpływał na wyniki?

Ps; Trochę siara całować herb PZPN po strzeleniu gola. : /

Brak orła idzie przeżyć ???????????
      Ale po głębszym przemyśleniu w końcu to już nie jest kadra POLAKÓW.
      Cóż PZPN robi wszystko bezsensu, ale to żadna nowość.
      Menelinho
    • Kar(L)ik napisał(a):

Brak orła idzie przeżyć ???????????

Nie grają dla Orzełka na koszulce, grają dla honoru kraju i milionów Polaków którzy za nich ściskają kciuki. Można utożsamiać to z Orłem z oczywistych względów, ale te najważniejsze rzeczy są tylko w podświadomości każdego człowieka. Tak, Orzeł był ważny, ale nie róbcie z tego tragedii narodowej.
    • Najważniejszym jest żeby Polska była w sercu a niekoniecznie już "na". Wiele innych reprezentacji używa logotypów ale tam raczej takiego rumoru i wrzasku nie było... A no tak, bo to cywilizowane kraje ^^

Koszulki mi się nie podobają, podobnie jak Igła skojarzyłem je z inną reprezentacją - Tunezją :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Narcystyczny ().

• Już tak nie przesadzajmy z tym orłem. Jesteśmy takim krajem, że takie rzeczy jak krzyż, czy orzeł to symbole walko o wolność czy po prostu przypominają stare lata, kiedy byliśmy zalezni od innych państw, więc ciężko jest nam się z nimi rozstać. Do tego dochodzi fakt, iż jest to znak PZPN-u chyba najbardziej znienawidzonej instytucji w Polsce no i mamy skumulowanie się tych rzeczy i stąd takie oburzenie. Co do wyglądu strojów to cóż... są gusta i guściki. Wielu ludziom się podoba, wielu niestety nie. Ważne, że są barwy narodowe ;)
      Hyperion ON

Nick: NotoriousTT
    • Dragonartur, symbole stosuje się dla uproszczenia pewnych pojęć, skomplikowanych bądź abstrakcyjnych. Dla kogoś rozgarniętego brak symbolu nie jest przeszkodą bo rozumie o co chodzi ale weź się postaw na miejscu innych, mniej bystrych których już w szkołach tresowali jak Pawłow psa. Widzisz krzyż - płać, widzisz orła - walcz, widzisz flagę Niemiec - pień się, widzisz flagę ruskich - pluj. To odruch warunkowy, nie jest tak łatwo niektórym przejść obojętnie.
    • Narcystyczny napisał(a):

Dragonartur, symbole stosuje się dla uproszczenia pewnych pojęć, skomplikowanych bądź abstrakcyjnych. Dla kogoś rozgarniętego brak symbolu nie jest przeszkodą bo rozumie o co chodzi ale weź się postaw na miejscu innych, mniej bystrych których już w szkołach tresowali jak Pawłow psa. Widzisz krzyż - płać, widzisz orła - walcz, widzisz flagę Niemiec - pień się, widzisz flagę ruskich - pluj. To odruch warunkowy, nie jest tak łatwo niektórym przejść obojętnie.

Ty zapewne zaliczasz się do tych bystrych :E
      Menelinho
    • Jak wczoraj usłyszałem, że
      Musimy sami się wyżywić. A nie może kibic, osoba postronna, decydować o tym, co jest dla nas dobre, a co złe - przekonywał.

źródło

to mnie szlag trafił.

Zróbmy akcję: PZPN - dziękuję nie kupuję. Zbojkotujmy firmy które mają podpisane umowy z PZPN, niech się sami wyżywią ]:-D
    • Szczerze, to nigdy nie interesowałem sie polską piłką nożna, więc też polska reprezentacja mnie nie interesowała. Zawsze bliżej było mi do kadry Włoch ze względu na zamiłowanie do włoskiej piłki i drużyny. Oczywiście jest to pociąg sportowy. Co do braku orła to hmm jest to kpina i tyle moim zdaniem. To jest coś co zawsze było i powinno być, taka jest prawda.
      Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!

UNII 64 PLAYER
      UNII Mizar / top 77
      UNII Rigel / top 34
      UNII Fidis / top 58
      UNII Libra / top 31
    • tu nawet nie ma co komentować,jesli chodzi o orła.
      Lato to skonczony debil i idiota.Choć nie lubie Tomaszewskiego to mam głęboką nadzieje że zrobi porządek w tym burdelu jakim jest pzpn.
      co do meczu,ciekawa 1 połowa,szkoda ze sie nie wykorzystuje sytuacji.
    • Billie the kid napisał(a):

kpina PZPNu normalnie , w jakiej reprezentacji panuje brak godla Panstwowego ?? wstyd dla PZPNu u polsiej pilki noznej normalnie :E
      Własnie o to chodzi , że w większości reprezentacji piłki nożnej nie ma godła. Więc i PZPN chciał pokazać jaki on jest fajny. Tylko jest kilka problemów po 1 Polacy są przywiązani do orzełka po drugie PZPN to najbardziej znienawidzona organizacja w polsce(znacie kibia który powie o PZPN pochlebnie?) więc jeszcze ich logo na koszulce odpada :E
      Dzisiaj ogladałem jak jakiś ćwok z PZPN mówil że na jakiejś tam najblizszej ich radzie ten temat zostanie poruszony ponieważ mają wrażenie , że przez ten incydent ich wizerunek może ucierpieć :E