Reprezentacja Polski w piłce nożnej.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Lekka poprawa... Koszulki sobie chyba poprawiali.
      Bardzo ładnie zagrali. Jakiś bystry obrońca wystawił rumunowi piłkę na początku meczu i każda akcja naszego zespołu była okrzykiwana przez komentatorów mianem "najlepszej", szkoda tylko, że napastnicy nie potrafili trafić w piłkę. Peszko może dostać premię, bo on trafił w piłkę, nieczysto, bo nieczysto, ale trafił.
      Ich wszystkich, razem ze Smudami, Latami i innymi stworami trzeba złapać za jaja i pokazać, że jak trzeba to sie ściśnie. Inaczej możemy odsprzedać komuś euro 2012... Bo to tylko k**** obciach bedzie -.-

Swoją drogą za te pieniądze co oni dostają to ja już bym lepiej grał :P
    • praradoks to wybor stadiony - wtf ??? :wrr:
      porazka i wina PZPN - juz w Grodzisku Wlkp jest lepsza murawa. I jeszcze warszawscy kibice - obrazac sponsora Legii na meczu reprezentacji ?? Takie rzeczy tylko w WWA...
      Trudno ocenic gre pilkarzy grajac na takiej murawie - Kuba kontuzja (tylko przez wine murawy), Kosa swietne spotkanie, Zewlakow to samo. Widac, ze cala druzyna chciala grac pilka i nie bala sie zagran na 1 kontakt mimo takich warunkow. Zal mozna miec do Peszki, ale... Tutaj znowu mozna napomniec o stanie murawy. Rumuni tez dosyc przypadkowo strzelili Nam bramke. Wystraszyla mnie interwencja Kuszczaka jak pilka przeleciala mu pod rekami - jakby takiego farfocla wpuscil to juz chyba by nigdy nie odkleil latki bramkarza z najzabawniejszymi wpuszczonymi bramkami. Jestem pelen nadzieji i wiary (z reszta jesli Kanada przegrywa ze slaba Macedonia 3-0 to licze na wysyp goli z Naszej strony). Tym razem zagramy w Bydgoszczy, wiec chamstwo i piaskownica mam nadzieje sie nie pojawi.
    • no, no tylko porażka 1-0 z Rumunią to sukces jak na polską reprezentacje :)
      ja tu obstawiałem 4-0 lub 3-0, a tu miła niespodzianka 1-0 tylko :)
      no, oby tak dalej to za jakieś 300 lat będziemy w najlepszej 10 rankingu FIFA :)
    • oglądałem tylko skróty, bo wolałem iść na mecz mojego klubu. brakuje napastnika jak zwykle, Peszko 2 setki miał :P
      i w ogóle co za kretyni wybrali stadion Legii, nie dość, że remontowany to murawa do kitu. Aha, zrobili to specjalnie,
      żeby nie było widać, że jest bojkot, tylko po prostu mało miejsc na stadionie ;] Ale teraz będzie super odrodzenie, gdyż
      gramy z jednym z najlepszych zespołów na świecie. Ops, co z tego, że Kanada przegrała 3-0 z Macedonią, moją kryzys
      pewnie 8-)
    • Koko napisał(a):

Peszko 2 setki miał :P

chyba we krwi :E
      co do samego meczu trudno jest sie wypowiedziec, przez pare dni trudno jest zbudowac druzyne, jak za kilka miesiecy bedziemy dostawac po pupach z takimi zespolami to wtedy dopiero bedzie mozna krytykowac Smude, narazie jest jak zawsze...
    • For An Angel napisał(a):

[
      co do samego meczu trudno jest sie wypowiedziec, przez pare dni trudno jest zbudowac druzyne, jak za kilka miesiecy bedziemy dostawac po pupach z takimi zespolami to wtedy dopiero bedzie mozna krytykowac Smude, narazie jest jak zawsze...

Polacy to wredny narod. Smuda przegra jeszcze 2/3 mecze i odrazu bedzie narzekanie ze smuda slaby itp.... W polsce Cie kochaja za wyczyny dopiero gdy nie zaczniesz przegrywac. tak samo bylo z benhakerem, czy np Lozano z siatkowki. Wygrasz - jestes bogiem, zbawca, jestes na pierwszej stronie gazety.... nie uda sie z forma, bedziesz mial pecha - to juz szansy Ci nie dadza i potrafia zniszczyc komus zycie...
      A co do gry polakow to coz mi sie zdaje ze mecz powinnismy wygrac. Byly momenty gdy gra polski naprawde dobrze wygladala. Ale byl tez taki moment ze wszyscy w miejscu stali. Ale ogolnie dobry mecz a ze murawa byla taka anie inna to juz inna kwestia. Zreszta jak tak sie dobrze przyjzec bramce to ona chyba poszlo po noce jednego z naszych obroncow.
      A peszko to normalnie takie akcje zmarnowal. Ale jak wszedl na boisko 2 ladne sytuacje. Chyba najlepiej Kosowski zagral jelen tez cos gral.
      Tylko chyba za bardzo obroncy sie pilka bawili zaczeli klepac na wlasnym polu karnym :D
      Mam nadzieje ze wygraja z kanada albo chociarz gola strzela:D

Jak murawa nie bedzie pasowala to zapraszam do nas :) male miasto 2 tysace mieszkancow ale stadion ladny i nawet trawe mamy :)
      Hyperion ON

Nick: NotoriousTT
    • bERN napisał(a):

Zaborca oglądałeś mecz?
      Jeżeli tak to wypowiedz się obiektywnie :)

nie ma co oglądać :) wystarczy, że od czasu do czasu obejrzę mecz ligi polskiej to już mi się odechciewa :)
      Polska jest i będzie słabym krajem , to nie wina trenerów , Smudy, Majewskiego czy innych benhauerów, a wina samych zawodników , którzy na to sobie zasłużyli. tyle ;]

For An Angel napisał(a):

Koko napisał(a):

Peszko 2 setki miał :P

haha, dobra wypowiedź ;d
      tak jak napisałem , trenerów nie ma co krytykować, jeśli już to tylko zawodników :)

dragonartur napisał(a):

For An Angel napisał(a):

[

Polacy to wredny narod. Smuda przegra jeszcze 2/3 mecze i odrazu bedzie narzekanie ze smuda slaby itp.... W polsce Cie kochaja za wyczyny dopiero gdy nie zaczniesz przegrywac. tak samo bylo z benhakerem, czy np Lozano z siatkowki. Wygrasz - jestes bogiem, zbawca, jestes na pierwszej stronie gazety.... nie uda sie z forma, bedziesz mial pecha - to juz szansy Ci nie dadza i potrafia zniszczyc komus zycie...
      A co do gry polakow to coz mi sie zdaje ze mecz powinnismy wygrac. Byly momenty gdy gra polski naprawde dobrze wygladala. Ale byl tez taki moment ze wszyscy w miejscu stali. Ale ogolnie dobry mecz a ze murawa byla taka anie inna to juz inna kwestia. Zreszta jak tak sie dobrze przyjzec bramce to ona chyba poszlo po noce jednego z naszych obroncow.
      A peszko to normalnie takie akcje zmarnowal. Ale jak wszedl na boisko 2 ladne sytuacje. Chyba najlepiej Kosowski zagral jelen tez cos gral.
      Tylko chyba za bardzo obroncy sie pilka bawili zaczeli klepac na wlasnym polu karnym :D
      Mam nadzieje ze wygraja z kanada albo chociarz gola strzela:D

Jak murawa nie bedzie pasowala to zapraszam do nas :) male miasto 2 tysace mieszkancow ale stadion ladny i nawet trawe mamy :)

moja wypowiedź będzie nie na temat ale co tam ;d
      jakby nie patrzeć zmiana za Lozano w siatkówce wyszła nam na dobre ;> chociaż sam się zdziwiłem kiedy dowiedziałem się, że Lozano już nie jest trenerem i myślałem, że będzie już tylko gorzej , a tu niespodzianka. :) widać jednak różnice między siatkarzami(którzy coś potrafią dobrze zrobić) , a piłkarzami (którzy nic nie potrafią dobrze zrobić).

ed// i bym zapomniał ...
      mój typ : Polska 0:2 Kanada

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().

• Na pewno bedzie remis bezbramkowy w pierwszej polowie
      Co do 2 to ciezka sprawa...
      Po ostatnim meczu widac ze ci najstarsi sa najlepsi mlodzi nic nie reprezentuja
      zalezy kto zagra
      Ale chyba postawilbym 1 zero dla naszych
      No chyba ze bramkarz kanadyjski strzeli kuszczakowi gola:)
    • nie przesadzajcie, z Kanadą sobie porodzimy, oni są na poziomie Andory czy Luksemburgu :P
      słyszałem, że Jeleń nie gra, ciekawe kto będzie bramki strzelał. Prawdopodobnie w bramce
      zagra Szczęsny ;]
    • For An Angel napisał(a):

jak dla mnie totalnym bezmózgowiem jest brak Grosickiego w składzie, co jak co, ale w lidze pokazal swoje walory, stawiam skromne 1:0 dla Polski

Ale za kogo grałby grosik??
      ZA Jelenia??
      Jak dla mnie skład był w porządku tylko po prostu im nie szło :)
      Co do wyniku też stawiam 1-0 dla Polski
    • Grzybek xD napisał(a):

For An Angel napisał(a):

jak dla mnie totalnym bezmózgowiem jest brak Grosickiego w składzie, co jak co, ale w lidze pokazal swoje walory, stawiam skromne 1:0 dla Polski

Ale za kogo grałby grosik??
      ZA Jelenia??
      Jak dla mnie skład był w porządku tylko po prostu im nie szło :)
      Co do wyniku też stawiam 1-0 dla Polski

nie mowilem w 1-wszej 11nastce tylko ogolnie do skladu tych 23 pilkarzy ktorzy są powolani na te 2 mecze
    • Grosicki zostal powolany do kadry U21 :)
      Smuda nie chce sobie robic wroga z trenera U21
      Mysle, ze jak zabraknie Jelenia czy Lewandowskiego to mozna liczyc na powolanie Grosickiego
    • no i po meczu
      widac bylo dobra gre ale braklo szczescia zeby zakonczyc mecz z wieksza przewaga 1:0 to minimalny wynik
      dobrym posunieciem bylo wystawienie Sadloka
      Kanada miala duzo szczescia ;]
      szkoda ze nie weszla bramka Małeckiego ale tak to juz jest ;p
    • Trzeba przyznać , że powoli widać rękę Smudy. Grali do przodu co im się chwali. Szkoda tylko , że gol Lewego nie został uznany (choć słusznie) i strzał Małeckiego nie doszły do wyniku bo byłoby pięknie. W obronie podobała mi się gra Sadloka. Chłopakowi należą się brawa bo zagrał w obronie bardzo pewnie.

PS. Precz z PZP(R)N ]:-D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Delta uni3 ().

• wynik troche smuci, bo w 1 polowie moglismy spokojnie prowadzic 2,3-0 :E
      Ladnie zagral Rybus - Smuda jest zauroczony jego technika, wiec dal mu pograc od poczatku, a ten odplacil mu sie bramka :)
      dobre prognozy przed styczniowymi sparingami - widac, ze Nasi zaczeli grac pilka, a nie tak jak wczesniej chcieli sie jak najszybciej jej pozbyc ^^
    • Był Leo - gralismy dobrze po roku?
      Jest Franz - gramy dobrze juz w 2 meczu.
      Wynik kiepski, fakt, ale gra wydawała sie dobra. Peszko walił czasem jak z armaty, szkoda ze nic nie weszlo. Sadlok bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Obysmy sie nie ''zeszmacili'' do euro, bo nie sztuka zbudowac zespół, sztuka to poprowadzic go w najwazniejszych imprezach.