Reprezentacja Polski w piłce nożnej.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
apropo tej bramki...
Czy tylko mnie sie wydaje czy Jelen kopnal pilke gdy opuscila juz plac gry? Jak dla mnie to pilka wyszla za linie koncowa obwodem... Tym wieksze gratulacje dla Irka Jelenia oczywiscie5 ST
Gram:
U17 top71
Emeryt:
U1 jp top35 flota top14; U28 top167; U35 top450; U39 top235
-
Tak mi też się tak wdawało.
Bramka rewelacyjna, ale fartowna bo wydaje mi się że to wina murawy bo rotacji nie widziałem -
Rassija napisał(a)
apropo tej bramki...
Czy tylko mnie sie wydaje czy Jelen kopnal pilke gdy opuscila juz plac gry? Jak dla mnie to pilka wyszla za linie koncowa obwodem... Tym wieksze gratulacje dla Irka Jelenia oczywiscie
Oglądałem ze 100 razy powtórke tego gola i mi się wydaje, że nie wyszła Ale to nie ważne, ważne, że strzelił gola gdyby jeszcze w reprezentajci tak strzelał... -
Rassija napisał(a)
apropo tej bramki...
Czy tylko mnie sie wydaje czy Jelen kopnal pilke gdy opuscila juz plac gry? Jak dla mnie to pilka wyszla za linie koncowa obwodem... Tym wieksze gratulacje dla Irka Jelenia oczywiscie
Oczywiście że wyszła. Zobaczcie klatkę, gdy but Jelenia kończy kontakt z piłką - wyraźnie widać, że to jest już popza polem gry.
To nie był gol z zerowego kąta. To był gol z kąta -1 stopień
Ale respekt za skila. Tak wkręcić też trzeba umieć.zgniły liberał/podły ateista -
Pilka musi przekroczyc calym obwodem linie, zeby byl aut. Tutaj tego nie bylo mi sie zdaje, ze bylo to centralnie na linii.
-
Zdaje mi się, że tu widać najdokładniej.
Powiedziałbym że jest już z 5-10 cm za końcową linią, tym większe uznanie dla Jelenia za takiego rogala.
/od dyskusji o lidze francuskiej jest odpowiedni temat... to jest temat o reprezentacji: powołaniach/zgrupowaniach/turniejach/meczach... także dajcie już spokój z tą rozkminką o cm... tortoisezgniły liberał/podły ateista -
te ujecie z kamery jest mylace nie ma sie co nim sugerowac
spojrz na to:
pilka nie wyszla calym obwodem lini koncowej
zaraz sie przyczepisz, ze zawsze mam inne zdanie niz ty
do moderatora przeciez jest to reprezentant Polski, ktory jest waznym ogniwem reprezentacji pozdrawiam
/co nie znaczy, że przez 10 postów będziecie rozkminiać o cm...
poza tym mecz był w lidze francuskiej, francuskim zespole a nie reprezentacji.
tortoisePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez =KADAFI= ().
-
Thorgoth napisał(a)
Powiedziałbym że jest już z 5-10 cm za końcową linią, tym większe uznanie dla Jelenia za takiego rogala.
Rogal by był gdyby piłka wpadła bezpośrednio po uderzeniu do bramki, a wyraźnie widać, że perfidnie skręciła po drugim odbiciu od murawy, więc nie zachwycałbym się tak tym uderzeniem. Świetnie zagrał - fakt, ale do rogali Carlosa mu jeszcze daleko -
@Tortoise - masz racje, nie mniej ja tylko dołączyłem do toczącej się już dyskusji. Może lepiej uwagę wpisać temu co rozsiał offtopa?
Kończąc rozkminkę o centymetrach, oba screeny są wiarygodne, z tym że Kadafiego przedstawia sytuacje o kilka chwil wcześniejszą. Jeleń jeszcze nie strzelił, dopiero się składa do strzału, tak samo piłka jeszcze będzie się toczyła kawałeczek i opuści boisko.zgniły liberał/podły ateista -
-
Gdyby Błaszczykowski był Serbem albo Chorwatem, były w gronie zainteresowan Bayernu i czołowych druzyn francuskich. No ale jest Polakiem wiec takich bramek musi nastrzelac tyle co Jeleń zeby go dostrzezono a i to nie jest wcale gwarancja zainteresowania sie nim przez najlepsze kluby na swiecie. Dlaczego? No wlasnie przypadek Jelenia pokazuje to zjawisko.
Obie bramki ładne, ale bardziej liczy sie udany sezon obydwóch (Kuba po serii kontuzji według mnie dobrze grał a i wczesniej błyszczał).
Szkoda ze nie zagraja w europejskich pucharach (no chyba ze Borussia poprzez jakis twor typu intertoto jesli jeszcze bedzie istniec, ale chyba nie)
Co do ich przydatnosci do repry, to oczywiscie jawia sie, jako jej kluczowi zawodnicy na dzien dzisiejszy.5 ST
Gram:
U17 top71
Emeryt:
-
ajjj "piękne" widowisko w dzisiejszym meczu były załamać ręce tylko można cały mecz to istna kompromitacja w wykonaniu reprezentacji moim zdaniem Roger dno powinien odpocząć sobie od kadry bo kompletna tragedia... I nie ma tłumaczenia, że zawodników nie ma bo wypadli przez kontuzje ... grali i tak zawodnicy którzy w kadrze swe miejsce już znajdywali
stracone 2 godziny z życia -
Dzisiejsze widowisko to była zacięta rywalizacja o to, kto się bardziej skompromituje.
Wygrał komentator TVP, ale nasze orły i sędziowie uplasowali się tuż tuż.zgniły liberał/podły ateista -
Ahh co za szkoda ze dostali tylko 1-0
Drewno typu klasa A
Tylko Lewandowski i Murawski sie dzisiaj normalnie poruszali
Leo idz... na emeryture -
hugolove napisał(a)
Bo są z Lecha, a Lecha lubisz?
Lewandowski nie wygrał ani jednego pojedynku 1 na 1 ze słabiutkimi obrońcami RPA. Murawski w 60 minucie oddychał rękawami. Żenada identyczna jak reszta.zgniły liberał/podły ateista -
Thorgoth napisał(a)
hugolove napisał(a)
Bo są z Lecha, a Lecha lubisz?
Lewandowski nie wygrał ani jednego pojedynku 1 na 1 ze słabiutkimi obrońcami RPA. Murawski w 60 minucie oddychał rękawami. Żenada identyczna jak reszta.
Trudno zeby Murawski nimi nie oddychal gdy robil to w Lechu pod koniec rundy.
Nie wiem czego sie spodziewaliscie po naszych ligowcach ale mnie nie zawiedli5 ST
Gram:
U17 top71
Emeryt:
-
Thorgoth:
Bo są z Lecha, a Lecha lubisz? Lewandowski nie wygrał ani jednego pojedynku 1 na 1 ze słabiutkimi obrońcami RPA. Murawski w 60 minucie oddychał rękawami. Żenada identyczna jak reszta.
Za Lechem nie przepadam jednak napisalem ze ww zawodnicy
poruszali sie "normalnie" czyli motorycznie wygladalo nie najgorzej
jezeli wiesz co mam na mysli.
To ze Lewandowski nie wygral zadnego 1-1
nie znaczy ze byl slaby... jestem pewny ze zamiast niego by wstawili np
Drogbe to i on by przy Krzynowku i spolce nic nie wymodzil
A ze Murawski oddychal jak oddychal to dobrze, staral sie, i mu kilka zagran wyszlo nawet. Co do komentatora to... on chyba jest tenisista a moze golfista:quasi: -
Z tego co wiem, to pojedynki 1-1 to pojedynki 2 zawodników. Najczęściej niezależne od reszty drużyny. Więc tego typu tłumaczenia są bez sensu.
Mecz jak już zauważyliście fatalny. Nie mogę zrozumieć sensu tego całego wyjazdu do RPA. I o dziwo nie pomaga mi w tym wypowiedź kogoś związanego z reprezentacją (nie pamiętam kogo), że jedziemy do RPA, żeby zobaczyć jak się gra z Afrykańskimi drużynami (oczywiście Irak to Afryka).
Spora ilość piłkarzy, brzydko mówiąc, "powykręcała się" z tego zgrupowania. Nie mi to oceniać czy zachowali się jak przystało na reprezentantów Polski, ale jak dla mnie to postąpili inteligentnie (nie mogę znaleźć pewnego słowa, to nie do końca mi pasuje) i ich rozumiem. -
Skoro ostatni mecz był dobry to teraz czas na spadek formy
3 strzały na bramke to troche mało,ale tez trzeba dojść pod bramkę co naszym wczoraj kompletnie nie wychodziło :/Roger już nie jest taki sam jak na euro,wyszedł mu jeden strzał i tyle a na 90 min to za mało.Jedyne pocieszenie,że to nie podstawowy skład
i słowa mojej babci : co oni się tak leniwie poruszają,już ja szybciej biegamuni 2 500k pkt [off]
uni 31 1,5kk pkt [off]
uni 43 1kk pkt [off]
uni 53 340k pkt [off] -
Za nami 1-1 z Irakiem. Ja dotrwałem do 51 minuty... zdziwił mnie występ Polczaka z Cracovii, nie rozumiem jakimi przesłankami kierował się Leo powołując go.... no cóż Górnik Zabrze też miał kiedyś największą ilość reprezentantów kraju w lidze Polskiej. Jak sobie radzili w reprezentacji i w klubie każdy widział. Ojjj, Leo why?
-
no mecze w RPA to kompletnie nieporozumienie, wypadlismy slabo i chyba kazdy sie z tym zgodzi. Ale mimo to jedno z ciekawszych informacji jest napewno przyznanie obywatelstwa Obraniakowi - kompromitujacy sie Krzynowek bedzie mogl juz zejsc ze sceny... Podobno mozliwe jest tez zgarniecie do Nas do reprezentacji obroncy Verderu Brema, ktory ma korzenie polskie - patrzac na gre naszej obrony w ostatnich meczach sparingowych wareto sie nad tym zastanowic. Ale skrzydlowi Blaszczykowski i Obraniak to bedzie team, jeszcze do tego atak Brozek - Lewandowski i nie bedzie wstydu na arenie miedzynarodowej
-
Lewandowski ? On nie lepiej pogra jeszcze sobie z rok w Lechu, a nie pcha się do reprezentacji
W ataku za niego powinien grać Jeleń Mam nadzieję, że po tej operacji pleców nie będzie miał już problemów i pokaże ile jest wartu15 - top 200? (off)
u56 - top 20 (off)
uTarazed - top 7 (off)
uWezn - top 2 (off)
uAquarius - top 1 (off)
uEuropa top 2 (off) -
na skrzydlach Obraniak i Blaszczykowski , atak Brozek oraz Jelen , i moze cos z tego wyjdzie
-
PowerB napisał(a):
na skrzydlach Obraniak i Blaszczykowski , atak Brozek oraz Jelen , i moze cos z tego wyjdzie -
Murawski, Roger, może Boguski
Gorzej jeśli chodzi o lewą obronę -
Już o Piotrku Brożku wspominałem chyba przed MŚ 2008, ale pan Leo wiedział lepiej i później widzieliśmy co tam się działo
-
Wolałbym zapomnieć co się działo I mam nadzieję, że się nie powtórzy A może być jeszcze gorzej, bo nie jest wcale pewne, że się dostaniemy do Mistrzostw w RPA...
-
a no, to tez nie takie pewne oto aktualna tabela:
lp. Druzyna M PKT
1. Słowacja 6 15
2. Irlandia płn 7 13
3. Polska 6 10
4. Czechy 6 8
5. Słowenia 6 8
6. San Marino 7 0
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez PowerB ().
-
Największe zaskoczenie, że Czesi tak słabiutko grają. Widać zmiana trenera nie pomogła, a wręcz przeciwnie.
Gramy jeszcze ze Słowacją, Irlandią i Czechami? [wybaczcie jeżeli się pomyliłem, ale nie orientuję się w tym obecnie]
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 13
13 gości