Reprezentacja Polski w piłce nożnej.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ZioomekS napisał(a)
      Edrin napisał(a)
      Jak zagramy 2 napastnikami to możemy wygrać nawet wyżej ^^
      Ja obstawiam 4:0
      POOOlska gooola!!!

Co Ty gadasz, już nie pamiętasz jak wymęczyliśmy 1:0 z San Marino? :quasi:
      Jak bedzie remis to już będę z nich dumny..

Było 2-0 ;)
      Ja mam nadzieję, że nasi zagrają ładną piłkę i oby wygrali :) Nie muszą wysoko :)
      u15 - top 200? (off)
      u56 - top 20 (off)
      uTarazed - top 7 (off)
      uWezn - top 2 (off)
      uAquarius - top 1 (off)
      uEuropa top 2 (off)
    • bERN napisał(a)
      ZioomekS napisał(a)
      Edrin napisał(a)
      Jak zagramy 2 napastnikami to możemy wygrać nawet wyżej ^^
      Ja obstawiam 4:0
      POOOlska gooola!!!

Co Ty gadasz, już nie pamiętasz jak wymęczyliśmy 1:0 z San Marino? :quasi:
      Jak bedzie remis to już będę z nich dumny..

Było 2-0 ;)
      Ja mam nadzieję, że nasi zagrają ładną piłkę i oby wygrali :) Nie muszą wysoko :)

To nawet 2:0. Z San Marino? Nam trzeba dobrego bilansu bramek :P
    • co do ostatniego meczu reprezentacji polski :
      Wszyscy tak na boruca najeżdzaja ze on jest ciota i jak mozna bylo tak stracic bramkę

Ja jednak uwazam ze to zewlakow jest ... tak podając do artura boruca, bramkarz reprezentacji polski nadal jest uwazany za jednego z lepszych...

Leo jednak da mu odpcząc przy nastepnym meczu i prawdopodobnie wystąpi kuszczak, mam nadzieje ze sie dobrze zaprezentuje goalkeeper manchesteru united
    • Koko napisał(a)
      przecież Kuszczak nawet nie jest powołany... Fabiański, Załuska i jako trzeci Przyrowski... ja stawiam na Załuske ;]

Raczej Fabian wejdzie :P Ostatnio rozegrał parę dobrych spotkań w Arsenalu :)
      u15 - top 200? (off)
      u56 - top 20 (off)
      uTarazed - top 7 (off)
      uWezn - top 2 (off)
      uAquarius - top 1 (off)
      uEuropa top 2 (off)
    • Ja również mam nadzieję, że uda im się jakoś ładnie wygrać. Trochę wstyd przegrać z San Marino, ale nasi chłopcy to potrafią :D

Oczywiście trzymam za nich kciuki ;)

S:4000 ACS:7608
      ST:71 7Dni-9ST
      [21:40]marcik>wiercipupka;P
      [22:07]marcik wklada marchewke do nosa czesiownik
      [22:11]marcik wyciaga por i chlosta czesiownik ile wlezie
      [19:43]marcik drapie Czesiownik za uszkiem:D
    • Kar(L)ik napisał(a)
      No bez przesady żeby z San Marino przegrać to oni musieli by się położyć na boisku i nic nie robić ;)

no w meczu z Irlandią to właśnie pokazali . ;)
    • ^Zaborca63^ napisał(a)
      Kar(L)ik napisał(a)
      No bez przesady żeby z San Marino przegrać to oni musieli by się położyć na boisku i nic nie robić ;)

no w meczu z Irlandią to właśnie pokazali . ;)

tylko Roger czarujac sam z siebie polozyl sie na boisku :P reszta truchtała ^^
      5 ST
      Gram:
      U17 top71
      Emeryt:
      U1 jp top35 flota top14; U28 top167; U35 top450; U39 top235

• Nie wiem czy stadion jest pełny bo wejściówki wykupione zostały przed meczem w Irlandią i szkoda byłoby nie iść teraz ale cieszy to że komplet widzów będzie kibicował naszym. W końcu wszyscy jesteśmy Polakami i powinniśmy się wspierać na dobre i na złe.

Edit: Ci to mają ^^ Ci się bawią ^^ 10:0 i jadą dalej.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ex3me ().

• Są ostatni w rankingu FIFA...
      Mają 20k mieszkańcy i grają tam górnicy, prawnicy i kelnerzy.
      Jest to gorszy zespół od np. Arki Gdynia :D Więc nie ma co się podniecać :P
      u15 - top 200? (off)
      u56 - top 20 (off)
      uTarazed - top 7 (off)
      uWezn - top 2 (off)
      uAquarius - top 1 (off)
      uEuropa top 2 (off)
    • Kto by się spodziewał ze aż tak wysoko Wygramy ??:D Jestem pozytywnie zaskoczony :) szkoda tylko, że Sosin bramki nie trafił :/ Ten mecz chciało się oglądać, akcja za akcją w wykonaniu Polaków :) Kibice też się spisali tylko wkurzyło mnie to ze na meczu reprezentacji śpiewają Wisła j...na jest, żal takich kibiców.
      Moony : Posiadane: 9 Dane: 10 Zniszczone: 0
      Best Staty Miejsce: TOP 235 Badania: TOP 207 Flota: TOP 129
      Best Ataki Solo: 507,70 % ACS: 1042,95 %
      Łącznie w 4 Starciach Tytanów 2119,07 %
      Zniszczone GSy: 10
    • Wysoko , wysoko , ale nie ma czym sie zachwycać , ile tam san marino w 89 meczach stracilo brakmek , chyba coś ponad 370 , ile to swiadczy o tej druzynie , dojdzie do meczu jakiegoś topowego państwa i bedzie wielki skandal ze np smolarek zawiodl ... ;d
      ehh sport , lecz myślę że ten mecz uskrzydli ich i pokazą na co stać Polske , przynajmniej w eliminacjach :)
    • No przyznam przesadzili z tym jechaniem na Wisłe,ale mecz piękny :D
      Dzisiaj każdy pokazał,że umie grać w piłkę,ale także gratulacje dla San Marino,wygrali tylko 1 mecz,a wciąż grają 8-)
      uni 2 500k pkt [off]
      uni 31 1,5kk pkt [off]
      uni 43 1kk pkt [off]
      uni 53 340k pkt [off]
    • Niemcy wygrali z San Marino 14-0 wiec Nasz wynik nie jest taki zly
      chociaz to druzyna "do bicia i nabijania pkt"
      oby w nastepnym meczu pokazali na co ich stac bo to zaden wielki wyczyn ;)
    • bERN napisał(a)
      Tak, tak dwie bramki fartem Smolarek + dwie jeszcze jakieś normalne ^^ Dla mnie i tak w tych poważniejszych meczach powinien być na ławie :)

pomijając to, że grał najlepiej razem z Boguskim ;)

Złosiej napisał(a)
      wygrać z najgorszą drużyną to dla mnie taki sobie cukces.. ciesze się oczywiście, ale żeby prezydentem ogłaszać.. :quasi:

niech grają z takimi wynikiem z dobrymi drużynami, to o kandydaturze można mysleć wtedy ;)

każdy byłby lepszym prezydentem niż kaczka :D
    • Koko napisał(a)
      sport.onet.pl/74327.1,1248702,1967180,wiadomosc.html

w ogóle co myślicie o Smolarku? Wg mnie Hiszpania i Anglia to dla niego za wysokie loty. W Grecji też sobie nie poradzi. Tacy zawodnicy powinni zasilać polską ligę, lecz za wysoko cenią sobie swoje umiejętności :/

Co ty gadasz Smolarek w greckiej na bank by się odnalazł. Grecka liga moim zdaniem w sam raz dla niego. Żurawski sobie radzi a jest w gorszej formie.
    • Ex3me napisał(a)
      Koko napisał(a)
      sport.onet.pl/74327.1,1248702,1967180,wiadomosc.html

w ogóle co myślicie o Smolarku? Wg mnie Hiszpania i Anglia to dla niego za wysokie loty. W Grecji też sobie nie poradzi. Tacy zawodnicy powinni zasilać polską ligę, lecz za wysoko cenią sobie swoje umiejętności :/

Co ty gadasz Smolarek w greckiej na bank by się odnalazł. Grecka liga moim zdaniem w sam raz dla niego. Żurawski sobie radzi a jest w gorszej formie.

zgadzam sie z przedmowca, nie jest w koncu slabym napastnikiem
    • Skąd wy mozecie wiedziec w jakiej formie jest Żurawski i Smolarek? :lol:
      Tylko mi nie mowcie ze ogladaliscie mecz Larissy z AEK Ateny bo i tak nie uwierze ;) zreszta wysmialbym bo jeden mecz o niczym nie swiadczy, a Zuraw i tak tam nic nie strzelil :P A Smolarek? Ciekaw jestem czy chociaz w rezerwach regularnie gra..
      5 ST
      Gram:
      U17 top71
      Emeryt:

• nażarł się czegoś z biedronki to teraz ma. a tak na serio to chyba rzeczywiscie musieli go nafaszerowac przypadkowo czyms na kadrze.. Moze jakies leki przeciwbolowe?
      5 ST
      Gram:
      U17 top71
      Emeryt: