ja tam czekam narazie
Leo nie przekreślam bo jak przyszedł i nikt mu szans na awans do euro nie dawał to on to wykonał ... wtedy było super i wszystko ok....
teraz nie ma wyników i to jest prawda jesli druzyna meczy sie z San Marino to nie ciekawie
styl gry takze nie poraża ... ale nie można przekreślać świat ruszył do przodu
mimo słabych pozycji rankingowych druzyny grac potrafią ... tylko Polska sie cos zatrzymała ostatnio niestety 
ale coz kazda passa sie konczy i miejmy nadzieje ze Leo szybko doprowadzi do konca tej zlej passy
głównym warunkiem jest odmłodzenie kadry
bo jesli nadal jeden sklad bedzie gral to przeciez kolo 2010 bedziemy miec najwyzsza srednia wieku 
mlodzi sie wogole nie pokazują i to jest mankament w naszej pilce
Leo nie przekreślam bo jak przyszedł i nikt mu szans na awans do euro nie dawał to on to wykonał ... wtedy było super i wszystko ok.... teraz nie ma wyników i to jest prawda jesli druzyna meczy sie z San Marino to nie ciekawie
styl gry takze nie poraża ... ale nie można przekreślać świat ruszył do przodu
mimo słabych pozycji rankingowych druzyny grac potrafią ... tylko Polska sie cos zatrzymała ostatnio niestety 
ale coz kazda passa sie konczy i miejmy nadzieje ze Leo szybko doprowadzi do konca tej zlej passy
głównym warunkiem jest odmłodzenie kadry
bo jesli nadal jeden sklad bedzie gral to przeciez kolo 2010 bedziemy miec najwyzsza srednia wieku 
mlodzi sie wogole nie pokazują i to jest mankament w naszej pilce
nasza kadra ostatnio nie gra najlepiej i Leo powinien się zastanowić dlaczego tak jest nasza kadra to nie Niemcy czy Hiszpania że na każdą pozycję mamy podstawowego zawodnika i dublera dla niego dlatego jeśli chcemy coś osiągnąć to trzeba powołać tych co aktualnie dobrze grają a nie rezerwowych w swoich klubach
w tamtym sezonie był już z Wisłą dogadany na przeszkodzie stanął Wolfsburg myślę że dla "Krzynia" gra w Wisełce pozwoliła by powrócić do dawnej świetnej dyspozycji
i to nie tylko dotyczy Rogera bo innych którzy nie grają tak jak powinni grać 
a wiec strzelic bramke i bronic bramki
Piękna akcja, potem Brożek trzeba przyznać że gole umie strzelać. Nic, mam nadzieję że druga połowa też będzie dobra 
i do tego jeszcze jedna rzecz...co krzyżówek robi jeszcze w reprezentacji!?! o_oi to na lewej obronie?!?
Leo co raz bardziej u mnie traci,kopa w rz..ć powinien zaliczyć za Euro i teraz pracuje na kolejny bo według mnie co raz bardziej daje sobie innym włazić na głowę...
na tle reprezentacji Czech w której gra wiele gwiazd zaprezentowaliśmy się naprawdę bardzo dobrze