Polska dobrze grała choć było kilka elementów godnych poprawienia.
Szkoda że nie wyszliśmy z grupy.
Najbardziej to mnie zdenerwowało jak każdego zachowanie Webb'a
Szkoda że nie wyszliśmy z grupy.
Najbardziej to mnie zdenerwowało jak każdego zachowanie Webb'a

Podobno ma plan na to żeby polepszyć wyniki. Jak został by selekcjonerem to chyba była by to najgorsza decyzja podjęta przez PZPN. Jeżeli Leo miał by już odejść, to mam tylko 2 kandydatów na tą pozycję, a właściwie to jednego. Chodzi mi tu o Kasperczaka, moim zdaniem najlepszy Polski szkoleniowiec. Jeśli nie on, to Jan Urban. Ale na to pewnie władze Legii się nie zgodzą.
Dziwie się, że Leo jeszcze tu siedzi, jeszcze dziadek dostanie zawału przez te... ofiary
Co on ma zrobić, jak u nas nie ma piłkarzy na klasę światową. Jedyni piłkarze, którzy co nieco pokazują to Ebi, Boruc i Roger, o którym w Brazylii nie byłoby nigdy słychać, a w naszych oczach jest gwiazdą, gdyż gra jedyny naprawdę technicznie. Reszta to WIATRAKI, byleby do przodu i jazda. Jakby to Jacek K. powiedział: "No cały czas do przodu, i jak już mówiłem staramy się"
Moim zdaniem bardzo dobre powolania. Lewandowski i Brozek w tym momencie to nasza jedyna nadzieja na obsadzenie ataku, bo Zahorski, Zurawski i Matusiak to moga sobie kopac w drugiej lidze buraczanej. Na pewno naleza sie specjalne podziekowania dla Leo, ze przejrzal na oczy i nie powolal tego dziada Zurawskiego, ktory jak na rasowego napastnika przystalo, lubi grac ustawiony plecami do bramki przeciwnika (sam to powiedzial

:lol: