Myślisz, że dasz rade na boardzie.fr?
Tam też jest taki paskudny design?
Muah
Tam też jest taki paskudny design?
Muah
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Yamato Damashi napisał(a):
Myślisz, że dasz rade na boardzie.fr? pewnie wątpisz we mnie?:>
Tam też jest taki paskudny design? board.ogame.fr/ sobie zobacz I ten design wcale nie jest paskudny.
Muah :* Mua ;*
Co to znaczy sous le vent?//sous le vent znaczy pod wiatr ale nie chodzi tutaj o znaczenie tej piosenki, ale o coś innego To juz moja i hypusia tajemnica ; O
Ja też chcę sous le vent
Nawet parę fajnych bajerów znalazłem na tym forum ^_^ na tym czy na fr? jakich ?
Co Ci się podoba w nowym forum? ja już takie mam od pół roku na ikariam. Przywykłam xD
Łatwiej się cytuje. Ale niestety kolorów nie łapie. nie można mieć wszystkiego ;*
To ja nie mogę sous le vent? :( yyy... możesz ale nie tak jak my ; O
Film czy zdjęcie? film - ale zdjecia tez sie przydaja mam duzo zdjec. Na drzwiach w pokoju mam cala kolekcje zdjec ze znajomymi ;]
A czemu Wy macie inne sous le vent? tak jakoś wyszło ;O
Oglądałaś Dzień Świra? oglądałam.. ale daaawno daaawno temu.
Podobał Ci się :D? nie był zły
Najlepsza polska komedia jaką widziałaś? lejdis ! :)
A zagraniczna? hmm ti może być gorzej. Dużo ich było i nie umiem chyba wymienić czegoś konkretnego
Popłakałaś się kiedyś ze śmiechu? czesto mi sie to zdarza Mam takich znajomych, ze czesto rozbawiaja mnie do lez
Nie wiem czy to pytanie było, ale kto wg Ciebie wygra euro 2012?Angela napisał(a):
lubie pilke nozna
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
<pad> ja wieszam marciki na scianach
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
<ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
<ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
21 gości