h4nD jakiego używasz translatora ?
Światowe Rekordy OGame /23.5.2013/
- Rekordy:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
jeszcze sa rekordy ogame brazylijskiego ale nie mam linka
-
h4nD napisał(a)
Originally posted by Munio_Uni 1
A poki co:
Uni 1
Nick: Munio
JON: 27.670
Just 6 more than the world record !
But sorry, i did more : 100.000
Munio, I see that you are active on this thread, can you update all the world records from .pl ?
And if it's possible, ask a screen to the holder ?
I thank you beforehand
I go sleep, then i will update records (about 10 from .fr .ru .org .de)
Have a nice day
Do you really have 100.000 JONs ? It's not a joke ? How its possible that world record is 27.000 and suddenly you show us 100.000 ?! If you have it why you show it now ? Why not earlier ?
PL: Na serio masz 100k jonow ?to nie zart ?jak to mozliwe ze rekord to 27k a Ty nagle dajesz 100k ? Dlaczego nie zglosiłes tego wczesniej ?
I dont have contact with all defence player and i dont know how much defence they have
PL: Nie mam kontaktu z wszystkimi graczami budujacymi obrone, nie wiem ile mają aktualnie obronySprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: MuniekkPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Muniek ().
-
Piszcie po polsku coPogrzeb - jedyna impreza w ktorej glowny bohater nie wypije ani kielicha, a i tak go beda wynosic.
-
No właśnie Mr Francuz jak będzie chciał się dowiedzieć co piszemy to przetłumaczy, to POLSKIE ogame i forum, więc piszmy po naszemu
-
Wisi mi to, takie proste słowa ktore napisalem rozumie chyba kazdy...angielski w dzisiejszych czasach to juz prawie język światowy...za to język polski uchodzi za jeden z najtrudniejszych na świecie, więc nie wymagajmy cudów.
Jak ktos mi napisze, ze nie rozumie tego co napisałem tutaj po angielsku to przetłumacze chętnie...Sprzedam metal na Quantum.
-
Do you really have 100.000 JONs ? It's not a joke ? How its possible that world record is 27.000 and suddenly you show us 100.000 ?! If you have it why you show it now ? Why not earlier ?
I dont have contact with all defence player and i dont know how much defence they have
A complete screen :
I wanted show my record at 100.000, not before //Chciałem pokazać mój rekord przy 100.000, nie wcześniej ;)
I'm a French player, not a Polish, that's why you dont know my defence ! //Jestem francuskim graczem, nie polskim, dlatego nei znasz mojej obrony!
Translators suxx, so i speek English. Hellgirl will translate tonight
And like Munio said, English is a international langage, you must know to speak it //Translator suxx, dlatego mówię po angielsku. Hellgirl przetłumaczy wieczorem ;). (już teraz znalazłam czas - Hellgirl). I tak jak Munio powiedział, angielski jest międzynarodowym językiem, musisz go znać ;).
New records : //Nowe rekordy :
Chantier Spatial 19 - dandr (Uni 3) - ogame.ru
Hangar Cristal 17 - K L I M A (Uni 1) - ogame.pl
Phalange de Capteur 11 - Malversan (Uni 17) - ogame.es
Porte de Saut Spatial 4 - Kelder (Uni 1) - ogame.org
Technologie Ordinateur 20 - vlado (Uni 1) - ogame.ba (=> .ba = Bałkańskie )
Technologie Bouclier 19 - Turrican (Uni 7) - ogame.de
Technologie Energie 17 - DartVaider (Uni 3) - ogame.ru
Technologie Hyperespace 14 - Bubu (Uni 14) - ogame.pl
Réseau de recherche 8 - elkatan (Uni 4) - ogame.ru
Technologie Expédition 14 - Montoto (Uni 1) - ogame.es
1.596.809 Chasseur léger - Luderlein is back (Uni 20) - ogame.de
1.060.000 Sonde d'espionnage - nowy lepszy sbd (Uni 2) - ogame.pl
44.444 Destructeurs - Ange (Uni 10) - ogame.fr
150.000 Artillerie Laser Lourde - Pacush Blues (Uni 12) - ogame.fr
100.000 Artillerie ŕ Ions - h4nD (Uni 12) - ogame.fr
If you need translation, i will do it //Jeśli potrzebujesz tłumaczenia, mogę to zrobić ;)Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez h4nD ().
-
Hehe I am shocked becouse of Your JON record. Congratulations...its nearly 4 times bigger than my...
PL: Jestesm zszokowany Twoim rekordem JONOW, jestp rawie 4 razy wiekszy niz moj...(rekord panowie i panie) ;-)
I am thinking how big is Your defence at all...(on one planet)...can you tell the rest of Your defence systems ?
PL: Mysle sobie jak wielka jest twoja obrona, czy mozesz powiedziec w jakich ilosciach masz reszte działe ?Sprzedam metal na Quantum.
-
Hehe I am shocked becouse of Your JON record. Congratulations...its nearly 4 times bigger than my...
I am thinking how big is Your defence at all...(on one planet)...can you tell the rest of Your defence systems ?
My defense is not very big //Moja obrona nie jest bardzo duża ;)
And, you like bunkers, watch there : board.ogame.fr/thread.php?threadid=820971
The biggest one of ogame.fr //Lubisz bunkry, zobacz ten: [link]. Największy na ogame.fr -
Jak na razie proszę pisać każdego posta w dwóch językach (to do Munia). h4nD - jak znajdę chwilę czasu, to przetłumaczę Twoje posty.
Sprawa tego tematu została już zgłoszona do Administracji Forum i oni podejmą decyzję, co do tego czy można posługiwać się w tym wątku również językiem angielskim. Proszę o cierpliwość.
Munio jak będziesz miał chwilę, to przetłumacz proszę swoje posty, pisząc wersję polską innym kolorem. Z góry dziękuję.
EDIT: Munio - dziękuję za tłumaczenie. Posty h4nD także są gotowe. Moje dopiski są w kolorze limegreen. -
Originally posted by Hellgirl
Munio jak będziesz miał chwilę, to przetłumacz proszę swoje posty, pisząc wersję polską innym kolorem. Z góry dziękuję.
On the french board, when we need to post in English, we translate in French.
And when a foreigner posts in English, a french player translates for him. //Na francuskim forum, jeśli potrzebujemy pisać po angielsku, to tłumaczymy na francuski. A jeśli ktoś obcy napisze posta po angielsku, to francuski gracz tłumaczy dla niego. -
-
h4nD Ale ja się pytałem z jakiego tłumacza korzystasz aby zrozumieć co piszemy do ciebie po polsku.
-
Aktualizacja zrobiona.
Jakby były jakieś błędy lub coś bym pominął pisać.
Edit.
Mortal napisał(a)
Błąd jest. Powinno być Hercegowina
Heh. Myśle h pisze chPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez *Zeruel* ().
-
*Zeruel* napisał(a)
Bośnia i Chercegowina - 1 rekord
Błąd jest. Powinno być Hercegowina -
Pogrzeb - jedyna impreza w ktorej glowny bohater nie wypije ani kielicha, a i tak go beda wynosic.
-
Lekkie działo laserowe : 1.200.000
Armed Forces - uni 29 -
terraformer - poziom 11
Lady Shiva - uni14 pl
Rekordy universum 14
screen, żeby nie było:P
img295.imageshack.us/img295/7944/zrzutekranuogameja6.jpgPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Lady shiva ().
-
Lady shiva napisał(a)
terraformer - poziom 11
Lady Shiva - uni14 pl
Rekordy universum 14
screen, żeby nie było:P
img295.imageshack.us/img295/7944/zrzutekranuogameja6.jpg
Gratuluję wyczynu robi wrażenie ale osobiście spróbował bym jeszcze podnieść na 12 levelPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Tekila ().
-
MSBN: 8 - Dalamar, Peace_Maker
Uni 1 ogame.plPogrzeb - jedyna impreza w ktorej glowny bohater nie wypije ani kielicha, a i tak go beda wynosic. -
Imperator Pogon napisał(a)
MSBN: 8 - Dalamar, Peace_Maker
Uni 1 ogame.pl
Nie wiem czy zauważyłeś, ale do tych światowych rekordów wpisuje się tylko pierwszą osobę z danego kraju, która rekord ustanowiła. -
New records :
Chantier Spatial 19 - dandr (Uni 3) - ogame.ru
Hangar de Cristal 17 - K L I M A (Uni 1) - ogame.pl
(plančte) Dépôt de Ravitaillement 11 - dandr (Uni 3) - ogame.ru
Base Lunaire 11 - che(dattack) (Uni 9) - ogame.ru
Phalange de Capteur 11 - Gudonit (Uni 7) - ogame.ru
Phalange de Capteur 11 - Malversan (Uni 17) - ogame.es
Porte de Saut Spatial 4 - Kelder (Uni 1) - ogame.org
Technologie Espionnage 18 - Kyser (Uni 19) - ogame.fr
Technologie Ordinateur 20 - vlado (Uni 1) - ogame.ba
Technologie Bouclier 19 - Turrican (Uni 7) - ogame.de
Technologie Energie 17 - DartVaider (Uni 3) - ogame.ru
Technologie Hyperespace 14 - Bubu (Uni 14) - ogame.pl
Réseau de recherche 8 - elkatan (Uni 4) - ogame.ru
Technologie Expédition 14 - Montoto (Uni 1) - ogame.es
1.596.809 Chasseur léger - Luderlein is back (Uni 20) - ogame.de
1.060.000 Sonde d'espionnage - nowy lepszy sbd (Uni 2) - ogame.pl
44.444 Destructeurs - Ange (Uni 10) - ogame.fr
1.200.000 Artillerie Laser Légčre - Armed Forces (Uni 29) - ogame.pl
150.000 Artillerie Laser Lourde - Pacush Blues (Uni 12) - ogame.fr
100.000 Artillerie ŕ Ions - h4nd(Uni 12) - ogame.fr
(lune) 2.500 Lanceurs de plasma - Ze illu (Uni 16) - ogame.fr
I saw that several records are yet updated -
GLADIUS u8 ogame.pl oczywiscie 2 rekordy :
DT w liczbie 51k
magazyn metalu 19 poziom -
Ciężki Myśliwiec - 224 835 Imm u5 ogame.pl
ex-IRC Support
ex-GO
BRACIA (Bobo/Ranger/Witcher)
Zaprawdę, nie masz nic wstrętniejszego ponad monstra owe, naturze przeciwne, wiedźminami zwane, bo są to płody plugawego czarostwa i diabelstwa. Są to łotry bez cnoty, sumienia i skrupułu, istne stwory piekielne, do zabijania jedynie zdatne.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Witcher ().
-
-
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez kamyk ().
-
Witcher napisał(a)
to byl blad literowka
Imm nie mial tylu tego badziewia -
Originally posted by Kudlacz [LSD]
Witcher napisał(a)
to byl blad literowka
Imm nie mial tylu tego badziewia
Record or not ? //Rekord czy nie?
If it's true, it's a really nice record ! //Jeśli to prawda, to jest to bardzo ładny rekord !
EDIT : oh, it's a mistake ! In the big crash, Imm hasn't all these ships !
Hellgirl, you're translating really quickly !Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez h4nD ().
-
GLADIUS u8 ogame.pl
DT w liczbie 51000
magazyn metalu 19 poziom
pisze 2 raz posta z ta info:) -
Stocznia: 20 - Eldiablo [Uni 11]
Satelita słoneczny: 300.000 - Mr2000 [Uni 36]
Stacja księżycowa: 12 - Alphonse87 [Uni 9]
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0