Ale na Travelland z tego co słyszałem nie tak dawno wchodziło się za darmo.
..::Piłka::Ręczna::..
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Dennis Guilder napisał(a)
Ale na Travelland z tego co słyszałem nie tak dawno wchodziło się za darmo.
Teraz to wszystko rusza.. ludzie coraz bardziej się tym interesują i nakręcają machinę :p -
Polacy wygrali dzisiaj z Turkami 30-20 w eliminacjach do mistrzostw europy
-
Eliminacje do ME w piłce ręcznej.. Co sadzicie o grze polaków...
-
Wedlug mnie calkiem dobra biorac pod uwage ze nie moglo wystapic kilkua kluczowych zawodnikow
Oby Tkaczyk wrocil -
Był ktoś na meczu p Mistrzostwo Polski ?? Vive Kielce Zagłębie Lubin ??
Ja byłem niezapomniane wrażenie.. choć mecz trochę do dupy :p bo za mało wrażeńPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez dzidek1993 ().
-
Temat cos ucichl, a za paredziesiat minut okaze sie kto zostanie mistrzem Polski.
Oczywiscie stawiam na Wiselke
Pozdro
edit:
no i pupa, nie obronilismy mistrza.
Moze za rokPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Strus Pedziwiatr ().
-
No i Polacy dzisiaj tylko zremisowali
szkoda bo mogli wygrać tylko te 3 kary indywidualne pod koniec spotkania zrobiły swoje -
Dokładnie...
Szkoda samej końcówki meczu, mogliśmy to wygrać...
Właściwie jakiej rangi to był mecz? -
Ludzie co nie piszecie nie cieszycie się?
Jedziemy na mistrzostwa i to w jakim stylu...
Rumuni to się pewnie przez miesiąc nie pozbierają z traumy.
Myślę że na tych mistrzostwach staniemy na podium (mam też nadzieję że jako 1 ale to będzie nieco trudniejsze). -
Ja się cieszę, nawet bardzo (tyle że ktoś mi poprzedniego posta skasował )
Nasi są we wspaniałej formie, nie ma bata musimy przywieźć medal...
oby złoty -
Jak oceniacie szanse Polaków w Austrii?
Są w stanie stanąć na podium? Ja myślę, że tak. Niemcy osłabieni brakiem Glandorfa to i tak mocny przeciwnik, ale jak najbardziej do pokonania. Już tam Wenta ich poustawia odpowiednio
Na złoto nie liczę, bo i tak Francja zgarnie wszystko. Obym się mylił... -
Sądzę, że jak Polacy zagrają tak jak potrafią najlepiej to mogą dojść do finału, natomiast sam finał to już jest loteria...
-
Zależy też jak się późniejsza faza ułoży, na jaką grupę w II fazie trafimy. Finał obstawiam Polska - Francja, mecz o 3. miejsce Chorwacja - ktoś (Islandia, Rosja lub Węgry)
-
Ja bym nie skreślał Niemców...
-
Stać nas na medal, ale czy na złoty? Raczej nie. Złoto zdobędzie ktoś z dwójki Chorwacja - Francja, niestety raczej z nimi nie wygramy. Chociaż kto wie
-
Na pewno Polacy, będą chcieli się zrewanżować za ostatni finał w którym ulegli z Niemcami. Także, liczę na wysoki wynik w wykonaniu naszych szczypiornistów i w tym samym ośmieszenia Niemców.
-
Ja bym nie skreślał Niemców...
Też bym ich nie lekceważył, ale nieosiągną zbyt wiele. Jeżeli wszystkie drużyny mocno zmobilizują się na Niemców, oni właściwie niczym się nie przeciwstawią.
Panowie i panie : trzymajmy kciuki za naszych! Aby udowodnili, że piłka nożna nie jest już naszym sportem narodowym :lol: -
Stać nas na medal
Szczególnie że do tej 32 minuty Niemcy dostają po pupach.
9:13 dal Nas -
piłka nożna nie jest już naszym sportem narodowym :lol:
-
Niemcy na kolanach
szkoda że dopiero dziś -
tak, nie ma mocnych na POLAKÓW
a niemcy powinni regularnie baty dostawac w kazdej dyscyplinie"RZUCAŁEM OGAME WIELE RAZY
I ZA KAŻDYM RAZEM MI SIE UDAWAŁO"
-
No i pięknie oby tak dalej ; )
-
1CRonaldo7 napisał(a):
piłka nożna nie jest już naszym sportem narodowym :lol:
Zgadzam się. Niemcy to wszędzie powinni dostawać, żeby ich utemperować
Po finał Polacy! Po finał!Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Kreon ().
-
Bardzo ładnie, chociaż pod koniec zacząłem się denerwować i padło kilka brzydkich słów pod adresem Niemców :lol: Ale i tak nieźle, widać że Szwedzi nie są tacy mocni, więc mamy dużą szansę wyjść z grupy z kompletem zwycięstw
-
Bardzo dobrze. Szkoda że straciliśmy tą 6 punktową przewagę, pod koniec meczu trząsłem się czy przypadkiem Niemcom nie uda się wyrównać...
Kiedy następny mecz? -
Dzisiaj, dzisiaj o 20.
Plan jest taki : rozwalamy Szwedów dziesięcioma po 1 połowie, pan Bogdan wpuszcza młodszych, oni gryzą parkiet, by udowodnić, że chcą 1.skład. Utrzymują przewagę, wychodzimy z grupy i gitara -
Szwedów powinni bez problemu roznieść ; )
-
Też tak sądze, tym bardziej, że przegrali ze Słowenią 25:27
Bardzo pozytywnie zaskoczyli mnie Węgrzy, remisując z mistrzami świata. Poza tym ładnie zaprezentowała się Dania oraz Hiszpania. Przypuszczam, że Niemcy podrażnieni porażką z Polakami, zmiotą Słowenię z parkietu -
Dzisiejszy wynik stawiam 30 : 22 dla Polski ; )
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości