darkos13 napisał(a)
Joe napisał(a)
PimP 1987 napisał(a)
fajnie ze Chorwacja przegrala w finale a Nam w miare dobrze poszlo w meczu i mamy na pocieszenie braz
Właśnie nie fajnie! Bo gdyby CRO wygrała to by się okazało że Polska przegrywa TYLKO z najlepszymi,a tak to jesteśmy gorsi i od Francji i od Chorwacji. Ale bardzo nie podobało mi się zachowanie chorwackich kibiców po meczu, jak można wygwizdać czyiś hymn narodowy? To po prostu chamstwo!
Wlasnie nie! lepiej ze przegrali teraz Polacy moga powiedziec: trzeba bylo nam dac wygrac polfinal to na konic nistrzostw wygralibyscie sobie z Dania i wszyscy bylilby zadowoleni
No nie wiem czy tak moga powiedzieć bez narażania się na ośmieszenie?:E No cóż tego że w półfinale przegraliśmy to już nigdy nie odmienimy, ale gdyby CRO wygrała to okazałoby się że żeby pokonać Polskę to trzeba mistrza świata (czyli nie byle kogo!).
*Czasami patrzę se na wyniki niektórych spotkań i dziwię się strasznie: my przegraliśmy z Niemcami>_> , Niemcy przegrali z Danią;] , a my Danie ojechaliśmy8-) , jaka w tym logika (tak, wiem że sport nie znosi matematyki).
*Swoją drogą to ciekawe co będzie na jeszcze nastepnych mistrzostwach? (Zemsta!!!: POL 29 : 23 CRO]:-D ]:-D:evil: ). Mam nadzieję że naszym pójdzie jak najlepiej!!