Jest nadzieja na brązowy medal niech wyga najlepszy ;D
..::Piłka::Ręczna::..
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Dzis jakis komentator tak powiedzial "Jesli kazdy polski zespoł bez formy dochodzil do półfinału to czesciej bysmy spotykali sie w pabach na ogladaniu meczy"...
Jak dla mnie to walka o 3 mejsce to bardzo duzo i tak dla nas -
Eattah napisał(a)
Lepszy czyli MY
EDIT
oglądam TVN24- a tam trener Wenta mówi że dostał "protokół" w którym napisane było: "Mecz o 3-miejsce Polska-Dania; Finał Chorwacja-Francja"
sam nie wiem co o tym myśleć...Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rettior ().
-
No moje to tylko jakas sciema zeby wszyscy mysleli ze to jakis spisek, i wszyscy o tym zaczeli mowic
-
szkoda tej przegranej...
1 polowa w miare wyrownana - zwlaszcza pod koniec zaczelismy odrabiac
przeszly mnie mysli ze mozemy to wygrac
jednak 2 polowa odwrocila wszystko do gory nogami...
za duza przewage zyskali Chorwaci
Szmal cos nie mial dnia, a bramkarz Chorwatow chyba zagral mecz zycia
oby chociaz braz nam sie skapnal -
-
Eattah napisał(a)
Czyli Myheh
-
Ten mecz i tak pokazał jaki potencjał drzemie w tej drużynie. Bądź co bądź przegrywaliśmy w pierwszej połowie sześcioma bramkami, i doprowadziliśmy do remisu po 13. Po pierwszej połowie i po tej gonitwie byłem pełen nadziei. Nie udało się, trudno. W mojej opinii brąz powinniśmy zdobyć, zasłużyliśmy na ten medal.
-
No też szkoda że przegraliśmy. Wydaje mi się ż to trochę z powodu nadzwyczaj dobrej dyzpozycji bramkarza Chorwatów. Ale za to i tak cieszmy się, to nie u nas podłoga się rozklejałaXD
-
Joe napisał(a)
No też szkoda że przegraliśmy. Wydaje mi się ż to trochę z powodu nadzwyczaj dobrej dyzpozycji bramkarza Chorwatów. Ale za to i tak cieszmy się, to nie u nas podłoga się rozklejałaXD
hehe zgadzam sie !! xD bramkarz chorwatow gral rewelacyjnie no ale ta podloga to wstyd !
mam nadzieje,ze braz wpadnie, bo Panowie na niego zapracowali i w 100% im sie nalezy ! -
ReYYy napisał(a)
Joe napisał(a)
hehe zgadzam sie !! xD bramkarz chorwatow gral rewelacyjnie no ale ta podloga to wstyd !
mam nadzieje,ze braz wpadnie, bo Panowie na niego zapracowali i w 100% im sie nalezy !
Nawet jak przegramy to i tak jesteśmy mega, bo 2 razy z rzędu dobre miejsce to nie tak słabo na poprzednich MŚ 2 miejsce, a teraz jakby było 3 miejsce to by było super. Ale jesteśmy na dobrej drodze bo przecież już raz z Danią na tych mistrzostwach wygraliśmy! -
Powiem ze choc nie gram w ten sport a chcialbym w niego zagrac
Zobaczyc jak to jest
-
Satanie(L) napisał(a)
Powiem ze choc nie gram w ten sport a chcialbym w niego zagracZobaczyc jak to jest
Całkiem fajniepóki nie dostaniesz piłką w twarz
-
Grac w reczna to juz trzeba umiec...
Gralem kiedys kilka razy, to łatwo zgubic pilke, trzeba umiec dobrze łapac a dla mnie najgorsze bylo pamietac o kozłowaniu...
No i jak ktos nademna napisac, nie chcial bys dostac z takiej pilki w twarz :p -
Satanie(L) napisał(a)
Powiem ze choc nie gram w ten sport a chcialbym w niego zagracZobaczyc jak to jest
Dostać piłką to mały orgazm.
Duży orgazm jest, jak w czasie szarpaniny od jednego obrońcy dostaniesz łokciem w ucho, a od drugiego w wątrobę. Wtedy leżysz na parkiecie i całą siłą woli starasz się nie posiusiać z bólu w majty.
Ale to bardzo fajny sport, mimo że brutalny.zgniły liberał/podły ateista -
dzisij jest chyba mecz zycia w reprezentacji(a na pewno mecz turnieju) Bartlomieja Jaszki
dobra 1 polowa oby trak dalej !!
-
100% skuteczności jak na razie
Ale K. Bielecki też dobrze gra
EDIT
Robimy ich jak chcemy15-21
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rettior ().
-
No to chyba można już napisać że MAMY BRĄZ! 20 min do końca, gramy na fali, 6 bramek przewagi...
Odliczamy już do końcaBíg číťÝ (L)ífë -
A mnie dumą napawa fakt, że w końcu w normalnym sporcie drużynowym (a nie jakieś pchełki w stylu dowolnym) mamy reprezentację na najwyższym światowym poziomie, która potrafi utrzymać doskonałe wyniki przez dłuższy czas. Faworytami może nie byli, ale każdy wiedział, że z nimi trzeba się liczyć. I potwierdzili to. To nie siatkówka, gdzie wicemistrzostwo Świata było a potem nagle dostawaliśmy baty od Estonii. To nie Piłka Nożna gdzie raz na rok gramy kapitalny mecz a potem fartem ogrywamy Belgię, Irlandię Północną czy Kazachstan, to nie Unihokej gdzie ekipę mamy silną, ale nikt o tym sporcie nic nie wie. Mamy faworytów światowych imprez w poważnej dycyplinie, którzy z tym obciążeniem potrafią wygrywać.
I na koniec cytat z jednego transparentu z meczu z Macedonią:
I'm polish. I'm proud. -
Cóż tu napisać... Brąz całkiem zasłużony
Gratulujemy!
No to co miśki, za dwa lata po złoto? -
Za 2 lata na pewno złoto
A jednak, mistrzem świata Francjagrali dobrze szczególnie pod koniec
Najlepsze było w ok 46 min. jeden z Chorwatów leży na boisku i zwija się z bólu bo upadł i obił sobie jądraFrancuzi kontratakują- a komentator "Francuzi powinni przerwać akcję, bo jeden z Chorwatów od 15 minut zwija się z bólu"
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rettior ().
-
Nie moge tego nie napisac...
GRATULACJE dla naszych graczy:) Pokazali klase, szczegulnie podobalo mi sie ostatnie 7-5 minut....
Mamy juz srebro, braz, to zostalo tylko złoto -
Moim zdaniem gdybyśmy w meczu z chorwacją zagrali tak jak teraz z Danią to byśmy grali w finaleu15 - top 200? (off)
u56 - top 20 (off)
uTarazed - top 7 (off)
uWezn - top 2 (off)
uAquarius - top 1 (off)
uEuropa top 2 (off) -
doMINETor napisał(a)
NO i wyróżnienie dla Lijewskiegobrawo
odniosłem wrażenie jak by go troszkę na siłe wbili ale dobre jest
teraz za dwa lata ma być złoto
a co do finału to Chorwatom nerwy puściły
a jak sie brzydko na dekoracji zachowywali zero uśmiechu a paru medal nawet nie założyło ;/ -
fajnie ze Chorwacja przegrala w finale a Nam w miare dobrze poszlo w meczu i mamy na pocieszenie braz
-
PimP 1987 napisał(a)
fajnie ze Chorwacja przegrala w finale a Nam w miare dobrze poszlo w meczu i mamy na pocieszenie braz
Właśnie nie fajnie! Bo gdyby CRO wygrała to by się okazało że Polska przegrywa TYLKO z najlepszymi,a tak to jesteśmy gorsi i od Francji i od Chorwacji. Ale bardzo nie podobało mi się zachowanie chorwackich kibiców po meczu, jak można wygwizdać czyiś hymn narodowy? To po prostu chamstwo!Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Joe ().
-
Joe napisał(a)
PimP 1987 napisał(a)
Właśnie nie fajnie! Bo gdyby CRO wygrała to by się okazało że Polska przegrywa TYLKO z najlepszymi,a tak to jesteśmy gorsi i od Francji i od Chorwacji. Ale bardzo nie podobało mi się zachowanie chorwackich kibiców po meczu, jak można wygwizdać czyiś hymn narodowy? To po prostu chamstwo!
Wlasnie nie!lepiej ze przegrali
teraz Polacy moga powiedziec: trzeba bylo nam dac wygrac polfinal to na konic nistrzostw wygralibyscie sobie z Dania i wszyscy bylilby zadowoleni
-
Chorwatom nerwy puściły.. Grozić sędziemu piłką... czerwona od razu
Cieszę się, że Chorwacja przegrała z Francją, a Balic zachował się nie fajnie, nie zakładając nawet medalu
A piłkarze ręczni mają swój stylBo jak patrzę na Wlazłego, który raz gra, a raz nie, wieki gwiazdor siatki, to mi się żygac chce
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez slash^^ ().
-
slash^^ napisał(a)
Chorwatom nerwy puściły.. Grozić sędziemu piłką... czerwona od razu
Cieszę się, że Chorwacja przegrała z Francją, a Balic zachował się nie fajnie, nie zakładając nawet medalu
A piłkarze ręczni mają swój stylBo jak patrzę na Wlazłego, który raz gra, a raz nie, wieki gwiazdor siatki, to mi się żygac chce
Bieleckimu czy Lijewskiemu tez nie zawsze wszystko w tym turnieju wychodzilo...a i tak wielu ludzi sie nimi podniecalo...
Siatkarze tez maja swoj styl i swoje emocje -
Wybrano druzyne "gwiazd" tego meczu... jest w niej jeden polak:)
I w pip chorwatow... w koncu to gospodarze
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 14
14 gości