Jak dla mnie
..::Piłka::Ręczna::..
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Disc Jockey napisał(a)
Komentarz spikera po meczu: ''jest! gramy o trzecie miejsce mistrzostw świata!''
z tego też trza sie cieszyć -
Na następnych Mistrzostwach będzie lepiej
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez zAn. ().
-
na pewno a to wszystko przez Niemców...
-
Jak pisałem - moc z niemocą się spotkała, bramka Chorwatów jak zaczarowana, a skuteczność obrony bramkarza niemożliwa.
Rzucali nam bramy jak chcieli...Nasi robili sporo niewymuszonych błędów.
Pozostaje sie skupic na brązie, bo szkoda wyjechać z pustymi rękoma, szczególnie, ze w ogolę dotarli do półfinału - za to brawa! -
JaKochamLegie napisał(a)
na pewno a to wszystko przez Niemców...
heh
Nie no teraz trenować będą
Ciekawe jak pójdzie w meczu o brąz -
JaKochamLegie napisał(a)
Disc Jockey napisał(a)
Komentarz spikera po meczu: ''jest! gramy o trzecie miejsce mistrzostw świata!''
z tego też trza sie cieszyć
Wiem, wiem ale to było coś ironicznego. Z jednej strony porażka, a zdrugiej właśnie to 3 miejsce. I ta radość (dziwne...) ale nic, można powiedzieć, że przegrali na własne rzyczenie. -
meczu o brąz nie będzie, bo podłogi nie będzie
-
JaKochamLegie napisał(a)
meczu o brąz nie będzie, bo podłogi nie będzie
Nie no wymiotłeś teraz.
Może z domu będą przynosić swoje wykładziny(z włosami)? -
może ale my i tak z pustymi rękami nie wyjedziemy, bo chłopaki już ściągają powoli wykładzinę
-
ZanDer^ napisał(a)
Na następnych Mistrzostwach będzie lepiej
już za 4 lata, już za 4 lata...
pomarzyć se możemy (ew. posmażyć :D) -
JaKochamLegie napisał(a)
może ale my i tak z pustymi rękami nie wyjedziemy, bo chłopaki już ściągają powoli wykładzinę
Nie no bez przesady oni tacy nie są!? -
oj chyba nie znasz polaków bramki też chcieli wynosić ale już nie mieli ich czym zabrać to zostawili
-
Daaają rade .. ! To polaki xD
-
Sprzedali Wentę dla Chorwacji i wynajęli bagażówkę
-
Nie ma co jojczyć że parkiet nie taki, a piłka źle napompowana. Chorwaci byli lepsi i zasłużenie wygrali, tak to już w sporcie bywa. Trzeba pochylić głowę przed zwycięzcami i podziękować naszym za walkę. Te mistrzostwa to kawał dobrej roboty w ich wykonaniu.zgniły liberał/podły ateista
-
Thorgoth napisał(a)
Nie ma co jojczyć że parkiet nie taki, a piłka źle napompowana. Chorwaci byli lepsi i zasłużenie wygrali, tak to już w sporcie bywa. Trzeba pochylić głowę przed zwycięzcami i podziękować naszym za walkę. Te mistrzostwa to kawał dobrej roboty w ich wykonaniu.
Ty chyba nie ten mecz oglądałeś -
Thorgoth napisał(a)
Nie ma co jojczyć że parkiet nie taki, a piłka źle napompowana. Chorwaci byli lepsi i zasłużenie wygrali, tak to już w sporcie bywa. Trzeba pochylić głowę przed zwycięzcami i podziękować naszym za walkę. Te mistrzostwa to był kawał dobrej roboty w ich wykonaniu.
tak powinno być -
Ciężko się patrzy jak Twoi dostają ale taki los. Gdybyśmy tylko w pierwszej połowie wszystko wykorzystali to my teraz cieszylibyśmy się z awansu.
-
Jak NASI dostają
-
Gdyby wpili RedBulla też byśmy się teraz Cieszyli
-
JaKochamLegie napisał(a)
Ty chyba nie ten mecz oglądałeś
Widzisz, sprawa wygląda tak. W piłkę ręczną gra u nas 20k ludzi, w piłkę nożną każdy.
W handballu chłopaki są światowym topem, raz wygrywają a raz przegrywają z najlepszymi. W futbolu jesteśmy miękkimi bolkami, którzy z okazji święta lasu czasem wygrają z jakąś Belgią.
Dlatego Wencie i tym chłopakom należy się wielki szacunek. To co zagrali na tych mistrzostwach było kapitalne.zgniły liberał/podły ateista -
Napisze tak
Co do meczu, nie mam żalu, bo tak naprawdę chorwacka drużyna była w szczytowej formie, grali na własnym boisku z pełną salą własnych kibiców.
W dodatku 0 przegranych meczy Czyli widać, że są silni. Bo pewnie im kibice dają siłę
Co do Polaków, kibicuje im, aż do końca, nie ważne czy przegrają, czy nie, cel jest jeden Być wiernym, aż do końca, zawsze
Trzymam kciuki i mam nadzieję, że wygramy z Danią i staniemy na podiumPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez BFG ().
-
Thorgoth napisał(a)
JaKochamLegie napisał(a)
Ty chyba nie ten mecz oglądałeś
Widzisz, sprawa wygląda tak. W piłkę ręczną gra u nas 20k ludzi, w piłkę nożną każdy.
W handballu chłopaki są światowym topem, raz wygrywają a raz przegrywają z najlepszymi. W futbolu jesteśmy miękkimi bolkami, którzy z okazji święta lasu czasem wygrają z jakąś Belgią.
Dlatego Wencie i tym chłopakom należy się wielki szacunek. To co zagrali na tych mistrzostwach było kapitalne.
Ja ich szanowałem, szanuje i będę szanował ale nie zawsze trzeba brać wszystko od razu na serio można do tego podejść humorystycznie -
Walcz cały czas...a kiedy się potykasz - wstań i próbuj jeszcze raz!
To motto muszą sobie wziąć do serca nasi szczypiorniści. Trzeba się cofnąć do 2004 roku i zobaczyć, ile pracy włożył Wenta, aby dojść do takiego poziomu
Szansa na medal jest i duża, więc trzeba się otrząsnąć i pokazać że nadal jesteśmy potęgą starego kontynentu! -
Mecz na wysokim poziomie
1 powoła szła nam bardzo dobrze, trzymaliśmy się punktowo tuż za Chorwatami, 2 połowa była słabsza... Chorwaci pokazali klasę i powiększali przewagę
Ale gra Polaków mi się podobała
Mam nadzieję, że brąz będzie u Nas -
hello~!! jeszcze brąz zdobędziemy więc nie jest źle
Spójrzmy na szkopów...dopiero 5 miejsce mistrzów (jeszcze :XP:)świata a vice-mistrzowie będą w najgorszym przypadku 4 więc i tak jesteśmy lepsi -
Thorgoth napisał(a)
Nie ma co jojczyć że parkiet nie taki, a piłka źle napompowana.
Może i nie ma co "jojczyć" ale panowie... to jest półfinał mistrzostw świata - takie rzeczy nie powinny były się zdarzyć.
A co do meczu. Moim zdaniem to co pokazał Tłuczek w tym meczu było żałosne i zasłużyliśmy na lanie. Uważam, że wicemistrzowie świata nie powinni przegrywać tyloma punktami.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez eReS ().
-
Niestety nasi dzisiaj niezaprezentowali nic specjalnego, zagrali slaby mecz ale mysle ze daja rade zmobilizowac sie i wywalczyc brazowy medal.
-
Pierwsza półowa w miare ale drugo Słaba Ale i tak sie cieszmy bo graliśmy z 0-wym dorobkiem pkt ;))
Może uda sie pokonać Danie ;DD
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 4
4 gości